Jump to content
Naimisiin.info

Sulhasen pukeutuminen (kuvia)


hipsukka2007

Recommended Posts

  • Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meillä sulhanen pukeutuu oman valintansa mukaan frakkiin.

Hän haluaa myös erottua hääpäivänään muista, joten isämme ja bestmanit pukeutuvat mustiin pukuihin.

Link to comment
Share on other sites

Sulhaseni pukeutuu frakkiin. Oli todella tyylikäs! Ja ihanaa, ettei tarvitse itse hankkia mitään varusteita vaan kaikki kuuluu vuokraan.

Link to comment
Share on other sites

Mä haluaisin miehelle joko musta bonjour- puvun tai ihan tavallisen tumman puvun ja liivin ja plastronin tai sen "rutatun solmion" samois väreissä kun mun puku tulee... ja itse se sanoo, et kunhan on siisti...

Muokattu: , käyttäjä: taskuvalas
Link to comment
Share on other sites

Itse aion sulhasena pistää päälle smokin. Myös bestmanille tulee smokki. Vuokraamme ne sitten lähempänä juhlapäivää.

Link to comment
Share on other sites

Näillä näkymin mustan puvun ja sen alle mustan kauluspaidan ja valkoisen kravaatin B)

Ja bestmaneilla on varmaan ihan tavalliset mustat puvut ja valkoinen kauluspaita.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kaipa se sitten on bonjour-takki... meni jonkin aikaa että tajusin, mitä sillä tarkotetaan :huh:

Käytiin nimittäin eilen hommaamassa Stadista Siruksen uniikkitakin, se on harmaa ja liituraitatyyppistä kangasta, joka on hiukan kulutettu ja maalattu. Lisäksi siinä on tosi isot repaleiset farkkukangastaskut ommeltuna etupuolelle :P

Link to comment
Share on other sites

Miehelle käytiin lauantaina ostamassa Siruksesta takki. Sellanen tummanharmaa, peruslinjainen... onkohan se nyt sitten sen Bonjour? ... aika pitkä takki. Hieman kulutusta ja maalauksia, sekä mahtavat, revittyä sinistä farkkukangastaolevat isot, päälleommellut taskut. Uniikkitakki maksoi siellä 400 €.

Mutta on se vaan MAHTAVA! <3

Lisäksi mustat housut ja paita, ei mitään skagoja tai isompia korujakaan, ehkä teräksinen riipus ja rannekoru sekä Axcent tms. ISO kello ranteeseen ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kävimme juuri pukuvuokraamossa ja mieheni päätyi pitämään häissämme päällä sakettia. Parhaimman näköinen hänen päällään. Puvun alle hopeanvärinen, kuviokankainen liivi ja tummanpunainen kuviokankainen plastron. Todella hyvännäköinen!

Link to comment
Share on other sites

[

blackandwhitetailij0.jpg

Innostuin.. yritin etsiä myös vähän rennompia vaihtoehtoja, sillä oma mies ei todellakaan aio frakkia tai bonjour-pukua laittaa. Eikä meillä välitetä etiketistä.

Mistä tämä oli??? Oli meille juuri sopiva!

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulho laittaa päällensä bonjour-puvun valkosella paidalla, vaalean hopealla liivillä ja vähän tummemman hopealla balastronilla ja nenäliinalla. Tykkään erittäin paljon tästä yhdistelmästä. :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä sulholla myös bonjourpuku, musta ja mustat housut. Valkoinen paita ja luonnonvalk. liivi, jossa vähän kuvioita ja samasta kankaasta plastroni. Näytti kyllä todella hyvältä. Mun puolesta vois pitää tuollaista kokonaisuutta ihan näin arkenakin.

Link to comment
Share on other sites

Käytiin juuri ostamassa sulkille ihana tummanruskea kapealinjainen puku tummanruskealla kauluspaidalla. Kravatti on shampanjan värinen, kuin myös mun pukuni.

