Jump to content
Naimisiin.info

Sulhasen pukeutuminen (kuvia)


hipsukka2007

Recommended Posts

Guest temmitimmi

Kuvia ei tiettävästi tarvinne laitta...  ;D ;D

Eli suhoni pukeutuu mustaan sakettiin sekä pukuuni sopivaan luonnonvalkoiseen kirjailtuun liiviin ja plastroniin..  :-X :-X

ps. sovitettiin myös bonjour-pukua, mutta se on kaiketi tarkoitettu yli 180cm sulhoille, koska näytti enemmänkin pappis-asulta, kuin sulhaselta..  :D

pps. hääpäivä lähenee meillä kaikilla... :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Missä hinnoissa tavalliset mustat puvut liikkuvat? Ei ole nimittäin mitään hajua paljonko pitää budjettiin varata.

n.100-500€. Ja tietty myös kalliimpiakin löytyy ja jos lähtee teettämään, niin se on taas jo asia erikseen...Eli halvallakin pääsee jos ei ole niin nirso.... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

meillä mahdollisesti tulee bonjour-puku sulholle (lue:morsian haluaisi sulholle bonjour-puvun ;)) armastus itse haluasi sellaisen "historiallisen", röyhelöpaidan, samettitakin yms. mutta tuntuu olevan tiukassa löytää ja toisaalta asettaa aikamoiset kriteerit morsiuspuvulle. vaikka taitaisivat olla lähes ensimmäiset häät, joissa morsian joutuu valitsemaan oman pukunsa sulhasen pukuun sopivaksi, eikä päinvastoin ;) ;) ;D Tuo bonjour-puku voisi olla tyyliltään kuitenkin sellainen, että armas siitä innostuisi, emme siis ole sen paremmin asiaa vielä miettineet ja ukko saa kyllä ihan itse päättää missä alttarille tulee, kunhan on vaatteet. :-X :-X :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sulho laittaa frakin, sekä valkoisen liivin ja paidan kun kerran on naisia tilaisuudessa läsnä  ;) Frakki on jo omasta takaa olemassa, siinä on juhlittu monet iltapukujuhlat yhdessä joten tiedän tarkalleen miltä sulho tulee näyttämään. Silinteriä on vähän mietitty, mutten ole ihan varma siitä olisiko se jo liikaa? mites teidän muiden mielestä, sopiiko silinteri häihin?

Link to comment
Share on other sites

Ajattelin aluksi vuokrata saketin mutta meidän vihkiminen ajoittuu noin 16-17 aikaan. Tuolloin saketti ei tule kysymykseen vaan ainoa vaihtoehto on frakki. Myös BM pukeutuu siis frakkiin. Teettämistä en ole tiedustellut mutta todennäköisesti tyydyn vuokraamaan.

Onko kukaan teettänyt frakkia? Paljonko asuste tuli kenkineen ja muine lisäyksineen maksamaan?

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies valitsi itselleen smokin hääasuksi (meille tulossa rennot iltahäät), joka tänään ostettiin alennusmyynneistä ja hintaa sille jäi vain 75€ :o! (Suomessa tehty Turon smokki) Sen kanssa tulee luultavasti omatekemät hopeinen vyöliivi, solmuke ja taskuliina sekä valkoinen smokkipaita.

Link to comment
Share on other sites

...vaan ainoa vaihtoehto on frakki. Myös BM pukeutuu siis frakkiin.

Tähän päivitys. Morsio toivoi muuta kuin frakkia. Muistuu kuulemma liikaa mieleen allekirjoittaneen toikkaroinnit ainejärjestömme vuosijuhlissa...

Päädyimme yhteisellä päätöksellä Bonjour-pukuun, mikä sopiikin varsin hyvin talvihäitä ajatellen.

Link to comment
Share on other sites

Nyt meillä on kaapissa odottamassa musta puku ensi kesää. Saatiin oikein hyvä 200 euron puku 99 eurolla. Oli just ku tehty miehen päälle. Paita ja kravatti ostetaan vasta sitten lähempänä häitä.

Kertokaapas, onko hölmöä, jos miehellä on tavallisen mustan puvun kanssa solmiokauluksellinen smokki paita? Myyjä sanoi, että monella sulhasella on noin.  :-?

Link to comment
Share on other sites

Guest Charlindrea

Meillä ukolle tulee smokki. Kokeiltiin sakettia, mutta smokki oli paremman näköinen hänellä, ja kuulemma mukavampi päällä. Me ei niin etiketeistä perusteta. Muutenkin meillä on rennot ja pienet iltahäät. Smokin kanssa on varattuna myös harmaan/hopean väriset liivi ja plastron. Hopeiset kalvosimet pitää itse hankkia, ei ollut vuokraamossa kuin kultaisia  ::) Paita on valkoinen.

Haluaisin kyllä ukostani rennon näköisen, mukava olisi, kun olisi pukuni väriin sointuva paita (mahdoton tehtävä, pukuni väristä ei ota selvää) kaulus auki. Sopisi meidän häihin loistavasti! Pitää katsoa jos sopiva paita löytyisi niin sitten ainakin hääjuhlassa noin!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...