Matalakorkoiset kengät


Guest Arr

Recommended Posts

  • 7 months later...
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Minä ostin ensin korkokengät, mutta tulin siihen tulokseen että matalat näyttävät pukuni kanssa paremmilta. Huusin ebaysta tällaiset: white1.jpg

En ole saanut vielä kenkiä joten en ole vielä 100% varma otanko ne käyttöön, pitää sovitella sitten.  :)

Kuka tietää näitten UPEITTEN kenkien valmistajan tai liikkeen joka myy samantyylisiä kenkiä?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 years later...

Täällä myös yksi, joka haluaa matalapohjaiset juhlakengät! Tai itseasiassa minulta löytyy jo yhdet ja ensimmäiseksi ajatus olikin käyttää niitä(jotain vanhaa...), mutta ne ovat kermanväriset ja haluan valkoisen puvun, joten eivät taida sopia yhteen.

 

No saampahan syyn ostaa uudet kengät :grin:

 

Mutta tosiaan, en ole ikinä käyttänyt korkokenkiä. Koittanut toki, mutta vaihtanut samantien pois, koska se oli aivan kamalaa kävellä niillä. Enkä opettele, en varmana!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Melkoista tuskaa on löytää matalakorkoiset (korkeintaan 5cm) kengät. Tai olisi se kai jos ei olisi muita kriteereitä :D

 

Eli otan vinkkejä vastaan turvallisista nettikaupoista, joista löytyy valkoiset tai off-valkoiset kengät, jotka eivät saa olla ihan flätit, mutta korkoa korkeintaan 5cm; Kärjestä umpinaiset ja pyöreät/pyöreähköt, ei missään nimessä sellaista pitkää terävää kärkeä; Ei avokkaat, eli jonkinlainen remmikiinnitys oltava; mieluiten "ei kiiltävä" pinnaltaan, koska hääpukuni ei kimaltele eikä säihky ;)

Tampereen liikkeitä on varmaan mentävä kelaamaan läpi, vaikka vihaankin sekä kenkä- että vaatekaupoilla käyntiä..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Myös mulle on tulossa ballerinamalliset kengät. Oon sulhasta sentin, pari ja valmiiksi pidempi, niin en halua korostaa sitä enempää...enkä oo ikinä ollu koroilla kävelijä -tyyppiä.

Mulla tosin aikeissa hankkia viininpunaiset kengät, toistaiseksi ei ole löytynyt juuri sopivaa sävyä, tai tarpeeksi juhlavaa. Meinaa mennä sellaisten kävelykenkä/sporttinen ballerina -mallin puolelle usein.

Oon katsonut myös nettikauppoja, mm. Brandos ja zalando, vielä ei oikein oo tärpännyt.

Mutta kiva tietää, että muitakin on astellu alttarille matalissa kengissä :)

Link to comment
Share on other sites

Minulle on ollut alusta asti selvää, että menen matalakorkoisissa kengissä vihille. En ole koskaan kävellyt korkokengillä, joten en rupea tätä taitoa opettelemaan häidenkään takia. Lisäksi ollaan sulhoni kanssa aikalailla saman pituisia, enkä halua näytttää häntä pidemmältä :P Matalakorkoiset kengät voivat olla ihan yhtä juhlavat, ei se korko niin juhlava ole jos tottumaton morsian vain kompastelee ja kaatuilee :D

 

Eihän sillä ole väliä vaikka astelisi alttarilla kumisaappaissa! Kukin tyylillään.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 month later...

Nyt tarvitsisi pikaisesti matalapohjaiset hääkengät. Ostamani kengät on liian korkeat ja tarvitsisin pikaisesti ballerinat tms. Olen ravannut melkein kaikki Helsingin keskustan kenkäliikket läpi, eikä vitivalkoisten perusballerinojen lisäksi tunnu löytyvän mitään. Kerrothan, jos olet juuri törmännyt juhlaviin mataliin kenkiin jossain liikkeesä!

Link to comment
Share on other sites

Kuinka matalia etsit, Haiku? (Mä laitoin juuri myyntiin tuonne hääasusteet-osastolle 3 cm satiinikorkkarit kokoa 40-41.) On kyllä todella nihkeesti tällä hetkellä saatavilla mitään muita kuin tosi korkeita korkoja tai sitten ihan flättejä ballerinoja. Ravasin itsekin Helsingissä ympäriinsä etsimässä sopivia kenkiä.  :girl_cray:

Link to comment
Share on other sites

Mulla on 39 jalka ja pitäisi olla aika lailla korottomat. 1-2 cm maksimissaan. Nyt vasta huomaa, miten mustaa kenkämuoti on Suomessa. Mustaa olisi tarjolla matalanakin, muttei juurikaan mitään muuta.

