Jump to content
Naimisiin.info

Hääpuvun vuokraaminen / kokemuksia


Pirre80

Recommended Posts

Minulle on tulossa vuokrapuku, koska en näe mitään syytä ostaa pukua, jota käytän kerran elämässäni muutaman tunnin ajan. Toki, jos olisi ollut aikaa ja olisin ollut syksyn suomessa, niin olisin plärännyt varmaan läpi kaikki alennusmyynnit ja jopa saattanut löytää oman unelmapukuni aletangosta halvalla. Nyt löysin unelmapukuni vuokrapukujen joukosta ja pulitan siitä hauskuudesta 500e. Hieman kirpaisee toi hinta pelkästä vuokrauksesta, mutta en kyllä siltä haluaisi ostaa, vaikka puvun saisin omakseni samalla hinnalla. Oon liian laiska myymään eteenpäin ja vaatekaappi pursuaa jo nyt liitoksistaan, homehtuisi raukka vaan jossain ulkovarastossa lopulta.

En tiiä onko puku aikaisemmin ollut käytössä montakin kertaa, en tajunnut edes kysyä. Kauniilta näytti :) Tuun sit muutaman kuukauden päästä kertomaan miten puku asiansa hoiti.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...

Itse katsoin alkuvuodesta Tampereen morsiusgallerian vuokrapukuvalikoimaa ja totesin että se voisi olla hyvä vaihtoehto vain jos hakee yksinkertaista pukua. Itse ostin oman puvun joka maksoi suunnilleen 600e. Ajattelin, että jos saan sen myytyä eteenpäin vaikka 200e niin silloin olisi hinta suunnilleen samaa luokkaa kun jos olisin vuokrannut pukuni.. Kovin erikoisia ei vuokrapuvuissa ollut.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 years later...

Omaa hääpukua etsiessä tuli mieleen, kun ihmiset myyvät käytettyjä hääpukuja, niin miksi niitä ei ikinä näe vuokrattavissa?  On tietenkin hankalaa pyörittää kotoa käsin vuokrauspalvelua. Mutta eihän liikkeetkään vuokraa pukuja kuin noin 3 kertaa per puku. 

 

Ostin itselleni ulkomailta Vera Wangin hääpuvun, josta en ehkä raski luopua. Mutta se on mielestäni ihan mieletön puku, ja voisin harkita sen vuokraamista toiselle onnekkaalle.

 

Onko kenelläkään kokemuksia tälläisesta?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olen kyllä nähnyt jonkun yksityisen vuokraavan yhtä (omaa) pukuaan nettikirppareilla. Ammattimainen tai puoliammattimainen käytettyjen pukujen vuokrauspalvelu on veronalaista tuloa, joten tuskinpa moni siihen viitsii ruveta, pitäisi ensin investoida pukuihin, joista mahdollisimman moni morsian pitäisi, mainostaa, pesettää, kuljettaa jne. + ostaa uudet puvut muodin mukaan ja sitten vielä se paperisota ja maksut.

 

Itse en vuokraisi pukua yksityiseltä tai muutenkaan, koska usein vuokrahinnalla saa jo toisen puvun omaksi.

 

(Mode huom. naikkareissa oman puvun vuokraamisen mainostaminen on kielletty.)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...