oranssi

Kokemuksia Oulun morsiuspukuliikkeistä?

108 viestiä aiheessa

Niin ja ainakin mun kohdallani palaute on mennyt kyllä myös suoraan asianosaisille, mutta katson oikeudekseni kertoa kokemuksistani muillekin. Varmasti missään liikkeessä ei ole pelkästään hyvää tai huonoa palvelua, mutta internetin aikakautena on yksinomaan hienoa että ihmiset voivat jakaa kaikenlaisia kokemuksiaan toisilleen. Ja kenenkäänhän ei ole pakko täältä näitä kokemuksia lukea jos ei niitä koe tarvitsevansa ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin ensimmäisellä sovittelukierroksella Glamourissa ja Angelica Bridesissa. Glamour oli liikkeenä hyvin idyllinen, mutta palvelu oli niin ja näin. Sain sovittaa neljää pukua, joita vietiin pois sitä mukaa, kun olin ne sovittanut, vaikka olisin niistä pitänytkin. Kaiken lisäksi saimme kuulla pitkän ja hartaan luennon puvun (itse)ompelemisen vaaroista, koska kyselimme materiaaleista, brändeistä yms ymmärtääksemme hintaerot eri pukujen välillä. Pukujen sovittaminen jälkeen olisin ollut kiinnostunut muusta tarjonnasta, mm. kengistä, hiuskoruista, sulhasen liiveistä jne mutta meidät käytännössä ajettiin ulos ilman mitään tietoa näistä kysymistäni asioista. Luulin että sovitusaika olisi lähemmäs tunnin pituinen, mutta meillä meni noin puoli tuntia, kunnes asiakaspalvelu loppui kokonaan.

Sitten Angelica Brides, joka ei liikkeenä ollut kovin viihtyisä, pukuja oli hyvin rajallinen valikoima, mutta palvelu oli hyvää, vaikkeikaan kaikkein asiantuntevinta. Myyjä olisi tarjonnut vaikka kaikki puvut sovitettavaksi. Valitettavasti hän ei selvästikään ymmärtänyt mitä olin hakemassa, eikä osannut kertoa mitkä puvuista olisivat edes suurinpiirtein minulle sopivan kokoisia.

Glamourissa olisi yksi upea puku ollut, mutta taidan vielä katsella muun tarjonnan, ennenkuin palaan sinne saamani palvelun jälkeen. :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse aloitin sovituskierroksen Glamourista, jossa oli kyllä paljon pukuja. En aluksi osannut katsoa minkälaista olisin halunnut, mutta aika nopeaa sieltä valikoitui ne, joita halusin sovittaa. En oikein tuntunut mikään kuitenkaan täysin siltä, että siinä olisin vihille halunnut astella. En ollut varannut sovitusaikaa, joten en silloin päässyt pukuja sovittamaan. Päätin pitää nämä puvut kuitenkin mielessäni ja varata sovitusajan ;) Nyt ainakin suunnilleen tiesin minkälaista olisin etsimässä. Kävin samalla viikolla myös ekstemporee Zeppeliinissä Viiaennassa ja siellä oli juuri sovitus loppumassa, joten pienen odottelun jälkeen pääsin sovittamaan pukuja. Liike oli uusi ja hieno ja en olisi uskonut, että hääpuvun sovitus voi olla niin mukavaa, mutta samalla niin tunteikasta :) Myyjiä oli kaksi ja ilmeisesti äiti ja tyttö, jotka liikettä pitävät. Olo oli hyvin kotoisa ja sain aimoannoksen vinkkejä puvuista ja alkoi todella hahmottua se, minkälainen puku minulle sopisi. Luulempas, että hetken mietittyäni ja suunniteltuani kokonaisuutta, menen ja haen puvun Viiaennasta, joka tuntui omaltani. Tarkoitukseni oli käydä myös Katariinassa, mutta ehkä se, jos alkaa suunnitella asioita puku mielessään, kertoo sen, että tämä oikea puku on osunut kohdalle ;) Mitäpäs sitä enää etsimään ja kai sitä voisi hakea Suomen ympäri, jos aina luulisi löytävänsä jonkun "hieman" paremman?! Häihini on vielä aikaa reilu vuosi ja paljon on tekemistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään lisää kokemuksia tuosta Kempeleen Wedinosta. Minkänlaista palvelua? Minkänlainen on hintahaitari?

Muoks. Tutkiskelimpa Angelica Bridenkin sivuja, kokemukset tästä liikkeestä kiinnostaisi myös...

