Jump to content
Naimisiin.info

Mistä löytäisin? (alusasut)


Guest Bellis

Recommended Posts

Korsettimalliset yläosat ovat erityisen suosittuja tällähetkellä. Jos sinulla on pieni rintavarustus tai ainakin kiinteä niin paras vaihtoehto lienee Unique Bra eli silikoonilla liimautuvat kupit, joita on saatavilla stockalla kahta versiota hintaan 39,90e. Stockan parhaat olkaimettomat liivit ovat Chantellen(A-D kupit), tosin Tampereella värivaihtoehtoina ei ole puhtaan valkoista. Isommalle rinnalle Fantasien puhtaanvalkoista olkaimetonta on ainakin tällä hetkellä stockalla myynnissä, myös Maidenfomilta löytyy puhtaanvalkoinen pelkistetty tukeva olkaimeton.

Keväällä Stockan valikoimiin tulee aina vähintään yksi morsiussarja, johon kuuluu useimmiten korsetti ja koko alusasu on hienostuneen hempeä ja pitsinen. Korsetti voi tosin tuntua turhalta hääpuvun yläosan alla, jos puku on kovin tukevaa materiaalia.

Jotkut ostavat erikseen vielä alusasun hääyötä varten, ehkä näin saa puvun kanssa istuvimman asun löydettyä helpommin.

Mitä mieltä olette, voiko hääpuvun alla olla puuterinvärinen pelkistetty setti, ja yötä varten hankittuna joku sievempi? Meneekö tämä liian monimutkaiseksi?

Muokattu: , käyttäjä: päppelsiini
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Taidan päätyä avoselkäisen puvun kanssa käyttämään päivällä Unique brata ja sukkanauhaliivejä, mukavia alushousuja ja liivisukkia.

Hankin sitten hääyöksi jotkut ihanat rintsikat sekä seksikkäämmät alushousut jotka vedän sukkanauhojen kanssa päälleni. Ongelma on vaan se miten/missä vaiheessa vaihdan nämä päälle ja laitanko tosiaankin hääpuvun riisumisen jälkeen uudestaan jotkut alusvaateihanuudet päälle :blink: ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Löysin ihanan korsetin (kiitos Sammakkomorsian) Evelacen mallistosta (Victoria). Sieltä löytyy tällaisille kookkaillekin morsiamille (95G) apuja. (www.evelace.fi). :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Osaisitteko auttaa seuraavanlaisessa ongelmassa: Eli pukuni on halterneck-mallinen, jossa on matala selkäosa ja sisään rakennettu korsetti (joka ei tue rintoja). Rinnat tarvitsevat selkeästi ryhtiä, koska imetyksen myötä ne ovat päässet roikahtamaan :girl_impossible: . Mutta tavalliset liivit näkyvät selkäosasta ja lisäksi kokoajan jatkuva imetyksen myötä kuppikoko vaihtelee aika paljon. Minkälaiset liivit siis hankin? En ole koskaan kokeillut niitä silikonisia itseliimautuvia rintsikoita..siinäkö ratkaisu?

Link to comment
Share on other sites

Minulla on sama ongelma avoselkäisen puvun kanssa. Päädyn nyt luultavasti ostamaan Sassybaxin sivuilla näkyvän vastaavanlaisen "liivikkeen". http://sassybax.com/vb.php

Ainakin La senza myy Espoon Isossa Omenassa niitä. Googlettamalla backless bra saa kuvia esiin.

La senzalla on netissä myös backless halterneck-ratkaisuja, mukavuudesta en osaa sanoa. http://www.lasenza.co.uk

Sinulle voisi sopia myös ne silikoniratkaisut, unique bra tms. ne vaativat sen että puvussa on korsettiosa joka tukee ja pitää paikallaan. Omasta puvustani se puuttuu eli luotan näihin toisenlaisiin ratkaisuihin! Jos hikoilee kovasti niin silikoniliivit eivät kuulemma pidä.

Joka tapauksessa kannattaa kokeilla etukäteen jonkun topin kanssa pitävyyttä :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Olen laihtunut oman pukuni tilaamisen jälkeen, samassa suhteessa tietenkin rintani. Nyt pelkäänkin, että pukuni on liian iso rinnan kohdalta eikä näytä miltään. Täytyy hankkia oikein tukevat liivit. Mutta millaiset, mistä saa hyviä?

Kertokaa siis pienirintaiset, mistä olette hankkineet ja minkä merkkisiä hyviä (olkaimettomia) liivejä olette löytäneet. Siis sellaisia, joilla saadaan rinnat näkyviin taas ;). Kiitos tuhannesti!

Link to comment
Share on other sites

Millaiset rintaliivit tai mitä muuta olette käyttäneet esim.rintojen teippaus tms hääpuvun kanssa, jossa olkaimet tulevat "käsivarsille" eikä varsinaisesti olalle? Kuppikoko C80.

