Mitä laitat hiuksiin/päähän?


Guest Tetzi

Recommended Posts

Minulle on jo tiara hankittuna, ja tarkoitus oli käyttää pelkästään sitä, mutta nyt kun häät "hiukkasen" kasvoivat ja pukunikin muuttui perinteisemmäksi niin olen tuota huntua sitten ruvennut ajattelemaan uudestaan mahdollisena vaihtoehtona. Huolestuttaa vaan hieman ettei näytä pää liian täydeltä kun on noita hiuksiakin aika rutkasti ihan omasta takaa. Kiinnihän nämä kutrit on toki laitettava, mutta silti... Ettei tule tårta på tårta niinkuin Ruotsin täti sanoo. :girl_wink:

Tämä ketju kyllä (melkein) minut jo vakuutti siitä, että molemmatkin sopii, kun niin moni muukin on ne laittamassa! Tuo minun ihanainen tiarani vaan on aika korea jo itsekseen.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Vieras_morsio_*

Ei tule huntua, vaikka ehkä haluisinkin. Maistraattiasuuni ei sellainen sovi ja kirkollisessa siunauksessa se olisi kornin näköinen, olemmehan jo naimisissa tuolloin.

Eli joku hieno nuttura ja siihen yksi orkidea.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Joku jo tuolla aiemmin sanoikin, että nyt on ainutkertainen tilaisuus käyttää huntua ja tiaraa niin niitä sitten käytetään. Minäkin aion tehdä samoin :flirt: Alun alkaen vähän pohdiskelin näitä kaikkia, mutta päädyin sitten laittamaan molemmat. Kun ostin pukua niin liikkeen täti vetäisi niin kauniisti pukuun sopivan hunnun esiin, että ihastuin välittömästi ja pakkohan se oli ottaa.

Ajattelin sitten, että haluan hiukseni melko selkeälinjaisesti nutturalle niin tiara voisi olla kiva, jos vaikka ottaa hunnun myöhemmin illalla pois. Vaikka olin jostain etiketitä lukevinani, että jos laittaa hunnun, niin sitä pitäisi pitää sitten koko ilta...voi olla, että muistan väärin. Mutta tuskin mikään huntupoliisi häihini ryntää :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Mä tahtoisin kovasti vihkimiseen sellaisen birdcage-hunnun ja sen kanssa joko pillerihatun tai sellasen fascinatorin (mä ollut kuullutkaan koko sanaa vielä 10min sitten mutta ehkä se on lähellä sitä mitä mä tahdon...). Ajattelin sitten juhlaan ottaa sen pois, toivottavasti kampaus pysyis vaan hyvänä... :huh:

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee kreikkalaismallinen seppele (siis sellainen "laiha", ei runsas, vaan ns klassinen) ja sen heiton jälkeen cocktailhattu/fascinaattori (hieno sana. ;) )

Huntua en tahdo, koska se kuuluu meilestäni jollekin neitseellisemmälle, kuin minä, joten seppele on hyvä. Naimattomat neitseet pitää huntua, rouvat hattua, tai pääliinaa, ja "jo naidut" naiset ja lesket pitää seppelettä. Aion myös viskata seppeleeni puskan sijaan. Lentänee mallinsa vuoksi hyvin. ;)

Link to comment
Share on other sites

Olen aikani kuluksi koristellut itse hiuskampaa helmin ja kristallein, joten siitä tulee sitten taakse koristus kun hiukseni ovat kiharalla ja osa hiuksista ylhäällä. Sitten pari yksinkertaisempaa koristetta teen myös molemmille sivuille, mutta en vielä tiedä että teenkö kampaan vai johonkin pinniin.

Kaasoille tulee myös itsetekemäni hiuskoristeet. Eli ei huntua eikä tiaraa.

Link to comment
Share on other sites

Huntu tulee vihkimiseen, eikä mikään perinteinen, vaan 50-luvulta peräisin oleva käsintehty pitsimantilla (aijai, se on niin ihana, kokeilen sitä salaa joka päivä päähäni :lol: ). Itse hääuhlaan vaihdan hiuksiini valkoisen rusetin (jossa on myös verkkoa) pään sivulle, koska huntu on tosiaan oikeasti arvokas, enkä halua että sille käy mitään.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...