Muokattu: , käyttäjä: tanjaana

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pakko hehkuttaa Katariinan palvelua, ja etenkin Kataa itseään! Viikko sitten kävin puvun ostamassa, vaikka menin "vain katselemaan". Mutta asiantuntevin neuvoin ja vinkein löytyi pari suosikkipukua, joista toinen sitten tarttui mukaan. Ilmapiiri oli rento ja tosiaankin asiantuntevaa. Lisäksi paljon paljon kaikenlaisia ideoita ja vinkkejä tuli häiden suunnitteluun muutenkin, kuin vain vaatetuksen osalta :) Ja kun aluksi mietin, miltä puku näyttäisi esim. erivärisillä kirjailuilla, niin mallikappaleiden avulla visualisoitiin miltä puku voisi näyttää muutoksilla, kun sanoin että on niin vaikea kuvitella pelkästään noita muutoksia. Ylistävää palautetta annoin myös kauppojen teon jälkeen heti kasvotusten :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on tarkoitus vuokrata sulhon puku. Onko Oulussa toiminut vuokraus teidän kokemuksen mukaan hyvin muualta kuin Glamourista tai Katariinasta? Tai yleensä mistä te suosittelisitte lähtemään liikkeelle?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on käyty sekä Viiaennassa, Katariinassa että Glamourissa. Kaikissa kohtelu hienoa ja aikaa löytyi vastata kysymyksiin. Kuitenkin viimeisimmäksi kun astelimme Glamouriin alkoi kunnolla tapahtua. Pukuja oli heti päälle pantavana vaikka kuinka paljon ja mukavan myyjän avustuksella saatiin sakettikokonaisuus juuri sellaisena kuin sulhanen oli toivonut tutkittavaksi ylle asti. Muualtakin olisi saanut, mutta sitten olisi mennyt tilailuksi, koska mustaa saketti takkia ja harmaa raidallisia housuja vain ei ollut tangossa. Hinnaltaan Glamour myös osoittautui huokeimmaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itselläni on Glamourista vain positiivisia kokemuksia. Palvelu ei aina ole ollut maailman ystävällisintä, mutta kuitenkin erittäin asiallista. Useamman kerran on tullut liikkeessä vierailtua kun ensiksi hankkimani puku (Katariinasta) ei ollutkaan "se oikea". Ja kertaakaan en ole mieltäni pahoittanut. Näissä asioissa olen todella tarkka ja ymmärrän hyvän palvelun merkityksen kun omaan vuosien kokemuksen palvelualalta...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin itse ensin Glamourissa ja pukuja taidettiin sovittaa 4-5. Myyjä ei hirveästi tuonut esille omia mielipiteitä, tarkoitus oli kai antaa asiakkaan päättää itse. Kuitenkin olin yksin sovittamassa ja toisen arvio, edes pienikin, olisi ollut ehkä paikallaan. Pukua ei sieltä tarttunut matkaan, minusta kaikki olivat niin saman tyyppisiä. Alepukuja ei minulle esitelty, vaikka niitä kyselin. No, loppujen lopuksi yleisvaikutelma oli melko neutraali. Olisin voinut ostaa puvun jos oikea olisi löytynyt.

Glamourista marssin suoraan Katariinaan, josta sai sovitusajan seuraavalle päivää ja voihan hitsinpimpulat. Oli niin ihana liike, että... Pukujen seassa sai ensin rauhassa hiippailla itsekseen ja valita sovitettavaksi juuri niitä, mitkä itseä kiinnostivat. Itseä miellytti eniten se, että monessa puvussa oli runsaammin helmaa, kun taas Glamourissa kaikki olivat melko kapealinjaisia. Palvelu oli ensiluokkaista ja ensimmäinen sovitettu puku lähtikin mukaan, vaikka se ei sopinut ollenkaan opiskelijabudjettiin. :D On se kuitenkin sen arvoista.

Viivyin Katariinassa melkein kaksi tuntia ja Katariina itsekin kävi tulostamassa minulle pari kuvaa, josta sai pukuuni sopivia kampausideoita. Miehillekin näytti olevan runsaasti valinnanvaraa ja morsiuspuvun ostaja saa Katariinasta 100 euron lahjakortin miesten vaatteisiin. Täytyy siis omakin sulho sinne lopputalvesta raahata. :)

