Jump to content
Naimisiin.info

Mitä laitat hiuksiin/päähän?


Guest Tetzi

Recommended Posts

  • Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kukkia ja tiaran. Tai mieluiten kukista ja muratista tehdyn tiaran, tai kaikkein mieluiten kullan tai pronssin värisestä metalista tehdyn murattiköynnöstiaran, mutta sellaista ei taida olla mistään saatavissa. Ja hiuksiin tulee pidennys ja kiharoita, mikä yhdistelmä saa kelvata sukulaistädeille hunnuksi  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ei tässä nyt ollu sitä mun vaihtoehtoa.... Mä läiskäsen -tai siis kampaajani laittaa- hiuksiini semmoisia pieniä metallisia kukkakoristeita, jotka pyöritetään hiuksiin kiinni.  ::)

Kun nyt vain saisin ostettua ne ensin....

Äitihän tietysti melkein itki, kun kuuli ettei mulla tulla näkemään huntua. Vaan kyllä mamma varmasti ymmärtää, että ajat ja tavat muuttuvat.

Link to comment
Share on other sites

Tiara tulee ainakin. :-X  Huntu on hankittu ja tarkoitus olisi laittaa se kirkkoon, mutta en tiedä miten saan sen itse laitettua, koska meillä on kuvaus ennen vihkimistä ja kuviin en huntua halua- kampaaja ei siis voi laittaa sitä valmiiksi. Saa nyt nähä miten tässä teen..

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

En oo ihan varma vielä mitä hiuksiin tulee, tiara varmaan. Kukkasia vierastan. Joku isompi hiuskoru vois olla kiva tai sellaiset pienet hiuskoristeet, joita oon jossain nähnyt. Siis sellaiset, jotka yksitellen laitetaan hiuksiin, ihan pieniä. Vaan mistähän sellaisia voisi hankkia..? Mulla on lyhyehköt hiukset ja mitään lisäkettä en halua, vaikka sellaisella vois loihtia unelmanutturan..

Link to comment
Share on other sites

Mulla on tällä hetkellä kaapissa 2 tiaraa ja (1) huntu. Tiaroista en pysty päättämään kumman laitan enkä sitä että pistänkö hunnun vai en. Olen enemmän kallistunut siihen että huntu taitaa jäädä kaappiin, mutta katsotaan. Äiti haluaisi että laitan hunnun mutta en laita sitä vain hänen mieliksi. Täytyy katosa sitten koekampauksen yhteydessä miltä ne kaikki näyttää.

::)

Vaikeaa tämä morsiamena oleminen. :P:D

Link to comment
Share on other sites

Guest Dream Bride

Mie mietin ekaks että tiara aivan ehottomasti, mutta en sittenkään taija laittaa sitä kun miun puvun suunnittelija tykkäs ettei. En mie sitten siihen viihtiny ammatti-ihmiselle vastaankaan laittaa. :) miulle tulee ainoastaan kukkanen ja muutama pieni helmi-koriste hiuksiin. :-X

Link to comment
Share on other sites

Huntua mä en ole koskaan ajatellut käyttää, eikä tiarakaan sovi mun tyyliin. Kukat hiuksissa ei myöskään ole vaihtoehto.

Mun kaverilla - joka asuu ulkomailla - oli aivan ihana hiuskoriste, jonka hän oli itse tehnyt. Sain häneen yhteyden ja hän lupautui tekemään samanlaisen mullekin. Ja se sopii mun pukuunkin aivan loistavasti. En malta odottaa että kuukauden päästä pääsen sitä käyttämään :)

MUOKATTU: kuva poistettu

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...