Jump to content
Naimisiin.info

Rintojen teippaus


Yotuel

Recommended Posts

Kauhee vaiva rintojen takia. Eikö sinne alttarille voi astella ihan vaan omana itsenään ja pienine rintoineen... :o :o :o :o

Mulla oli siis rinnat kokoa D ;D ja ongelmana juuri se, että ne tarvitsevat parempaa tukea ja muotoa kuin mitä pehmeä, olkaimeton alusvaatekorsetti antaa. Olisi kiva, jos ne rinnat pysyisivät paikoillaan. Mutta totta! Ihan hirveä vaivahan näistä on! :D (Silti en vaihtais ;))

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest pimpelipompeli(Guest)

Hei,

Ostin omani Morsmaikusta, oli sitä perinteisempää isompaa mallia ja sitten lightversioita. Myyjä antoi tosi hyvät ohjeet asennukseen, ja eri tavalla laitettuna saan eri lopputuloksen. Harjoitella kyllä kannattaa ennen juhlapäivää..Mutta se hyvä, että nyt jo monen käyttökerran jälkeen yhä kuin uudet. Ja kesällä voi laittaa vaikka hihattoman alle, jos ei halua että olkaimet näkyvät.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Mullakin on ongelmana se, että rintoja ei juurikaan ole joten puku on siis liian iso rintojen kohdalta ts. se tippuu päältä. Nyt on jo kaksi ompelijaa ehdottanut, että laittaisin puvun alle topatut liivit jolloin puku pysyy ylhäällä (on siis kokeiltu), mutta eilen toisen ompelijan ollessa täällä meillä katsomassa pukua mies sanoi, ettei halua että rintani näyttävät isommilta hääpäivänä kuin muulloinkaan! Ei kuulemma ole yhtään nättiä ja näyttää epäluonnolliselta... Siispä ompelijaa ihan kiltisti pienentää puvun minulle sopivaksi  ;D

Täytyy vielä mainita, että mies ei juurikaan kommentoi vaatetustani muuten kuin sanomalla nätiksi. Ekan kerran 6 vuoteen sanoi siis vahvan mielipiteensä  :)

Link to comment
Share on other sites

Ostin kerran noita H&M:n teippejä...en kyllä enää osta...otin ne paketista ja ne rullautui heti yhteen enkä saanut niitä enää irti, siis teipin reunat, joten yksi meni heti roskiin ennenkuin olin saanut sen edes päälle. Noh, toisen kanssa olin varovaisempi ja sain sen ihoa vasten, mutta en oikeen ymmärtänyt miten ne laitetaan. Joten otin sen pois ja koitin pistää uudestaan, mutta ei siitä enää mitään tullut, eikä se tukenut yhtään mitään, ihan sama ku ei ois ollu mitään. Joten siinä meni rahaa roskikseen, melkein sanatarkasti. :-/

Noita Unique Bra:ta minulla on sekä ne "silikoniset" ja ne Lightit, enkä ole päivääkään katunut. Mutta se ongelma niissä tosiaan on että niistä ei valmisteta tarpeeksi isoja kokoja, minulla on C-kuppi ja se suurin Unique koko, mutta saisi olla vielä isompi, tai sitten en ole tajunnut kunnolla vielä miten niitä laitetaan.   ::) Ihan pieni miinus niissä on että tanssin täytteisen baari-illan jälkeen kun ne ottaa pois niin tissit haisee tosi karmealta.  :P:D

Link to comment
Share on other sites

Minulla on myös ongelma rintojen kanssa - haaveilen aika avonaisesta v-kaula-aukosta, mutta en meinaa löytää liivejä sellaiseen pukuun, kun kuppikoko on E. Meinasin teettää puvun, mutta minkähänlaisia "tukitoimenpiteitä" voisin käyttää. Teippiä mietin, mutta arveluttaa vähän. Onko tällaisista vähän isompien teippauksesta kokemuksia? Eli rinnat ei (vielä) roiku, joten ihan kamalasti niitä ei tarvitsi nostaa.

