Puku jota ET laittaisi...


aLiina

Recommended Posts

2002-04-25-sexy-bride.jpg

Tässä olisi meillä varmaan mauttomuuden raja.. hieman menee yli.

Helposti voisin kuvitella tallaisen haapuvun jos vatsan seutu antaisi vaan periksi,meilla kun haajuhla on myohemmin rannalla,niin toi sopisi kuin nyrkki silmaan kun asteita taalla yollakin +27.Sainkin tosta itseasiassa idean... ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest lasikuula
Mielestäni tosin vain harvalla morsiamella on todella kaunis puku. Valtaosa on ihan tavallisia, mitäänsanomattomia mekkoja. Yleensä ihan basic-mallisia. En nyt tarkoita että rumia, vaan ihan tavallisia.

Täydellinen kuvaus hääpuvustani, jota en edes sano puvuksi vaan mekoksi  ;D Ns. kauniit ja morsiuspukumaiset puvut ovat minulle kauhistus. Puvun hinta oli alle 150 e, mutta vaikka budjettimme olisi kymmenkertainen olisi pukuni silti juuri sopiva ja minun näköiseni. Raha ja maku eivät aina kulje käsi kädessä.

Link to comment
Share on other sites

"Täydellinen kuvaus hääpuvustani, jota en edes sano puvuksi vaan mekoksi  ;D Ns. kauniit ja morsiuspukumaiset puvut ovat minulle kauhistus. Puvun hinta oli alle 150 e, mutta vaikka budjettimme olisi kymmenkertainen olisi pukuni silti juuri sopiva ja minun näköiseni. Raha ja maku eivät aina kulje käsi kädessä."

En tarkoita, että kauniin puvun tarvitsisi olla joku hörhelöunelma. Sehän voi olla hyvinkin yksinkertainen. Monesti joku muu "hame" kuin varsinainen hääpuku voi olla todella osuva valinta. Raha ja maku ei todellakaan kulje käsi kädessä. Senhän totesin jo aiemmin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ja ne, jotka ovat olleet "kaikissa" häissä jossa "kaikilla" morsiamilla on Sincerity puku. Saitte ainakin silmänruokaa!  ;)

No en tod. ole saanut. Mun mielestäni suurinosa Sincerityn puvuista on yllätyksettömiä ja tylsiä. Ja toisaalta niissä on tavaraa sen verran liikaa, että niitä ei voi enää laskea veistoksellisen tyylikkääksi. Joten minä en olisi Sincerityä päälleni huolinut. Itseasiassa en olisi huolinut mitään valmispukua.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kristalli

Haa haa haa  ;D Paras ketju ever!!

Mutta totta puhuen, siis noita kuvien hirvityksiä tuskin kukaan enää pukee muutenkaan (kasarityyli), mutta mä en myöskään laittais ikinä iltapukutyylistä värillistä pukua, mikä nyt tuntuu olevan muotia. Vaikka mun lempiväri on punainen, ei se ole hääpuvun väri. Toisaalta, ei mun puku ole myöskään valkea eikä niin perinteinen.. Makuasioita nämä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Siis aivan kauheita räpellyksiä suurin osa! ;D

Paitsi itse rinsessa tyylin "kannattajana" tykkäsin tosta vekkuliinan laittamasta puvusta, ilman huntua tosin ::)

En ihan joka sivua jaksanu selata, mutta muistaako kukaan Tanja Karpelan hääpukua ja loppu viritelmää vuosien takaa? Se on joka kantilta kateltuna ihan kauhee sotku :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...