Jump to content
Naimisiin.info

Sulhasen pukeutuminen (kuvia)


hipsukka2007

Recommended Posts

  • Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mun tulevalle aviomiehelle tulee häihin päälle saketti-puku; harmaaraidalliset housut, musta sakettitakki, valkoinen paita, vaaleanvihreä kuviollinen liivi ja samaa vihreetä dumbo-solmio. Meillä häissä siis muutenkin vihreä teemavärinä, joten nää sointuu sit siihenkin loistavasti...hyvältä näytti sovituksessa :) <3

Link to comment
Share on other sites

Tässä onkin seikka, jota jännitän hiukan vanhemman vierasväen puolesta.

Mies inhoaa pukuja ja minusta olisikin kohtuutonta pakottaa hänet sellaiseen. Viime vuonna kun olimme vieraina eräässä hääjuhlassa, miehellä oli frakki (hän oli bestman ja hääparin toiveesta pukeutui frakkiin). Hän näytti komealta, mutta oudolta minun silmääni B)

Niinpä miehen asuna on mustat farkut, uudet käärmeennahka bootsit, valkoinen kauluspaita. "Koruina" pola, korvaamaan krakan, ja näyttävä vyönsolki farkkuihin. Päällä vielä musta pikkutakki.

Link to comment
Share on other sites

Siis tuo "rypytetty solmio" on vain huivi, joka on solmittu kuten solmio. Siinä on vain keskellä kapeampi osa (tai kapeammaksi käännetty osa). Ei kai niitä nyt sen valmiimpana saa - eihän kravattejakaan ole valmiiksi solmittuna kaupassa :huh: . On muuten englanniksi nimeltään scrunchie tie. Cravat taas tarkoittanee tuota toiseen tapaan solmittua, joka muistuttaa enemmän plastronia, mutta ei ole aivan samanlainen.

http://www.tomsawyerwaistcoats.co.uk/subpr...at-0001283.aspx

Link to comment
Share on other sites

^Sellainen silinteri on kyllä minusta aika tyylikäs!!! Jos sulholle ei tulisi valtion puolesta se aivan upea kadettien sarkapuku, niin ehdottomasti sulholle haluaisin tyylikkään puvun (tietysti liivin kanssa) ja hienon silinterihatun!

Eli siis meillä sulho pukeutuu kadettien juhlapukuun eli sarkapukuun. Samaan pukeutuvat myös miekkakujaan tulevat kadettiveljet.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hiukan OT. Miehen puvussa etiketin mukaan on joko viehe tai taskuliina, ei molempia.

Meillä mies pukeutuu vaaleaan bonjour-takkiin (ihan satavarma en ole, onko takki tarpeeksi pitkä ollakseen virallisesti bonjour, mutta mielestämme se näyttää hyvältä) ja ruskeisiin housuihin; turo tailorin paketti. Mukaan kuuluu myös vaalea ruskearaidallinen liivi ja taskuliina, mutta vielä emme tiedä otammeko taskuliinan vai vieheen. Luultavasti vieheen.

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Chili_*

Saketti ehdottomasti. Bestmanille myös, samoin ekaluokkalaiselle pojallemme. :) Liivien värejä speksataan vielä, riippuen vähän omasta asukokonaisuudestani, joka ei sekään ole ihan vielä valmiiksi suunniteltu. :D

Link to comment
Share on other sites

Piti tulla ensin saketti, mutta se näytti pikkutakilta 193 senttisen miehen päällä. Tällä hetkellä todennäköisin vaihtoehto on vuokrattu musta bonjour-puku. Siihen sitten yhdistettynä liiviä samaan sävyyn mun asun kanssa. Musta oli ainoa väri vaihtoehto bonjour-puvulle, pienen paikkakunnan kirouksia.Plääh.. Mies olisi halunnut harmaan sävyistä, mutta hän piti tuostakin. Tällä siis mennään.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...