Jump to content
Naimisiin.info

Sukkikset vai stay-upit?


Guest Lumimorsian05

Recommended Posts

onko pakko laittaa mitään? meinaan onko se jotenkin "epäjuhlavaa"?

ninim. sukkahousuvihaaja >:(

Ei mun mielestä oo pakko, jos sun häät on kesällä/syksyllä. Vai sanooko joku etiketti muka että pitää olla sääret verhottuina?? Eihän sitä pukua nyt korviin häiden aikana nostella!;)

Mun häät on helmikuussa ja koska on kylmä, jotkut systeemit sitä on pakko vetää jalkaan...pysyykö stay-upit muka hyvin ylhäällä? olisi kamalaa, jos kesken vihkimisen rupeaisi tuntumaan, että sukka lähtee valumaan alas....Inhoan sukkahousujakin, mutta jos on pakko laittaa, ni sitte on...Tietäiskö joku jotain takuuvarmasti ylhäällä pysyvää stay-up-merkkiä??

kääk tätä stressaamista!  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pysyykö stay-upit muka hyvin ylhäällä? olisi kamalaa, jos kesken vihkimisen rupeaisi tuntumaan, että sukka lähtee valumaan alas....Inhoan sukkahousujakin, mutta jos on pakko laittaa, ni sitte on...Tietäiskö joku jotain takuuvarmasti ylhäällä pysyvää stay-up-merkkiä??

Mä oon joskus juhlissa käyttäny stay-uppeja juuri tuosta aiemmin mainitsemastani syystä (sukkisviha), ja ei ole kyllä kertaakaan uudet stay-upit valunu alas. Jos osaa ottaa oikean koon, eikä laita mitää rasvoja tai talkkeja sun muita "liukastajia" alle, niin pitäis uudet sukat pysyä. Tietenki sitten, jos omistaa tosi ohkaiset reidet, niin kannattanee varmaan testata stay-uppeja erikseen jossain muussa yhteydessä.  ::)

En oo huomannu eroja eri merkkien välillä..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olin kaasona kesähäissä, joissa morsiamen stay-upit tippuivat heti kirkossa nilkoihin sellaisiksi makkaroiksi. Yritimme toisen kaason kanssa niitä kirkon jälkeen kiskoa ylös aina sopivissa väleissä, mutta alashan ne sieltä tippuivat. Jäi aikamoinen kammo noihin stay-up -sukkiin.

Meillä on häät talvella, joten saatan päätyä sukkiksiin, vaikka stay-upeissa olo on kieltämättä aika paljon vetävämpi  :-*

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa valita ainakin oikea koko, koska mitään muuta syytä kuin "liian iso" en voi keksiä stay-upien tippumiselle. Olen itse kieltäytynyt 13-vuotiaasta sukkiksista ja käyttänyt siitä lähtien stay-upeja ja sukkanauhoja ja ensimmäisten kanssa ei ole ikinä ollut ongelmaa. Sukkanauhat on joskus saattanut mennä huonosti, mutta silloinkin kysymys on ollut yleensä kiinnityskohteena olevan härpättimen väärästä koosta.

Link to comment
Share on other sites

Stay Up -sukkia on monenlaisia.

On niitä, jotka pysyvät omalla kaksinkertaisella silikonillaan aivan varmasti ylhäällä sekä niitä, joissa ei ole ollenkaan silikonireunaa vaan tarkoitus on kiinnittää ne sukkanauhoilla.

Lisäksi on H&M:n silikonireunaisia sukkia, jotka jäätyvät pakkasella ja putoavat jalasta  ;D ;D ;D

Mulle tulee ihan perus Lindexin Stay Upit, ja ulkona on todn näk. pakkasta.  

