Jump to content
Naimisiin.info

Mitä laitat hiuksiin/päähän?


Guest Tetzi

Recommended Posts

Kun olen katsellut noita hääpuku kuvia netissä huomasin että melkein kaikki morsiamet (mallit) ovat ilman huntua, monella on tiara tai kukkasia hiuksissa tai ovat ilman mitään (pelkkä nuttura). Onko tämä nyt muotia? Mitä sinä laitat?

Minä ajattelin laittaa nutturan ja tiaran. Ennen ajattelin että ehdottomasti huntu mutta nyt olen muuttanut mieleni.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

huntu on viel semmonen et en tiiä laitanko ku tulee puoliavoimet hiukset. mut ainakin tiaran haluaisin.

Link to comment
Share on other sites

Aluksi olin huntua vastaan, sitten halusin sellaisen, mutten löytänyt millään sopivaa... Eilen löysin iihanan hunnun Morsmailusta, vähän rusehtava tylli, ja maitokahvikanttauksella. Kokopitkä yhdellä kerroksella.  :-XTunnen itseni morsiameksi se päässä :-X. Tiaraa en osaisi laittaa päähän, miellän sen enemmän prinsessalle.

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee tiara ja kiharoita, saa riittää mulle ;D En halua huntua, miulle tulee sen sijaan siivet  selkään :-X

Link to comment
Share on other sites

Häät on jo juhlittu, mutta mun vaihtoehto puuttuu listalta: Mulla oli banaaninutturan "banaanin" reunalla helmikaulakoru, jossa oli eri kokoisia helmia, ja jonka kampaaja Nina Pirttijärvi Annankadun Roomissa niin taidokkaasti asetteli.  :-X

Link to comment
Share on other sites

Yhdyn myöskin edelliseen, vaikka "anoppi" varmaan sanoo hunnusta jotain, koska nyt on tuo uusi perheenjäsen tulossa...

Mutta itseppähän ne päälläni kannan. ;)

Link to comment
Share on other sites

En ole vielä ihan varma, mutta luultavasti huntu ja tiara. Haluan hiukseni ehdottomasti kiinni, koska häät ovat heinäkuussa ja tummat, paksut hiukset ovat aika tukalat pitää heinäkuun helteillä auki :P Normaalistikin pidän hiuksia aika paljon kiinni, niin luulen, etten osaa olla hääpäivänä hiukset auki ;) Ja haluan oikein komean nutturan, vanhojen tansseissa minulla oli tosi hieno nuttura, ehkä jokin sen tyylinen olis kiva. Ei kyllä tullu otettua siitä kuvia :P Kampaaja sanoi minulle silloin, että valkoiset helmet olisivat sopineet kampaukseeni hyvin, mutta ei voitu laittaa niitä, kun puku oli musta :P

Link to comment
Share on other sites

Päähän tulee mantillahuntu, joka on väriltään luonnonvalkoinen ja hunnussa on puvun värinen pitsi reunassa (oranssi/kulta/kupari). Hunnun otan pois kirkon jälkeen ja pitkät hiukseni ovat 'kiharaisella' löysällä nutturalla.

Link to comment
Share on other sites

Ehdottomasti vain tiara. Huntu ei ole mun juttu ollenkaan :) Mulla on lyhyet hiukset ja toivon kampaajan keksivan jonku kivan jujun mun tukkaan. Semmonen kampaus missä ois sitä jotain ;D

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee huntu ja tiara mutta huntua käytän vain vihkimisen ajan.

Hiukset on auki ja loivilla kiharoilla, onneks häät on syksyllä niin ei tuu kuuma.  :D

Link to comment
Share on other sites

Kampaaja suihkutti lyhyisiin hiuksiini kimalletta kun kampaus oli tehty ja kaikki kehuivat sitä ideaa, sillä kimalle loisti kauniisti tummassa tukassani auringonvalossa. Kimalle ei varmaankaan oikein erotu vaaleista hiuksista, mutta sopii hyvin tummaan tukkaan riippuen tietysti vielä puvusta ja kampauksesta. Suosittelen! Tällä kimalteella tarkoitan ihan kampaamojen hyvin hienojakoista kimalletta, en mitään bailukimalteita...

:D

Link to comment
Share on other sites

Ajattelin mahdollisimman luonnollisennäköistä kampausta tyyliin hiukset auki tai puoli kiinni ja korkeintaan jotain kukkasia mukaan. Mulle ei tule huntua (koen sen jotenkin vieraaksi) eikä tiaraa (ei sopisi pukuun eikä tyyliini).

Link to comment
Share on other sites

Vipe! Tuo kimalle oli hyvä idea. Onko sinulla kuvia kampauksestasi?  :D

Valitettavasti meillä itsellämme ei ole yhtään sellaista kuvaa, jossa kampaus ja kimalle kunnolla näkyisivät, koska suurin osa valokuvistamme on mustavalkoisia. Olin kimalteeseen kuitenkin tosi tyytyväinen, koska sitä näkee harvemmin ja mielestäni se sopii todella hyvin lyhyisiin hiuksiin, joihin ei voi kovinkaan ihmeellisiä kampauksia väkertää!  :) Kaikki ainakin kehuivat sitä ideaa hyväksi! Voithan testata kimalletta koekampauksen yhteydessä. Minulla se oli sellaista hopean väristä. En tiedä onko värejä muita esim. kullan väristä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tiara on ihan ehdoton minulle,olen aina sellaisesta haaveillut.Huntu on vielä hieman avoin kysymys, mutta koska minulla on olkaimeton puku niin huntu varmaankin kyseeseen. :-X

Link to comment
Share on other sites

Tiaran laitan ja etsin kuumeisesti sellaista jossa olisi vaaleanpunaisia tai vaaleanliiloja ruusuja tiarassa!!!

Oletkos löytänyt sellaista tiaraa jossa olisi vaaleanpunaisia ta vaaleanliiloja ruusuja? meillä on väriteemana vaaleanliila- ja punainen,joten se sopisi minullekin kuin nenä päähän!!

Link to comment
Share on other sites

Koristukseksi ajattelin kukkia. Hääkimppuun meinaan tummanpunaisia ruusuja, joten samoja ehkä myös hiuksiin. Kampaus on vielä auki, marraskuun alussa on koekampaus. Ajattelin jotenkin, että vähän jotain nutturan tapaista ja kasvojen ympärille osa hiuksista auki. Ja kimalletta olen päättänyt haluta jo kauan aikaa sitten.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...