Pirre80

Hääpuvun vuokraaminen / kokemuksia

35 viestiä aiheessa

Minulle on tulossa vuokrapuku, koska en näe mitään syytä ostaa pukua, jota käytän kerran elämässäni muutaman tunnin ajan. Toki, jos olisi ollut aikaa ja olisin ollut syksyn suomessa, niin olisin plärännyt varmaan läpi kaikki alennusmyynnit ja jopa saattanut löytää oman unelmapukuni aletangosta halvalla. Nyt löysin unelmapukuni vuokrapukujen joukosta ja pulitan siitä hauskuudesta 500e. Hieman kirpaisee toi hinta pelkästä vuokrauksesta, mutta en kyllä siltä haluaisi ostaa, vaikka puvun saisin omakseni samalla hinnalla. Oon liian laiska myymään eteenpäin ja vaatekaappi pursuaa jo nyt liitoksistaan, homehtuisi raukka vaan jossain ulkovarastossa lopulta.

En tiiä onko puku aikaisemmin ollut käytössä montakin kertaa, en tajunnut edes kysyä. Kauniilta näytti :) Tuun sit muutaman kuukauden päästä kertomaan miten puku asiansa hoiti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin olen miettinyt puvun vuokraamista, sillä en tosiaan itse tarvitse sitä kuin puoli vuorokautta.

Tällainen kuitenkin tuli mieleen, että mitäs jos valitsemaani ja varaamaani pukua vuokraa joku muu (vaikkapa paria viikkoa) ennen minua, ja vahingoittaa sitä? Mitäs sitten tapahtuu, kokemusta kellään?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kun kävin Suomen Pukuvuokraamossa viikko kaksi sitten kokeilemassa pukuja, niin mun mielestä siellä oli hyvät valikoimat vuokrattavia pukuja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Samoin, kiinnostaisi erittäin paljon. Vuokraaminen on ollut mielessa ja katsoinkin Suomen Pukuvuokraamon ym. nettisivuja. Paikanpäällä en ole vielä ehtinyt käydä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse katsoin alkuvuodesta Tampereen morsiusgallerian vuokrapukuvalikoimaa ja totesin että se voisi olla hyvä vaihtoehto vain jos hakee yksinkertaista pukua. Itse ostin oman puvun joka maksoi suunnilleen 600e. Ajattelin, että jos saan sen myytyä eteenpäin vaikka 200e niin silloin olisi hinta suunnilleen samaa luokkaa kun jos olisin vuokrannut pukuni.. Kovin erikoisia ei vuokrapuvuissa ollut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omaa hääpukua etsiessä tuli mieleen, kun ihmiset myyvät käytettyjä hääpukuja, niin miksi niitä ei ikinä näe vuokrattavissa?  On tietenkin hankalaa pyörittää kotoa käsin vuokrauspalvelua. Mutta eihän liikkeetkään vuokraa pukuja kuin noin 3 kertaa per puku. 

 

Ostin itselleni ulkomailta Vera Wangin hääpuvun, josta en ehkä raski luopua. Mutta se on mielestäni ihan mieletön puku, ja voisin harkita sen vuokraamista toiselle onnekkaalle.

 

Onko kenelläkään kokemuksia tälläisesta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen kyllä nähnyt jonkun yksityisen vuokraavan yhtä (omaa) pukuaan nettikirppareilla. Ammattimainen tai puoliammattimainen käytettyjen pukujen vuokrauspalvelu on veronalaista tuloa, joten tuskinpa moni siihen viitsii ruveta, pitäisi ensin investoida pukuihin, joista mahdollisimman moni morsian pitäisi, mainostaa, pesettää, kuljettaa jne. + ostaa uudet puvut muodin mukaan ja sitten vielä se paperisota ja maksut.

 

Itse en vuokraisi pukua yksityiseltä tai muutenkaan, koska usein vuokrahinnalla saa jo toisen puvun omaksi.

 

(Mode huom. naikkareissa oman puvun vuokraamisen mainostaminen on kielletty.)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään