Muun väriset kuin valkoiset kengät?


tammi08

Recommended Posts

  • 3 months later...
  • Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Tilasin itselleni oranssit kengät (tämmöiset), ja ne ovat kyllä ihanat. :) Hiuksiini tulee kukkaseppele, jossa on samaa värimaailmaa, mutta toistaiseksi en ole keksinyt mitään muita väripilkkuja asuun vielä... Mutta esimerkiksi pienet oranssit napit pitsihansikkaissa olisi kiva yksityiskohta. :)

Muokattu: , käyttäjä: Pippuripähkinä
Link to comment
Share on other sites

Te, joilla värikkäät kengät valkoisen puvun kanssa: tuleeko asuun muutakin värikästä? 

Mulla oli fuksianväriset korkkarit ja samanvärinen laukku (eipä sitä paljoa tullut kanneltua kylläkään). Lisäksi yksi rannekorun riveistä oli vadelmanpunainen, muuten korut olivat kirkkaat. Kynsien lakkaamista sävy sävyyn harkitsin, mutta jätin väliin, kun se on mulle "arkiväri" :D (ne oli sitten hennon vaaleanpunaiset valkoisin koristein).

Fuksia oli yksi häiden teemaväreistä, tosin korotusosassa, ja sitä oli ripaus siellä täällä esim. kukissa ja lisäksi avustajilla väriä näkyi heidän omasta valinnastaan (solmio, huivi..).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Minulle tulee vaaleanpunaiseen taittavan nuden väriset kengät. Halusin sellaiset, joita voi käyttää muissakin juhlissa, mutta jotka ovat kuitenkin riittävän neutraalit. Värivalinta ei ollut mitenkään kiveen hakattu etukäteen, vaan ostin nuo, kun ne olivat ylipäätään sopivantuntuiset ja kivannäköiset. Puku on perinteiseen tapaan valkoinen.

Muokattu: , käyttäjä: Ir
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mulla tulee kultaset sandaletit kristallikoristeilla :) Myös laukku on kultanen kristallisin yksityiskohdin. Kulta on meidän teemaväri, ja halusin kauniit kengät, joita voi käyttää myöhemminkin. Valkoset olisi ehkä olleet vähän liian tylsät, ja menee sitäpaitsi liian nopeasti pilalle.

Itse ajattelen, että kengät voi olla minkä väriset tahansa, mikä omaa silmää miellyttää. Sehän on vaan mielenkiintonen yksityiskohta, jos ne vähän vilkkuu puvun alta!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...