Link to comment
Share on other sites

Unique Brasta kyselisin... Kuinka pitkäikäiset ne ovat? Alkaako kiinnitys siis heiketä käyttökertojen myötä?

Ostin alkaimettoman hääpuvun ja alkukesästä täytyisi koittaa saada rusketusta olkaimettomien toppien avulla, jottei rusketusraidat näy ikävästi hääpäivänä... Jos siis käytän Unique Brata kesä-heinäkuun arkikäytössä, niin vieläkö ne elokuussa ovat priimakunnossa häitä varten?

Link to comment
Share on other sites

Unique Brasta kyselisin... Kuinka pitkäikäiset ne ovat? Alkaako kiinnitys siis heiketä käyttökertojen myötä? ... Jos siis käytän Unique Brata kesä-heinäkuun arkikäytössä, niin vieläkö ne elokuussa ovat priimakunnossa häitä varten?

Minun mallissa on kaksipuoliset kertakäyttöteipit, joilla joka kerta teipataan fileet ihoon kiinni, eli hyvin pysyy, mutta jossain vaiheessa tarvitset lisää teippiä!  :D  Minun ostamani paketissa oli 6 x 4 teippiä, eli kuuteen käyttökertaan. Mutta ostin liian pientä (vaikka olivatkin suurinta) ::) kokoa, joten myin ne kaverille yhden kokeilukerran jälkeen. Hän on ollut tyytyväinen! Sovittaessani niitä sain tisut hyvin yhteen ja ylös, mutta jotenkin kuitenkin liian pienet kupin painoivat ja hetken niitä pidettyäni halusin riisua ne taas.

Link to comment
Share on other sites

Unique Brasta kyselisin... Kuinka pitkäikäiset ne ovat? Alkaako kiinnitys siis heiketä käyttökertojen myötä?  

Ostin alkaimettoman hääpuvun ja alkukesästä täytyisi koittaa saada rusketusta olkaimettomien toppien avulla, jottei rusketusraidat näy ikävästi hääpäivänä... Jos siis käytän Unique Brata kesä-heinäkuun arkikäytössä, niin vieläkö ne elokuussa ovat priimakunnossa häitä varten?

Ainakin nuo light versiot (Unique bra) vain tarrautuvat paremmin kiinni joka kerta kun laitan ne. Eli kyllä voit hyvin käyttää niitä kesällä. (kannattaakin "ajaa ne sisään" ennen sitä suurta päivää  :)) Kyllä nuo "silikonisetkin" ovat aika pitkäikäisiä. Sitäpaitsi tiedät miten niitä käyttää tärkeänä päivänä kun olet "harjoitellut" koko kesän. :D

Link to comment
Share on other sites

Käsittääkseni light versio on ainakin päältäpäin kangasta, kun taas silikonisysteemit on kokonaan sitä silikonia. Ootteko muuten huomanneen Lindexillä olevan noita samantapaisia liivejä? Niissä oli tuossa sivuilla kainaloiden alla sellaiset tarrat jotka kiinnittyivät ihoon... Onko kokemuksia? Olivat meinaankivemman värisiä (valkoisia) kuin nuo Unique Bra liivit...

Link to comment
Share on other sites

on tää kyl hauskaa luettavaa :) mut tähdellistä. itellä on kans D-kuppi, ja hankkimani korsetti ei niitä kovin korkealla pidä, eli ryhtiä pitäis saada. neuvoja? ne on hiukan riiput :( mutta mahtuukohan sinne korsetin alle ennää mittään..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ihan vaan vinkiks.... Vaikka Unique Brat hyvät onkin, ei ne kyl jatkuvaa käyttöä kestä kesää. Kyllä ainakin niiden silikonisten kiinnittyvyys aikaa myöten ihan oikeesti heikkenee. Vaikka noudattais ohjeita ym., niihin tarttuu likaa ja se silikoni "hilseilee" ajan kuluessa.  ::)

Link to comment
Share on other sites

Eli nyt on ostettu apteekista itseensäkiinnittyvää tukisidettä, joka maksoi about 4 euroa rulla. Siinä ei siis ole ollenkaan liimaa, vaan röpelöpinta, joka tarttuu allaolevaan kerokseen.

