Mitä laitat hiuksiin/päähän?


Guest Tetzi

Recommended Posts

  • Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kuvittelin aina, että mn päähän ei kyllä tuu yhtään mitään. Innostuin kuitenkin, kun näin täällä niitä itse tehtyjä tiaroja. Eli semmoisen meinaan järkätä. Varmaan siihen tulee vihreitä lasihelmiä, kun pukukin on todennäköisesti oliivinvihreä. Kasvatan myös hiuksia ensi kesäski, että saan kiharat ja tukan auki  :)

Link to comment
Share on other sites

Ei ainakaan huntua. Jotenkin tuntuisi hölmöltä koska en ole todellakaan mikään viattomuuden symboli muutenkaan ;) Enkä mitään prinsessamaista tiaraa, ehkä jonkun hiuskorun jonka voi kieputella hiusten sekaan, tai joku tuon punaisen tyylinen tiara jonkun muun värisenä (itse tehtynä?):

Tiara06.jpg

Tai sitten kukkasia, tai sitten ei...  Tai sitten samantyylinen kangaskukka mikä ehkä tulee lantiolle pukuun liittyen...

Link to comment
Share on other sites

Laitan valkovuokkoja muistuttavat kangaskukat, jotka olivat äidilläni omissa häissään v. 1979. Tosi nätit edelleen, toivottavasti rautalangat kestävät vielä näin kohta 30 vuoden jälkeenkin... Sopivat mainiosti keväthäihin ja tokikaan nostalgia-arvoa ei voi millään mittarilla mitata.

Link to comment
Share on other sites

Huntu ja tiara luultavasti. Huntua käytän varmaan vaan kirkossa, enkä tiedä vielä haluanko hunnun hääkuviin vai en. Hiukset haluaisin jättää kuitenkin osittain auki. Helmetkin olisivat varmaan kivan näköiset kampauksessa...  ::) Voi kun osaisi päättää, onneksi on vielä aikaa  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 2 weeks later...

Jos löydän oikean sävyisen hunnun niin sellainen, jonka saa nostettua vihkimisen (ja kuvauksen) jälkeen pois.Ehkä jotain hiuskoruja,mutta mulle tulee ainakin aika alas pallonuttura,jonka päälle tulee kultainen hiusverkko :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Valkoinen orkidea. Missään nimessä en tahdo montaa kukkaa niin että puoli päätä on kuin kukkapata, enkä taas sit koko tarjontaa tiaraa,huntua jne. Joku toinen tykkää se olkoot ok mut mä en tykkää :P

Mullakin oli jo tiara valmiina mut ei se sopinukkaan kampaukseen niin päädyin tuohon pelkkään orkideaan.

less is more :rolleyes:

Kokki82:n tiara oli kaunis!

Muokattu: , käyttäjä: m.a.n.z.i.c.c.a
Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee huntu, jossa ei ole mitään koristeita. Sen kerran kun huntua voi pitää niin pidetään sitten! ^_^ Mulla oli jo vanhojentansseissa tiara niin en koe sitä tarpeelliseksi. Huntu on pidempi (alaselkään muistaakseni) kuin suunnittelin, mutta reuna ja pituus sopi pukuun kuin nakutettu niin pakko se oli ottaa!

Todellakin, less is more!

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee täyspitkä pitsihuntu, hieman mantillatyyppinen. Lisäksi olen ajatellut laittaa tiaran. Kampaaja esitti oman painavan mielipiteensä, jonka mukaan kukat ovat kauneimpia hiuksissa. Kaverini sanoi että tiara on aika kiva mutta onko se nyt vaan tämän ajan juttu joka sitten näyttää 2000-luvulle valokuvissa. Nyt sitten en olekaan enää varma. Kuitenkaan kaikkea kolmea ei voi laittaa, sillä tiara, huntu sekä kukat olisi jo sellainen sekoitus, josta juuri huomaa ettei ole osattu päättää, vaan on laitettu kaikki.

Kukat olisi kyllä klassinen valinta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...