aLiina

Recommended Posts

  • Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Anitra - Cymbeline , kuva ei pari sivua sitten joten laitan uudestaan:

cymbeline.jpg

Ihan varmasti ensi kesän suosikkupuku! Varsinkin kaikissa tuulisissa rannikkokaupungeissa! ;D Miten ihmeessä tuo harso oikein pysyy siinä missä pitääkin...Tosin, eipä näytä siltä, että tuolla kankaalla olisi ollut tarkoitusta peittää yläkroppaa ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest Candylane(Guest)

Anitran puvussa ei iske silmään niinkän pahasti se että se on vuoden rumin hääpuku, vaan se että se on RIKKIjo kirkosta ulos astuessa :o!?

Helmet on ihan selkeästi irronneet toiselta rinnukselta ennen aikojaan, ja tuo loistaa kun paljas takamus kuunpaisteessa.

Kaunein morsian tänä vuotena on ehottomasti ollut rva Leppilampi, jonka klassinen tyyli todellakin muistuttaa Carolyn Besset-Kennedyn voittamatonta hääeleganssia.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
tässä viel lisä kuva pelkästä morsian Leppilammesta. Jännä pukuratkaisu :) mielestäin. Ellei joku tiedä niin tuossa on siis ideana se että tuo pitempi "laahusosa" on kokonaan poistettavissa että jää vain lyhyt pitsimekko. mutta kaunis morsian on!

emiliaTM_vi.jpg

oli tuo laahus ihan irrotettava... jos joku luki Gloria lehden missä oli iso reportaasi Leppilampien häistä niin häätanssin alussahan Mikko repäs tuon Emilian laahuksen irti ihan tanssiin kuuluvalla idealla... heidän häätanssihan oli tämä kuuluisa tango kohtaus elokuvasta Naisen Tuoksu missä Pacino tanssii sen nuoren naisen kanssa siellä ravintolassa.... mahtava idea Leppilammilta vetää erilainen häätanssi... täydet kympit multa omaperäisyydestä  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Anitra Ahtolakin on kaksi lasta synnyttänyt ja mitä ilmeisemmin myös imettänyt, ainakin hääpuvun yläosan perusteella. Mielestäni puvun yläosa ei todellakaan jätä arvailujen varaan, että onko kärpäslätkärinnat vai eikö ole? Jos rinnoissa on yhtään täytettä, niin tuollainen puku paljastaisi rinnat. Ei siinä mitään jos täytettä ei ole, mutta mielestäni siinä tapauksesa rintaliivien käytöllä saa huomattavasti edustavamman yläosan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...