Aivan mielettömän hyvännäköinen :rolleyes::-X

Haluttiin trendikäs, vähän erilainen ja rento puku. Onnistuttiin mielestäni!

Ihan ensteks ajateltiin ehdottomasti bonjouria, mutta päädyttiin tuohon kun toimi niin hyvin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ollaan menossa jouluna Thaimaahan viettämään mun äidin 60v. juhlaa (ei halunnut isoja juhlia, joten halusi maksaa koko perheen Thaimaahan :girl_haha: ) eli siellä teetetään varmaan smokki. Smokki siksi, että isälläni on jo sellainen, samoin sulhon isällä.. Joten kaikilla heillä sitten olisi samantyyppinen vaatetus. Bestmania ei kait tule, mut jos tulee, niin vuokrataan smokki hänellekin..

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kaikille netistä poimituista upeista suuntaa antavista kuvista! Erityisesti plastron+liivi -vaihtoehdot kiinnostavat.. Onko kukaan tilannut netistä näitä? Onko erikseen myytävänä foorumilla? (linkki kohteeseen?)

Entä olisiko kenelläkään laittaa tänne kuvia ihan omien sulhasten eleganssista (tietty "anonyymattuja") pukukuvia? Mikä oli "se juttu" miehesi asussa? Erityisesti kiinnostaa Suomesta saatavat plastron-liivi -yhdistelmät. Voiko plastronia käyttää vain tiettyjen miesten pukujen kanssa vai ihan jopa tumman puvun kanssa? Meillä on harkinnassa tumma puku tai frakki (tai saketti), mutta tuskin smokki + kaularuusuke. Miten miehen puku "siftaa" naisen puvun kanssa? Mitkä asusteet ovat yleensä "samanvärisiä"? Mulle tulee ivory-puku/kengät ja ehkä valkoinen kimppukin. Korussakaan ei taida olla väriä (tn. hopeanvärinen/kirkas). Miehelle saattaa tulla värillinen liivi ja plastron ja mietin, pitäisikö mun asusteissa löytyä tätä väriä... Mun värisuosikki on viinin/burgundinpunainen, mutta vaalealle miehelle sopisi kyllä asusteiden väriksi vaaleanpunainen paremmin. Jos tähän päädytään, niin ehkä mun kimpussa voisi sitten olla muutama vaaleanpunainen kukka...

Link to comment
Share on other sites

^Jos frakkiin päätyy, silloin paita+liivi+solmuke voivat olla vain ja ainoastaan valkoisia sekä aivan tietynlaisia muutenkin. Eli kun oma sulhoni on frakissa, ainoa yhteinen väri meillä on hänen vieheensä, joka siis on tehty samoista kukista kuin mun morsiuskimppuni.

Sen sijaan liivi+plastron käyvät sekä bonjour-puvun että tavallisen tumman puvun kanssa. Saketin liivin pitäisi oikeaoppisesti olla harmaa, mutta tätä sääntöä kaiketi nykyään rikotaan jo aika paljon, niin kuin myös oikeaoppisia sääntöjä eri pukujen käyttämisestä eri kellonaikana alkavissa häissä.

Lisätietoa saa esim. täältä: http://www.pukuvuokraamo.net/uusi/index.php?id=2⊂=9

Muokattu: , käyttäjä: tammikuu09
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me heitettiin pukukoodit romukoppaan, ja yhteistuumin ihastuttiin tähän vaihtoehtoon. Eli musta Turo Tailorin puku oranssilla paidalla ja värikkäällä krakalla. Kumpikaan meistä ei muuten osaa kravattisolmua, joten tuo kuvassa oleva on aivan omasta päästä "arvottu" versio :D

img1587848.jpg

Link to comment
Share on other sites

Vastasinkohan jo tähän... Joka tapauksessa sulhanen laittaa päälle oman frakkinsa. Täytyy viedä kyllä ennen häitä pesulaan, on ollut sen verran monta kertaa käytössä :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...