Mielestäni kannattaa kuitenkin käydä useammassa liikkeessä, eikä turhaan pelätä, vaikka täältä kaikenlaista saakin lukea. Oma puku voi kuitenkin löytyä mistä vaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pakko taas hehkuttaa Katariinaa. Tulin toisiin aatoksiin pukuni kanssa, ja sain näppärästi uuden sovitusajan kolmisen kuukautta ekan puvun oston jälkeen. Myyjät osas rauhotella ja totesivat että ei tehä mitään päätöksiä ennen ku oon ihan varma. Itestäni tuntu että oon tosi vaikea asiakas ku en osannu päättää ja kaikki tuntu hankalalta, mutta myyjä oli koko ajan tosi kannustava ja ihana, ei hätyyttäny tai patistanu päätökseen, vaikka meidän sovitusaika oli loppunut jo tovi sitten. Lopulta sain mieleiseni puvun, ja maksoin vain väliä sen mitä edelliseen pukuun tuli, ja oon nyt enemmän ku tyytyväinen tuohon pukuun :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viiaennasta löysin unelmieni puvun! Palvelu oli hyvää ja puku oli kolmas sovittamani. Kun sain tämän päälle myyjä ja äitini molemmat kehuivat pukua. Ei ollut huono ostos! :) Maksoihan se paljon, mutta sen oikean kun löytää niin sen tietää! Voin suositella viiaennaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en taas tykännyt Viiaennasta. Tai no, palvelu oli ihan ok! Jotenkin silti jäi vähän outo olo vierailusta sinne. Pukuja oli aika vähän, tai oli niitä merenneitomallisia paaaaljon. Ja semmonen ei yhtään sovi mun kropalle. Kyllähän se myyjä kyseli minkälaista haluaa ja yritin selittää mutta ei sieltä rekistä tuntunu löytyvän oikeanlaista...

Katariinassa taas palvelu oli ihanan lämmintä. Ensimmäinen sovittamani mekko olikin sitten se oikea puku! Ja kun sain puvun toisen kerran päälleni, tuli myös itse Katariina katsomaan ja kehumaan :) Hän ei kuulemma ollut nähnyt pukua vielä kenenkään päällä, niin uus se siellä oli. Saatiin myös kaason kanssa jutella rauhassa ja soitin äidillenikin ennen ostopäätöstä. Ja jossain sovittelujen lomassa yksi myyjistä toi meille jotain juotavaa, ei se alkoholillista ollut mutta jotain kuplivaa kuitenkin. Ei tuollaista vaan Viiaennassa ollut. Puku siis tilattiin Katariinasta, kestää puoli vuotta sen tulemiseen.... Tosi pitkä aika kyllä :/ Saa nähdä, miten palvelu sitten pelaa. Nyt olin tosi tyytyväinen :)

Muissa liikkeissä en sitten käynytkään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Ootkohan ollu samaan aikaan mun kans siellä... Mietin vaan kun sillon ku ite kävin viimeksi, niin oli just tullu noita uusia pukuja, ja kuulosti jotenki tutulta tuo Katariinan kommentti :rolleyes: Ja määki sain jotain muumilimppari sillon :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Korjasin kerran Luna novian puvun, oli hiukan turhan tyyris laatuunsa nähden ja kaava oli todella huono, eli korjattavaa oli paljon. Voivat tietenkin olla muuttaneet kaavoja...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Ootkohan ollu samaan aikaan mun kans siellä... Mietin vaan kun sillon ku ite kävin viimeksi, niin oli just tullu noita uusia pukuja, ja kuulosti jotenki tutulta tuo Katariinan kommentti :rolleyes: Ja määki sain jotain muumilimppari sillon :girl_haha:

Hahaa :D Sieltä kyllä lähti kaksi tyyppiä, kun me saavuttiin kaason kanssa. Oltiin siis lokakuun 11 4pvä ja öö, olisko edellispäivänä tai ainakin samalla viikolla ne uudet puvut tulleet :) Yhtäaikaa siellä ei ollut muita kyllä... Joomuute, saattopa olla jotain muumilimpparia! :D

Äh, odottavan aika on pitkä. Vieläkin 4,5kk puvun saapumiseen. Ja missään ei edes ole kuvaa puvusta! :( Hieman tyhmää, ettei siellä saanut kuvata... seuraavalla sovituksella kyllä varmasti otan kuvan, onhan se puku jo mun!

Muokattu: , käyttäjä: Taikakukka

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on soviteltu pukuja Viiaennassa! Palvelu oli hyvää, ei mitään moittimista. Meitä palvellut rouva oli hyvin asiallinen ja kärsivällinen, mutta myös lämminhenkinen, ymmärsi budjetin rajallisuuden ja oli hienovarainen sen suhteen. Pukuja ei ollut liikkeessä mitenkään hirveästi (ensi vuoden puvut ovat toisaalta vasta matkalla), mutta kyllä siellä pari kaunokaista oli, jotka olisin saattanut kelpuuttaa, jos budjetti vain olisi antanut myöten. Tällä hetkellä puvuista on kyllä hyviä, satojen eurojen alennuksia, mutta silti useimpien pukujen hinnat pyörivät noin tuhannessa eurossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täytyy sanoa, että Katariinassa sain todella hyvää ja ystävällistä palvelua ja sovitusaikakin venyi yli kaksituntiseksi, mutta missään vaiheessa ei hoputettu. Puvut olivat iiihania. Tosi hyvillä mielin lähdin, vaikka en osannut vielä lopullista päätöstä tehdäkkään. Suosittelsin kaikille kyseistä paikkaa.

