Jump to content
Naimisiin.info

Vessakäynti hääpuvussa


Piku

Recommended Posts

Menkkoihin ratkuisuna toimii kuukuppi, jonka käyttöä voin suositella muutenkin. Se kannattaa tietenkin harjoitella hyvissä ajoin. Parhaimmillaan kuppi tyhjennetään 12 tunnin välein, eli 12 aikaan tyhjennettynä se kestää ilman huolia keskiyöhön. Kyllä siinä välissä ehtii häät viettää.

Tälläiseen kuppiin minäkin olen tutustunut ja suosittelen sitä, mutta kannattaa

totuttaa itsensä siihen. Aluksi voi meinaan tuntua "epämukavalta" mutta on kyllä tosi varma

suoja eikä tarvii tyhjennellä usein...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kaksi kertaa kaasona olleena voin todeta, että kaason kanssa vaan vessaan niin helpoimmalla helmoista pääsee :D Siellä voi sitten pälättää niin paljon, ettei ujous kauheasti iske, jos sellainen vaivaa. Ja sen verran hyviä ystäviä on kyllä ollut ja oma kaasonikin tulee olemaan, että on paljon pahempaakin kuin yhteisvessakäynnit koettu. Ja kaasoani autoin viime syksynä, niin ensi talvena on hänen vuoronsa :girl_haha: Nuo menkat on sitten jo vähän inhottavampi juttu..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 years later...

Mitenkäs on merenneitomallisten pukujen käyttäjillä vessakäynnit onnistuneet? biggrin.gif Itselläni on lantiolle asti tosi tiukka puku ja sitten vielä nyöritys, joten puku ei kovin helposti kyllä päältä lähde...apuaa biggrin.gif

Alunperin suunnittelin ihan toisenlaista pukua, mutta nyt haluaisinkin merenneitomallisen. Ja nyt alkoi juuri tama vessa-asia mietityttaa, mina kun olen ilmeisen pienirakkoinen tai kova juomaan (siis ihan vetta), niin aina ja jatkuvasti saa ravata veskin puolella. Onko kokemuksia, pitiko ottaa aina koko komeus pois tai avata nyorit jne? :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Vessassakäyntipaniikki alkoi sitten tänään: puku on tosi kapea ja tyköistuva ja alle tulee muotoilevat sukkahousut, jotka on vaikea saada pois jalasta/laittaa päälle muutenkin - miten mahtaa onnistua sitten puvun kanssa.. Pukua ei varmaankaan saa nyhdettyä ylös kainaloihin asti. Taitaa olla tiedossa mielenkiintoisia hetkiä vessassa kaason kanssa :lol:

Link to comment
Share on other sites

Paikasta riippuen aloittaisin vessareissun sillä, että tarkistaisin vessan siisteyden ja siivoustarvikkeiden tai henkilökunnan sijainnin. Jos lattia ei näytä siltä, että haluaan pyyhkiä sen helmoillaan, niin eikun kaaso (tai joku henkilökunnasta) siivoamaan. Kyllä sen lattian aika helposti pyyhkäisee luutulla, vaikka kaasokin olisi pitkässä puvussa. Ja kun vessa vaikuttaa siistiltä, ei tarvitse varoa kuin omia tuotoksiaan. Luulisi helpottavan.

Ja pitkän hunnun ja vanteettoman laahuksen voi kietoa kaulaansa kuin kaulahuivin. Ei ehkä kaunista tai mukavaa, mutta eivätpä ainakaan ui pytyssä :). Kampaajalta voi myös tarkistaa, saako kaaso hunnun pois ja takaisin vessassa käyntiä varten. Ja eikö se usein riisuta muutenkin kirkon jälkeen?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...