Link to comment
Share on other sites

Mulla ei Unique Bra tue tarpeeksi. Tykkään napakoista ja hyvin tukevista liiveistä. Korsetti tuli hankittua ennen kuin puku saapui ja voi harmistuksen määrää kun totesin, että korsetti tulee selän puolella liian korkealle ja näkyy puvun alta :girl_mad:

Nyt on pakko suunnata uudestaan liivikauppaan. Mietin pitäisikö kokeilla yhsitelmää Unique Bra + olkaimettomat liivit. Tai jos löytyisi sopiva, kohtuuhintainen korsetti tai korseletti.

Link to comment
Share on other sites

Hankin alun perin olkaimettomat rintaliivit olkaimettomaan pukuun, ja kun ne olivat puvun sovituksessa päällä, puvun selkäosa tarkistettiin riittävän korkeaksi peittämään ne. Tosin nyt en välttämättä pistä niitä ollenkaan, koska pukuni yläosa on paksua ja tukevaa kangasta, minkä lisäksi se on korsettimainen luineen kaikkineen.

Link to comment
Share on other sites

Mäkin suosittelen alusvaateliikkeissä kiertämistä, niissä on useimmiten ihan mielettömän hyvät myyjät, jotka tietää hyvin mikä sopii kenellekin ja mihin tarkoitukseen :)

Link to comment
Share on other sites

Sorruin ostamaan tämän ebay:ltä - kun sai niin halvalla :girl_wink:

193101526_tp.jpg193102134_tp.jpg

Toivottavasti tämä nyt mahtuisi selkäpuoleltakin piiloon hääpuvun alle... Värivalinta voi tuntua kummalliselta - ja ehkä se sitä onkin :girl_haha: mutta aikaisemmin hääsaappaiksi hankituille popoille sopii vallan mainiosti.

REDLS31-01.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Saako tällaisen puvun alle minkäänlaista korselettia tai bodya, vai pitäisikö selkäosan olla "suora" (eli korkeampi)?? 33.gif

Bonny%200021b.jpg

Link to comment
Share on other sites

^Sanoisin, että saa. Minulla oli ylppäripuku takaa sen verran alas uurrettu, että tavalliset rintsikat eivät sen alle sopineet. Ostin tuolloin FunkyLadysta korseletin(?), jonka alaosa laskeutui vyötärön korkeudelle (kiinnitys kolmella hakasella) jättäen selän paljaaksi. Rinnoille oli kupit ja mahaa peittävässä osassa tukena rigilenenauhat. Tuosta on jo useampi vuosi, mutta varmasti edelleen alusvaateliikkeistä löytyy vastaavia.

Link to comment
Share on other sites

Omia kokemuksiani näin pienirintaisena...

Kuppi on AA-A, nyt pillerien popsimisen myötä vähän, hyvin vähän, kasvanut. Ympärysmitta on 75. Lisäksi tissit ovat ryhdittömät ja malliltaan typerät, joten vaatteitten käyttäminen ilman rintsikoita ei yksinkertaisesti ole mahdollisuus. Hääpuvun alle etsin ensisijaisesti korsettia, mutta olkaimettomat liivitkin kävisi, jos niitä olisi riittävän tukevina.

Sovitin Jyväskylässä kaikki läpi Sokoksesta erikoisliikkeisiin. Ladyshopista (ilmeisesti ei mitään tekemistä samannimisen nettikaupan kanssa) ei löytynyt tähän aikaan vuodesta mitään. Sokkarilla oli pari korsettia ja muutamat olkaimettomat liivit, mutta mikään ei sopinut.

Liivi & Sukka oli ehdottomasti huonoin liike. Palvelu oli töykeää ja koin olevani erittäin ei-toivottu asiakas. Vain kaksi korsettia annettiin sovitettavaksi, molemmat olivat rintojen kohdalta aivan liian suuria. Myyjä tuli katsomaan ja totesi, että on liian iso joo, mutta jos olisi pienempi, niin oikea rintani ei enää mahtuisi. Meinasin vetää turpaan. Korsetti oli kupeista täysin sopimaton molemmilta puolilta, ja ainoa asia, mikä tisseissäni EI ole vikana, on se että ne ovat käytännössä tasan samankokoiset :mad: . Erittäin tökeröä kommentointia siis.

Figura Shop oli ylivoimaisesti paras paikka. Palvele oli paitsi asiantuntevaa, myös hyvin ystävällistä ja iloista. Kokoja löytyi hyvin ja sovitin kahta korsettia. Ensimmäinen oli suhteellisen hyvä, muttei riittävän. Toinen oli käytännössä täsmälleen sopiva, mutta kaipasin vähän koristeellisempaa. Lisäksi tämä yksilö alkoi hiertää jo sen kymmenen minuutin aikana, jonka sitä kokeilin. Epäilen siis, että se oli suunniteltu vähän pidemmälle ihmiselle. Kokemus oli kuitenkin hyvä.

