Jump to content
Naimisiin.info

Kokemuksia Oulun morsiuspukuliikkeistä?


Recommended Posts

  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ostin pukuni myös Oulusta. Ensiksi kävin Glamourissa, jossa oli vain tyhjä kohta sovitusaikani kohdalla kalenterissa. Sain kuitenkin hetken aikaa sovittaa pukuja, jotka eivät olleet mitenkään erikoisia.

 

Seuraavaksi menimme Katariinaan, josta oli todella kovat odotukset. Minua alkoi palvella nuori tyttö. Etsimme puvut, joita halusin sovittaa. Eniten petyin pukujen kokoihin. Olen kokoa 38 ja puvut olivat lähempänä 34. Pyysin suurempia kokoja ko. puvuista, joita ei löytynyt. Olimme lähdössä jo etuajassa pois, kunnes toinen myyjä tuli ja alkoi sopivia pukuja löytymään. 

 

Viimeisenä menimme Viiaennaan. Myyjän tytär oli siellä tuuraamassa. Palvelu oli mielettömän ystävällistä ja löysin unelmieni puvun heti. Jäi muutoin huonosta päivästä hyvä mieli.  :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mie ostin pukuni Katariinasta ja en voi muuta kuin lämpimästi suositella. Sain aivan loistavaa palvelua ja minulle vaikeasta asiasta tehtiin miellyttävä. Minulle jäi tunne, että minua kuunneltiin toiveiden suhteen mutta ennen kaikkea minua luettiin hyvin.  Myyjä oli todella ammattitaitoinen ja hänen ehdottama puku lähtikin sitten mukaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Mulla oli alusta asti tarkka mielikuva siitä, millaisen hääpuvun haluan: kohtuullisen modernin ja rennon, boheemin ja kevyen hääpuvun. Kävin kaikki Oulun morsiuspukuliikkeet läpi. Glamourista sain todella huonoa palvelua. Myyjä luuli tietävänsä minua paremmin, millaista pukua olin etsimässä, eikä kuunnellut mielipiteitäni tai ymmärtänyt, millaista pukua olin hakemassa. Toki toisinaan kannattaa kokeilla sellaisiakin pukuja, joita ei ole etukäteen ajatellut, mutta tiesin kyllä jo tasan tarkkaan, minkä mallinen ja minkä tyylinen puku mulle sopisi. Myyjä yritti kuitenkin väkisin kaupata mulle sellaisia pukuja, jotka ei tuntuneet yhtään oman tyylisiltä. Myyjällä ei ollut minkäänlaista kunnioitusta asiakaspalvelua kohtaan. Muutenkin Glamourin valikoima oli mun mielestä huono ja vanhanaikainen, joten Glamourista jäi tosi huono maku.

 

Katariinassa palvelu oli oikein hyvää, napakkaa, ystävällistä ja rehellistä. Oman tyylistä pukua ei löytynyt sieltäkään, vaan melkein kaikki mekot olivat sitä samaa peruskauraa, eikä ajan tasalla olevia pukuja löytynyt oikeastaan, johtui varmaan siitä, että uusin mallisto oli juuri tulossa. Miehen vuokrapuku sen sijaan löytyi Katariinasta. Myös Viiaennassa sain hyvää palvelua, ja siellä oli muutama varteenotettava puku. Palvelu oli ystävällistä eikä mitään kiirettä ollut. Myöskin hinnat oli Viiaennassa mun mielestä todellakin kohtuulliset.

 

Aloin olla jo aika epätoivoinen, kun sopivaa mekkoa ei tahtonut löytyä millään. Sitten löysin tieni Kempeleeseen Wedino-morsiuspukuliikkeeseen, jonka olemassaolosta monet eivät varmaan edes tiedä. Myyjä ymmärsi heti, minkä tyylistä pukua etsin ja millainen puku mulle sopisi. Oikean puvun löytäminen oli todella yksinkertaista ja nopeaa, ja Wedinosta löytyi juuri sellainen ihana, kevyt hääpuku, jossa oli kaunis pitsiyläosa, tyyliltään just sitä mitä etsin. Wedinon omistaja oli itse ommellut puvun, ja se oli tosi kaunis ja taidokkaasti tehty. Sain vuokrattua mekon ja siihen sopivan hunnun 500 eurolla, joka sisälsi kaikki mekkoon tehtävät muutokset - eli hinta-laatusuhde oli erinomainen! Paikka oli ihana: keskellä luontoa ja isot ikkunat metsään. Pukuja saattoi sovitella ihan kaikessa rauhassa. Ja Wedinon omistaja oli todella kiva ja sydämellinen tyyppi, jonka kanssa oli helppo asioida. Lisäksi hänellä oli oikeasti silmää puvuille: hän oli tosi rehellinen ja tiesi tarkkaan, mikä puku sopii ja mikä ei. Suosittelen Wedinoa lämpimästi kaikille <3

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Itse visiteerasin Viiaennan ja Katariinan aika vastikään ja totesin, että näistä kahdesta kyllä Katariina vei voiton mennen, tullen ja palatessa. Glamourissa en uskaltanut mennä edes käymään, kun olen lukenut sen verran negatiivisia kommentteja kyseisestä puljusta sekä asiakaspalvelun että pukujen kokoskaalan suhteen. Lisäksi tuttavani osti melko vasta sieltä puvun, joka osoittautui epämiellyttävällä tavalla keinokuituisen näköiseksi, mikä ei ainakaan innostanut kyseisen liikkeen valikoimaan tutustumiseen..