Näin talvella, pikkujouluaikaan ja loska-aikaan mustia (pikku)kenkiä on taatusti helpommin tarjolla, valkoiset mallit lisääntyvät kevättä/kesää kohden. Tuo 1-2 cm menee tosiaankin ballerinaksi, joka ei myöskään ole se eniten haettu malli näin lopputalvesta. Morsiusliikkeistä löytyy parhaiten läpi vuoden valkosia kenkiä. Nyt kannattaa katsoa verkkokaupat, zalando, brandos, boozt, nelly jne., siellä on ainakin ihan valkoisia nahkaballerinoja, jotka ei ole ihan flättejä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tietääkö kukaan noista Wildflowerin kengistä, löytyykö jostain päin Suomea sellaista kauppaa jossa noita pääsisi sovittelemaan, vai onko tarjontaa ainoastaan verkkokaupoissa? Kyseisestä merkistä on hirveän vähän tietoa saatavilla netissä. Ihania kenkiä kyllä, ja juurikin näitä matalakantaisia myös, jollaisia itse suosin. Olen vain pari senttiä sulhasta lyhyempi enkä koskaan ole opetellut kävelemään varsinaisilla korkkareilla, joten en tule häissänikään pitämään mitään kovin korkeita kenkiä.

Link to comment
Share on other sites

^ Anteeksi, että varsinaiseen kysymykseen en osaa vastata Wildflowerista, mutta nyt hääkenkiä netistä tilaillessani olen rohkaistunut tilaamaan kenkiä sovittamatta hyvin tuloksin. Eli kun tiedossa on oma (avokas)koko, eikä jalan malli ole mitenkään ihmeellinen, niin molemmilla kerroilla kokotaulukosta oikean koon katsomalla olen saanut täysin passelit kengät, samoin mies tilasi kengät sovittamatta. Niissä oli pohjallisen tarvetta eli piirun verran liian isot mutta oltiin niihinkin oikein tyytyväisiä, ei palautustarvetta tmv.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ensisijaisesti pitäisi löytää jotkut kivat mustat tai punaiset ballerinat, normaalisti pidän korkea korkoisia kankiä ja saappaita, mutta käyttömukavuuden vuoksi olisi hankinnassa köykäset kengät.
Myös se vaikuttaa asiaan, että hääpäivänä en halua olla pitempi miestäni, meillä on 3cm pituuseroa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Minulla on sekä korkokengät että ballerinat hääpäivänä. En kykene olemaan korkkarit jalassa kovin pitkään, joten aion pitää päivän aikana välillä ballerinoja. Nämä tilaan: RI911A00B-G11@11.1.jpg

 

Zalandolta löytyy https://www.zalando.fi/river-island-fashion-ballerinat-red-ri911a00b-g11.html

 

Mutta ei ollut ihan helppo homma, useamman kuukauden sain pitää silmällä kenkäkauppoja ja verkkokauppoja ennen kuin löytyi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Kiva, että näin moni muukin on käyttänyt tai aikoo käyttää matalakorkoisia tai korottomia kenkiä :) Ajattelin olevani täysi kummajainen, kun en korkoja kaipaa. Olen pitkä enkä todellakaan tottunut koroilla kävelemään, mutta se on ihan totta, että pienikin korko vaikuttaa ryhtiin, joten etsiskelen jotain nättiä, simppeliä mallia max. 3 cm korolla. Kitten heel -kengät on tosi nättejä, jos sellainen osuisi vastaan.

Link to comment
Share on other sites

Mullekaan ei tule korkkareita meidän ensi kesän siunaamistilaisuuteen/hääjuhlaan. Olen aina ollut varma, etten halua koikkelehtia hääpäivänäni koroilla, kun en muutenkaan niitä pidä kuin kerran tai kahdesti vuodessa. Myös se, että sulhaseni on hieman lyhyempi kuin minä, varmistaa päätökseni :D Olen jo ostanut ensi kesäksi kulta-hopeiset ballerinat (pohja ehkä sentin paksuinen). Maksoivat vain 30 €, mutta hintaan nähden ovat tosi mukavat jalassa.

Kun mentiin Intiassa naimisiin viime kuussa, mulla oli sieltä ostetut kuparin- ja ruskeanhohtoiset sandaalit. Ostin sandaalit sillä ajatuksella, että voin pitää niitä kesällä muutoinkin. Samoin ballerinat menee myöhemmin bilekenkinä, kun ne eivät ole selkeästi hääkengät :) En ollut tuota ryhtijuttua ajatellut, mutta toisaalta uskon, että mun ryhti on ihan ok ilmaan korkoa - I hope so :P 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...