Lopulta tilasin netistä Lady Shopista Classic-mallisen korsetin, joka ei ole vielä tullut. Toivottavasti on sopiva... Jos ei, niin mietitään ompelijan kanssa, kuinka saada puvusta sellainen, etten tarvitse alle mitään.

Muokattu: , käyttäjä: Kartio
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Byhyy, mun tilaamani korsetti tuli kotiin mutta mutta mun tyhjät lärppätissit painuu vaan kokoon niissä eikä näytä yhtään hyvältä...onkos kellään kikkoja että mitä vois tehdä? joku erillainen sidontatekniikka? Ja korsettihan oli tämä:

post-7204-1237913303_thumb.jpg

Muokattu: , käyttäjä: zezz
Link to comment
Share on other sites

Suosittelen käymään myös Wiipurin Erikoiskorsetissa ( WEK Liivipuoti ), siellä on palvelu aina ammattitaitoista ja ystävällistä ja löytyy varmasti alusasut hankalampiinkin pukuihin.

Oman hääpukuni alle ostin sieltä aikanaan korsetin, jonka muokkasivat juuri minulle sopivaksi, ja eikä maksanutkaan maltaita ottaen huomioon palvelun ja muutokset.

Nyt pitäisi taas mennä käymään....

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään tietoa siitä, paljonko Patrician korse(le)tit mahtaa maksaa? Ja jos on, niin onkohan ne hinnat Stockmannilla kalliimpia, kuin muualla, vai onko ne suunnilleen samoissa hinnoissa?

Link to comment
Share on other sites

Suosittelen käymään myös Wiipurin Erikoiskorsetissa ( WEK Liivipuoti ), siellä on palvelu aina ammattitaitoista ja ystävällistä ja löytyy varmasti alusasut hankalampiinkin pukuihin.

Kävin kysymässä tuolta liivipuodista olkaimettomia liivejä (70F), koska aiemmin olen saanut sieltä hyvää palvelua. Nyt heillä ei ollut tarjota minulle yksiäkään sopivia liivejä, ja palvelu oli töykeää. Onneksi FunkyLadysta löysin tukevat olkaimettomat liivit. Ainoa ongelma on se, että ne eivät ole valkoiset, vaan beiget. Haluaisin puvun alle myös sukkanauhaliivit, mutta onko niitä olemassa beigen värisenä?

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Oulun liikkeistä, tai siis mistä voisi ostaa korsetin tmv?

Mulla on todella avonainen selkä, joten on tosi ongelmallista löytää sopivaa alusasua. Kokeilin Unique brata, mutta oli liian pieni mulle se isoinkin koko...

Link to comment
Share on other sites

Saman korsetin kuin Zezz erehdyin tilaamaan ja palautin saman tien.

Jäi sellanen fiilis, että rinnat vaan litisty littaan korsetin alla ja vastankohta jäi entiselleen..

Ihan kuin ois ylävartalo tuubiin puristettu :)

Noh, seuraavaks sit pyrin löytää olkaimettomat tai halterneck-rintsikat ja niiden lisäks puolikorsetin

sit rintojen alta alaspäin.. Saa nähä kuin käy.

Jep, pitää käydä noissa Helsingin liikkeissä, pakko saada palvelua jos meinaa jotain sopivaa löytää..

Link to comment
Share on other sites

^ Vatsankohat jäi minullakin ihan entisenlaiseksi tuo sama korsetti päällä, joten pyysin ompelijaa pienentämään sen. Nyt on sopiva ja muotoilee kivasti :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Aloin etsimään itselleni kunnon korsettia että saisi kunnon tuen rinnoille ja ehkä tuo vyötärön, kiireessäni kaupungillä käydessäni käväsin yhessä liikkeessä siis alusvaateliikkeessä ja kysyin millainen valikoima heillä on. Olipa pettymys kun tämä nainen esitteli ylimalkaisesti korsetteja jota esim muualla myydään korseletteina, ja kun kysyin onko kunnon tuki niin hän tuumas että noissa taipuisuutta mutta riittähän se.

Muutamassa nettikaupassa olen nähnyt noita mutta kun kroppa on niin eriparia eli mitä noita olen kokeilut niin ei tunnu hyviltä. Kuitenkin haluaisin kokeilla kunnollista ennen ostopäätöstä joten mielummin sovittelisin ja haluaisin tuntuman asiaan. Itselläni on tällä hetkellä semmoinen pöksymalli jossa on hyvä tuki mutta kun haen nyt sellaista jonka kanssa ei tartte erikseen rinsikoita.

eli mistä Oulun alueelta tuollaisia löytyisi.

Muutenkin olisi kiva tietää mistä löytyy muualtakin noita alusvaatteita

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...