Valkoinen puku sulhaselle


Guest Bachelor(Guest)

Recommended Posts

Raaka arvaus: ei mistään. Puhtaan valkoinen on niin arka väri, että tuskin yksikään vuokraamo pitää sitä valikoimissaan. Jopa myyntipuvuissa pitäisi olla muovit aina päällä, ettei ihmiset pilaisi takkia sitä sormeillessaan. Mutta tilaamalla voisit hyvinkin saada sellaisesta liikkeestä, mikä suostuu yhtä pukua tilaamaan. Sovitus täytyisi hoitaa saman merkkisellä mutta tummalla puvulla, eli täytyisi vielä löytää sellainen pukumerkki joka valkoisena tekee.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 6 months later...

Meillä sulhanen myös haluaisi valkoisen puvun, mietityttää vaan se, kun tosiaan on niin arka väri.. Mutta ei se kai auta kun lähteä kiertämään ja katsomaan mikä näyttää parhaimmalta..  :)

Menemme myös Tamperetta kiertämään ja matka alkaa todennäköisesti Tullintorilta, siellä tosiaan on hyvä valikoima..

Link to comment
Share on other sites

mä kun kävin lukemassa niitä morsiusgallerian sivuja, sain sen käsityksen, että heillä ei ole varastossa miesten pukuja...  :-? eli miten käytännössä sieltä sitten voi mitään saada, jos sinne ois tarkotus mennä katteleen pukuja? vai pitääkö ne jotenkin tilata sinne etukäteen? auttakaa tyhmää  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 4 years later...

Naikkarikirppikseltä? esim. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php/topic/109491-miehen-valkoinenvaalea-puku-haussa/

 

Oletko kysellyt ihan kivijalkapaikoista, esim. juhlapukuliikkeet, entä Stockman, Halonen, Dressman yms.?

(Ehkä on vielä liian aikaista nähdä valkoisia pukuja esillä, mutta onko tulossa kevääksi.)

 

Tai sitten teettämään, vaatturit ja opistot.

 

Googlesta löytyi paljon ulkomaisia nettikauppoja haulla "white suit". Esim.

overstock

white suit company

suit usa

 

amazon  ja  ebay

Link to comment
Share on other sites

Miesten valkoisissa puvuissa on muutama ongelma, minkä takia ne eivät ole kovassa suosiossa liikkeiden sisäänostajien keskuudessa.

 

Kuten arvata saattaa, niin ne ovat erittäin arkoja likaantumaan. Käytössä tämä tietysti on vain käyttäjän ongelma, mutta kun nuo tahtovat likaantua jo kaupan rekissä niin hävikkiä tulee liian paljon.

 

Suurempi ongelma on kuitenkin housujen läpinäkyvyys. Valkoisen kankaan täytyy olla melko paksua ettei siitä näy läpi ja sellaisia miesten housukankaita ei tahdo olla. Monessa kuvassa valkoinen puku näyttää hyvältä mutta sitten sovitettaessa siitä näkyy läpi saumat, taskut, alushousut ja niiden jarruraidatkin...

 

Hyvänä esimerkkinä http://www.cavaliere.se/en-us/collection/fashion/season/ceremony-2013 jota saa useista suomalaisista kivijalkamyymälöistä koska tahansa. Koska kuvaa ei ole käsitelty (mikä on hatunnoston paikka) näkee jo tuostakin hyvin, miten taskut kuultavat kankaan lävitse. Onko se sitten tyylikästä vai ei, jääköön kunkin omaan harkintaan, mutta kyllä se taitaa aikamoinen ostoeste olla monelle.

 

Meillä täällä Suomessa yksi ongelma on vielä väri. Suurin osa morsianten puvuista on ivory, joten vitivalkoinen sulhanen ei välttämättä näytä kovin hyvältä siinä vieressä. Siksi pohjoismaisille markkinoille tarkoitetut miesten 'valkoiset' puvut ovatkin useimmiten kermanvärisiä, kuten kuvan Cavaliere.

 

Netistä ei kannata lähteä tilaamaan valkoista pukua, koska sen kankaan väristä ('valkoisia' on niin kovin monta erilaista), laadusta eikä paksuudesta saa mitään tolkkua. Miesten puvun korjaaminen on myös kallista puuhaa, koska väärinhän se koko tai istuvuus menee satavarmasti.

 

Moni kiertää tuon housujen läpinäkyvyysongelman sillä, että heillä on valkoinen takki mutta mustat housut. Tämä ei kuitenkaan ole ihan sama asia kuin kokovalkoinen puku, mutta valkoisia takkeja sentään löytyy aika helpolla.

 

Yksi vaihtoehto voisi olla myös vaalea pellavapuku, niitä aina tulee joidenkin muotimerkkien valikoimiin kesäksi. Eihän ne ihan valkoisia ole ja eihän ne välttämättä kovin 'juhlallisia' ole, mutta voisi olla kuitenkin käyttöä jatkossakin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...