 

Menimme kaason kanssa siis extempore täysin tyhjään Viiaennaan lähinnä katsomaan muutamaa pukua luonnossa (ei todellakaan sovittamaan, kun aikaakaan en ollut varannut) ja varmistimme myyjältä, että hän ehtisi pikaisesti meille paria pukua näyttää. Myyjä sitten johdatti meidät hääpukutilaan, ja tivasi lähinnä olenko netistä katsonut pukuja ja netissä on ne puvut esitelty jne. Kerroin katsoneeni malleja jo etukäteen, ja että haluaisin nähdä ihailemani Mori Leen puvut luonnossa. Tämän myyjä kuittasi toteamalla, että heillä on oikeastaan vain pieniä kokoja salongissa ja näytti parin puvun helmaa pukua rekistä pois nostamatta...-.-'' Lopuksi vielä tympääntyneenä käski netistä katsoa valikoimaa ja tuntui moittivan lyhyttä aikajännettä puvun etsinnän ja häiden välillä (6,5kk). Kokemuksesta jäi vain paha mieli. 

 

Samalle päivälle varattu Katariina puolestaan ylitti kaikki odotukset. Ensinnäkin koko salonki on aivan upea! Tulee aivan mieleen tv:n Say Yes to the Dress - ohjelma ja Kleinfeld-salongin miniatyyriversio <3 Ovella hetken erään asiakkaan asioinnin loppumista odoteltuamme myyjätär (täälläkin kovasti kehuja saanut Mirca) otti meidät erittäin lämpimästi vastaan, tiedusteli häiden ajankohtaa ja hakemaani tyyliä. Sitten katselimme myyjän kanssa pukuja, ja valikoimme joitain sovitettavia. Tässä myyjällä oli kyllä huippu silmä, koska jokainen puku, mitä myyjä ehdotti, näytti upealta sovitettuna! Jopa inhoamani kapealinjaiset puvut olivat yllättävän kauniita! Pelkäsin ennakkoon, että mitään pukua en päälleni asti saisi, koska olen kokoa 48/50. Kuitenkin pääsin päälläni käyttämään viittä ihanaa pukua, ja pukuja asustettiin mieltymysteni mukaisesti, jotta saisin kokonaiskuvan puvusta. Eräästä puvusta myyjätär jopa avasi takasaumaa, jotta puku saatiin sovituskuntoon. Myyjä oli myös todella hienotunteinen kokoni suhteen ja koko palvelutilanteesta huokui selvä ammattitaito. Kaksi erittäin vahvaa pukuehdokasta sovitettuani myyjätär kirjoitti pukujen nimet ja muut tiedot selkeästi ylös hintoineen, jotta voisin kypsytellä päätöstä rauhassa. Koko sovituksen ajan olimme ainoat asiakkaat koko salongissa, mikä teki sovituskokemuksesta mukavan intiimin ja rauhallisen. Päätöksen puvusta tein sitten jo samana iltana, ja ensi viikolla onkin jo mittojen ottaminen ja puvun tilaaminen! En malttaisi odottaa...

 

Ainut hieman hämmästystä herättänyt asia Katariinassa oli se, ettei myyjätär tiedustellut missään vaiheessa budjettia. Valikoin pukuja sen kummemmin asiaa ajattelematta, ja vasta sovituksen yhteydessä huomasin puvuissa roikkuvat hintalaput. Tietysti sovittamani puvut olivat <1500€, ja olin salongista poistututtani jo hylkäämässä molemmat sovittamani ihanat puvut, mutta onneksi siihenkin löytyi ratkaisu :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Minulla on Glamourista positiivinen kokemus. Myyjä kommentoi pukuja, muttei tyrkyttänyt omia mielipiteitään. Kertoi myös, miten puvuista saisi muokattua oman näköisiä. Valikoimaa oli toki vähemmän kuin vaikkapa Zazabellassa, mutta pukuja löytyi monesta hintaluokasta. Tarjouspuvut olivat vajaa 500e.

Katariinassa sain myös hyvää palvelua ja myyjä kommentoi pukuja, mikä oli kiva, koska minulla ei ollut makutuomaria mukana. Budjettia ei kysytty missään vaiheessa, eikä liikkeessä montaa alle tonnin pukua tainnut ollakaan. Puvut olivat kyllä laadukkaan oloisia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...