Joko testasit, että miten toimii?

Muistaakseni olen joskus kokeillut teipata just tällä itseensä liittyvällä teipillä, mutta minulla se lähti rullaamaan alaspäin.

Olen ajatellut kokeilla apteekista saatavalla Tensoplastilla tai vastaavalla rinnat ylemmäksi. Täytyy testata puvun yläosan kanssa.

Minulla on myös Unique Brat ne Light-versiot, joita ajattelin myös testata.

Link to comment
Share on other sites

Tosi kullan arvoista tietoa täällä, mä olen miettinyt myös noita Unique Bra -fileitä, mutta tosiaan, jos hinnat vaihtelevat paljonkin niin, mistä sais edullisimmin? Pakko testailla niitä ennen kuin lähtee soitellen sotaan  :).

Itsellä on vaan sellainen kauhuskenaario päässä, että entä jos ne jotenkin luiskahtaisivat päältä!

Link to comment
Share on other sites

Kaveri suositteli Unique Brata , ja hyvät ovat. Minulla on C-kupin rinnat, tavallisista kaupoista isoin koko on C, ja se tosiaan oli vähän liian pieni. Mutta rintsikkakaupasta löysin D-kupin Unique Brata (jota mies kutsuu silikonifileeksi nykyään, tai lyhyesti vaan fileeksi), ja se oli jees. Itse teen nykyään niin, että vedän rinnat yhteen fileillä tiukasti, ja sen lisäksi laitan olkaimettomat rintsikat. Tekee paljon tukevamman olon, ei tartte pelätä jos hikoillessa luiskahtaa tms (en tiedä voisiko niin käydä, mutta se olisi tosi noloa). Eli fileistä volyymiä ja rintojen välinen vako, olkaimettomista rintsikoista se tuki. Hyvin toimii, eikä enää ole ollut teipin tarvetta  ;D

Link to comment
Share on other sites

Hih, tätä on ollut aika hilpeä lukea! Vinkiksi vaan niille pientissisille jotka haluavat saada sen rintavaon näkymään niin sipaiskaa siihi väliin sopivassa määrin varjoa aurinkopuuterilla. Saa aika hyvän illusion aikaiseksi mutta likaa kyllä puvun siitä kohdin eli kandee pitää huolta että se tavara lähtee sitten pesussa veks...

Link to comment
Share on other sites

Itse teen nykyään niin, että vedän rinnat yhteen fileillä tiukasti, ja sen lisäksi laitan olkaimettomat rintsikat. Tekee paljon tukevamman olon, ei tartte pelätä jos hikoillessa luiskahtaa tms (en tiedä voisiko niin käydä, mutta se olisi tosi noloa). Eli fileistä volyymiä ja rintojen välinen vako, olkaimettomista rintsikoista se tuki. Hyvin toimii, eikä enää ole ollut teipin tarvetta  ;D

Tuo olikin hyvä vinkki, että laittaa vielä olkaimettomat noiden "fileiden" ;D lisäksi.

Minulla on just noista käyttökokemusta esim. kesältä "hikisistä" bileistä ja ruotsinlaivalta, kun en halunnut topin kanssa näkyvän selästä olkaimettomien kohtia. Hyvin pysyi paikoillaan! Illalla sai nykiä irti... Lähti kyllä ihan kivasti.

Joku sanoi aiemmin, että rinnat voi "tuoksahtaa" näiden käytön jälkeen. No se on aika ymmärrettävää, kun on ikään kuin muovipussissa koko päivän/illan. Mutta voihan sitä käydä suihkussa ennen hääyötä ;)

Muokkaus: Ostin omani muistaakseni Anttilasta tai Prismasta. Oli vähän alempi hinta kuin olen nähnyt alusvaateliikkeissä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...