Link to comment
Share on other sites

Mulla on marrashäihin ostettuna stay upit ihan sen takia vain ettei tartte sukkahousuja kiskoa alas ja ylös vessareissujen aikana - kun melkein joka juhlissa multa onnistuu sukkikset hajoomaan siinä hommassa *toivoton tunari kun olen*

Saty upit on myös seksikkäät. Itse valitsin silikoninauhoilla ylhäällä pysyvät, ettei tarvitse sukkanauhojen kanssa taistella  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

mulle ei sittenkään tunnu sopivan stay-upit, joten voinko käyttää esim. polveen saakka yltäviä sukkia, tai niiden alle loppuvia sukkia? tuntuisivat varmaan mukavemmilta jos pysyvät ylhäällä? mulla ainakin ostamieni stay-uppien pitsi kutitti. ja puvun hame saattaa olla sellainen ettei toimis.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Itselläni oli sellaiset "litistävät" sukkahousut talvihäissä syystä, että samalla vietettiin ristiäisiä ja odotusajasta oli jäänyt mahaan ylimääräistä... Normaaali oloissa olisin tainnut laittaa stay-upit. Mutta eipäs sukkahousut paljon haitanneet menoa, saihan sitä hääyötä varten vaihdettua seksikkäämmät alusvaatteet päälle.  ;)

Mutta stay-upeista tosiaan sen verran että kannattaa kokeilla ennen h-hetkeä, että on varmasti sopivat. Jos on vähänkin liian isot niin valuu jalkaa alas. Sitten taas jos on liian kireät niin kiristävä kuminauha jättää jalkaan ikävän näköisen "klumpun" joka varmasti näkyy kapean puvun läpi.

Link to comment
Share on other sites

Hei Emonorsu :)

Mulla on kaks korsettia joissa on sukkien kiinnitys nauhat ja sama ongelma, ne nauhat on liian lyhyet ja toisen korsetin kanssa ainakin irtoavat takaa sukista. Olen pitkä, mut korsetit on ihan sopivaa kokoa ne nauhat vaan ei tule tarpeeks pitkälle.

Tästä syystä käytän stay-up sukkia ja nimenomaan Lindexin. Toimii hyvin ja niihin luotan myös häissäni ;D

Link to comment
Share on other sites

päädyin sittenkin sukkanauhasukkiin :) sain halvalla (1e/kpl) norsunluunvalkoiset, koristeelliset Amarin sukkanauhasukat, siis täysin ilman silikonia...harmi vain että koko M/L mitä olen puristaa reisistä....toivottavasti saan niistä hääpäivään mennessä kapeammat :D noiden sukkien vuoksi (tai oikeastaan enne niitä) ostin myös lindexistä sukkanauhavyön, tosi kapean semmoisen, ihana. sulho ei viel tiiä mitään...se on kyl sanonu ettei mitään hankalia virityksiä ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Mä en rehellisesti sanoen ole edes miettinyt, että kuuluuko hääpuvun kanssa olla jotain siellä alla, etenkin kun on kesähäät. Mutta sitä olen pohtinut, että kun kesällä on lämmin ja reidet kuitenkin hikoaa kivasti, niin ei tunnu sitten kivalta kävellä kun reidet lätsyttää yhteen, kun on vähän makkaraa reisissä..  :P

Niinpä mä tätä sitten yksi päivä aloin miettimään, että mitä sinne hääpuvun alle laittaisi, mutta onko siis ihan normaalia että kesälläkin on puvun alla sukkahousut? Se olisi suorastaan lohduttava uutinen..  :P

Älkääkä yrittäkökään väittää että olen ainoa reisiongelmani kanssa ;D

MUOKS: Ottaessani silmää käteen löysin ketjun puolivälistä kuitenkin sitten hieman tähän samaan liittyvää juttua.. muitakin siis jotka kesähäihin laittavat sukkikset?

Link to comment
Share on other sites

päädyin sittenkin sukkanauhasukkiin :)  sulho ei viel tiiä mitään...se on kyl sanonu ettei mitään hankalia virityksiä ;D

Sukkanauhat ja sukat eivät ole ollenkaan hankalia virityksiä jos ne puetaan oikein eli alushousut sukkanauhojen päälle  :)

Link to comment
Share on other sites

aivan, bellis ;) sulho ei vissiin tiiä sitä...;) ja mulla on sen verran helppo viritys, sukkanauhaviritys on vain kapea juttu jonka saa helposti auki (sama systeemi kun rintsikoissa) ja sukat siinä lähtee sitten mukana ;D

Link to comment
Share on other sites

Ehdottomasti stay-upit. Voi sitä vessassa käymisen helppoutta eikä tarvitse pelätä että kynsii sukkikset rikki kiskoessaan niitä ylös. Ja jos ne stay-upit kerran pari päätyy nilkkoihin niin kuka sitä pitkän mekon alta näkee kunhan ei kompastele  ;D  Tommosista asioista ei kannata ressaantua!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...