Jump to content
Naimisiin.info

Hyvä ompelimo Tampereelta?


Recommended Posts

Hyvä tietää että Fragolan korjaustyöt ovat olleet onnistuneita, itsekkin meinasin viedä pukuani heille kavennukseen ja mahdolliseen reunan lyhennykseen. Hinta sivuilla näkyy olevan 150, mutta ilmeisesti ihmiset eivät ole joutuneet maksamaan niin paljoa..?

Morsiusgalleria ei muuten korjaa muita kuin heiltä ostettuja pukuja, sitä tiedustelin aiemmin tällä viikolla..

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Kävin teettämässä hääpukuuni korjausompelua Cloth Housessa. Pukuun tehtiin nyöritys sekä pieniä sisäänottoja yläosaan.

Lisäksi teetin siellä pitsiboleron. Olin tyytyväinen pukuuni ja bolerosta tuli myös aivan ihana! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Itse päädyin teettämään pukuni.

Kävin jo puolitoista vuotta sitten (heti kihlauksen jälkeen) hääpukukaupoilla, ja olin todella pettynyt valikoimaan, jota näin. Silloin en vielä tiennyt, millaisen puvun oikeastaan edes halusin; vain sen etten mitään perus paljetti-vannehame -viritelmää, jota minulle yritettiin jatkuvasti kaupata! (koolle 46 ei näköjään ole mahdollista hankkia liikkeisiin mitään muita vaihtoehtoja...) Olin harjoittelussa new yorkissa viime kevään ja kesän ja siellä kävin paljon katselemassa hääpukuja. Löysinkin yhden, joka oli tavallaan mieleinen, mutta pitkän toimitusajan takia päädyin ottamaan idean mukaani ja etsimään ompelijan Suomesta.

Lopulta kävin Tampereella parissa ompelimossa ja päädyin vihdoin Fragolaan. Tampereen Fragolassa (Twizt -liike hämeenpuistossa) oli aivan todella asiantunteva, mukava ja suorasanainen palvelu. Ompelija-Marikan ajatukset täydensivät omia visioitani ja puvun toteutus oli aivan huikea! Suosittelen tosi lämpimästi!

Kuvia täällä:

http://tiinaneuvoo.blogspot.com/2011/08 ... vista.html

http://tiinaneuvoo.blogspot.com/2011/08/tahdon.html

ja kuvaaja oli Ulla Tuulia Nikula. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mä suosittelen todella lämpimästi Vaatturiliike Lapinneulaa Pikilinnan talossa, Tammelassa siis. Aivan loistavaa jälkeä :-X Pukuuni tehtiin useampikin muokkaus ja kaikki onnistuivat paremmin kuin hyvin. Sovituksia tehtiin kolme, että varmasti tuli kaikki mitat ym. oikein. Hinta oli mielestäni hyvin edullinen työmäärän nähden, 150 euroa.

Kröhöm, koska olin ns. uusiomorsian niin voin suorittaa pientä vertailua. Edellisen hääpukuni käytin Fragolassa Marikalla ja hyvää jälkeä oli sekin mutta vielä vakuuttuneempi olen Lapinneulasta :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ostin puvun käytettynä ja toivoisin nyt edelleen vinkkejä hyvinsä ompelimoista Tampereella. Sain suosituksen ystävältäni liikkeestä Hämeenpuistossa, mutta se on kai lopettanut toimintansa/muuttanut, koska toimitila oli tyhjä. Onko Fragolan ja Vaatturiliike Lapinneulan lisäksi muita suosituksia? Pukuuni tulee melko mittavat muutokset, joten hinta on myös ratkaiseva tekijä.

 

Kiitokset vinkeistä jo etukäteen :)

Link to comment
Share on other sites

Hämeenpuistossa ollut Twizt -liike on edelleen olemassa, mutta muuttanut Verkatehtaankadulle  :) Kotisivujen perusteella ompelupalveluita on edelleen tarjolla.

 

The Cloth House tarjoaa myös ompelupalveluita ja omien kokemusten perusteella Koskikeskuksen Korjausompelimo tekee hyvää jälkeä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 9 months later...

Kokemuksia ompelijoista kaipaillaan! Edessä itsellä puvun pienennys. Morsiuspukuliikkeessä (Morsiusgalleria), josta puvun ostin, onnistuu kyllä, mutta vaihtoehtoja on hyvä vertailla.. :)

Fragolaa olen harkinnut, mutta kokemuksia kaivataan muistakin vaihtoehdoista.. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...