 

Vertailukohteena minulla Ykan morsiuspukuliike Birgitta, joka oli KAMALA. Olemme käyneet siellä kolme kertaa (aina eri siskon kohdalla) ja joka kerta palvelu on ollut todella töykeää ja itse myyjä on aina kamalissa rytkyvaatteissa (mun mielestä on jokseenkin oleellista edes yrittää näyttää tyylikkäältä jos myy unelmia??) Koko liikkeestä en löytänyt kuin yhden puvun jota oikeasti halusin sovittaa.. Yöks. Myyjä myös tyrkytti oman makunsa pukuja vaikka kerroin, että haluan pitsipuvun.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sovitusaika Katariinaan varattu, eikä erityistä kiinnostusta ole ravata muissa liikkeissä sovittelemassa, joten toivottavasti Katariina on lupaustensa arvoinen! Olen lähinnä kiinnostunut vuokraamaan puvun, osaatteko siskot kertoa Katariinan vuokrapukuvalikoimista tai vuokrakokemuksista yleensä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Katariinassa vuokrataan kaikkia pukuja ja vuokrahinta on 75% puvun myyntihinnasta

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

aika kalliilta kuulostaa... en kyllä oo vertaillu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Minä ehdin käydä Katariinassa, Viiaennassa ja Haukiputaan Morsiuskammarissa, josta löysinkin unelmieni puvun! Suosittelen Morsiuskammaria, valikoima ei ollut kovin laaja, mutta pääsin sovittamaan juuri omaa kokoa olevia pukuja, ja hinnat olivat hieman edullisempia kuin muissa paikoissa. Joka paikassa sain kyllä hyvää ja kiireetöntä palvelua! Viiaennassa oli aika kalliita pukuja. Katariinasta löysin pari kaunokaista, mutta harmitti kun kaikki sovitettavat puvut oli kokoa 36, joten siinä ei nähnyt miten ne todella istuu päällä, oman koon ollessa 42.

Glamourissa en käynyt, se oli minulle viimeinen vaihtoehto, koska siitä paikasta olen kuullut pelkästään huonoja kokemuksia, (tyly palvelu jne.).

 

Onneksi puku nyt löytyi ja voi siirtyä suunnitteluissa eteenpäin! <3 

 

Mistä olette muuten katselleet kenkiä? Ne varmaan pitäis seuraavaksi löytää..

 

 

 

 

hpxs3u.png

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eikö kellään ole tietoa, missä hinnoissa Viiaennan aire barcelona merkin puvut pyörii muualla maailmassa? Pystyykö kyseisen merkin pukuja tilaamaan mistään netistä AITONA, mieluusti eurooppalaisesta nettikaupasta. Merkki on espanjalainen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, Glamourista pukunsa vuokranneet! Onko ihan normaalikäytäntö, että jos ajoissa teet vuokrasopimuksen puvusta, niin ennen sun häitä pukua voidaan vuokrata jopa neljälle morsiamelle siinä välissä? Itse varasin ja maksoin puolet puvun vuokrasta glamourissa ja myyjä totesi, että puku käy välissä ehkä yhdellä tai jopa neljällä morsiamella ennen mun häitä. Kysäisin sitten, että entäs jos joku vuokraajista onnistuu pilaamaan puvun jotenkin, tähän glamourin myyjä, että se riski on otettava ja että sitten yritetään etsiä suunnilleen vastaava puku tilalle. Onko tämä ihan normaalikäytäntö vai onko mua taas jymäytetty?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hui!! Mä oisin varmaan ihan kauhuissani tuollasessa tilanteessa. Vahvistaa entisestään päätöstä että ostan oman puvun ja katon sitten saanko sitä myytyä vai en. Mutta kyllä mun mielestä ainakin pitäisi saada häihin tasan just se puku josta on maksanutki, eikä mitään vastaavanlaisia jos alkuperäinen menee rikki tai muuten pilalle. Sitä en tiä että onko tuo normaalia toimintaa vai ei.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hellunheila: Ei sinua ole jymäytetty, vaan ihan normaali käytäntö vuokrapuvuissa. Sen minkä rahassa vuokrapuvulla säästää niin mielenrauhana menettää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään