Talvimorsiot, mitä päällysvaatteeksi?


helina

Recommended Posts

  • Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 months later...

Tilasin juuri tällaisen luonnonvalkoisen villasekoitetakin H&M:lta:

ML555_0322_017R_58078.jpgDL555_58078_11003_64_3798.jpg

Iltapukumaisen pitkän pukuni teetän vihreästä silkistä, joten takin pitäisi sopia sen kanssa sekä väriltään että malliltaan. Toivottavasti takki istuu tarpeeksi hyvin, harvemmin tulee ostettua vaatteita pelkän kokotaulukon perusteella sovittamatta...

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 3 weeks later...

Jos nyt ensin osaisin päättää, että ottaako talvihäihini pitkähihaisen puvun vai ei, niin sitten voisi päättää ottaisinko näistä jomman kumman tai kummatkin.. :rolleyes: Vaikeeta, mut onneksi aikaa on vielä...

Hintaa ei kummallakaan oo paljoa, noin 30 $

muoks. vaihdoin molemmat kuvat linkkeihin eli :

www.wed-shopping.com/photos/satin_bridal_bolero_A1018_1.jpg

http://www.kanaccasbridal.com/shopexd.asp?id=12139

Muokattu: , käyttäjä: Uuno urheilija
Link to comment
Share on other sites

Mulla oli vuokrattu turkki :)

Pusu.jpg

Kirkossa ja juhlissa olin ihan pelkässä puvussa, eikä tullut kylmä! No okei, Turun "talvi" näytti ihanuutensa ja lämpötila oli vaan siinä nollan maisemissa eli hyvin tarkeni. Jotenkin jännä muutes kun jotkut vieraat istui kirkossa takit kiinni, siis kaulahuivitkin tiukasti kaulan ympärillä... Näyttää erikoiselta mun silmään, mutta eipä ohjeistettu sen tarkemmin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mulla oli tällainen keeppi ja se oli juuri sellainen kuin halusinkin; käytännöllinen ja tyylikäs. Sillä tarkeni mainiosti, vaikkei tietysti mikään erityisen kylmä talvipäivä ollutkaan. Minulla oli varmuuden vuoksi mukana vielä pitkät valkoiset käsineet kylmän varalta, mutta en kyllä olisi niitä tarvinnut, vaikka pakkasta olisi ollut enemmänkin. :D

Keeppi.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...

Paniikki... :hysteric: 3 kuukautta häihin ja saan kuulla, että en saakaan turkkia lainaksi. Jonkun tapetun elukan saisin (stoolan) mutta eihän se riitä...

Onko noi viitat vaikeita tehdä? Oma kone on aika huono, mutta ompelukurssilla voisin sitä tehdä... Ihan kuin ei olisi muuta tehtävää... tai tietääkö joku oisko jossain edullista viittaa tms.? Mun puvussa on sellasta pistaasin vihreää, joten ei tarttis olla kokonaan valkoinen.

Link to comment
Share on other sites

Vuokraan puolipitkän, karvareunaisen viitan samasta morsiuspukuliikkeestä, mistä puvunkin ostin. Edellä on ollut samantyyppisiä kuvia. Aluksi ostin VeroModan valkoisen (ivory ehkä lähempänä) villakangastakin, jossa on kauniita kirjailuja. Mutta koska pukusuunnitelmat meni uusiksi, niin jouduin takinkin palauttamaan. Mutta tässä siis vinkki morsiammille, joille on tulossa valkoinen/ivory puku ja jotka haluavat käyttää päällysvaatetta vielä häidenkin jälkeen! :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

Cenedra: Helpoimman viitan saat kun ostat neliskanttisen palan villakangasta (2*haluamasi viitan pituus), fleecea tms, leikkaat sen ympyrän muotoiseksi oheisen kuvan mukaan. Ympyrän keskelle leikataan noin 15 cm halkaisijaltaan oleva pienempi ympyrä päätä varten, ja pääntiestä leikataansuora viiltohelmaan päällepukemista helpottamaan :) Tässä vaiheessa viitta on periaatteessa valmis, ilman ainottakaan ommelta. Itselläni on tälläinen, puoliympyränä toteutettu täyspitkä, maahan asti oleva villaviitta. Samalla tekniikalla saa halutessaan tehtyä vaikka vyörätömittaisen keepin.

Lämpimämmän viitasta saa tekemällä toisen samanlaisen ja lisäämällä sen vuorikankaaksi. Esim. yhdistää villakankaan ja fleecen tai jonkun karvakankaan. Toinen vaihtoehto viitan koristeluun on tehdä pelkkä reunus karvakankaasta.

2982721.png

Link to comment
Share on other sites

Mä ostin itselleni käytettynä viitan, joka ei ole aivan sitä perinteisintä häätyyliä.... Viitta on ollut Kansallisteatterin käytössä aiemmin (ilmeisesti kuitenkin vain pari kertaa), ja edellinen omistaja osti sen heidän poistokirppariltaan. Tällä viitta oli mm. TSH-trilogian Kuninkaan paluun ensi-illassa, ja minä sitten ostin tuon ja laitatin siihen koristenauhaa reunaan ja uuden soljen :)

Itse tykkään viitastani kovasti, erityisesti tarinansa takia :)

viitta003.jpgviitta004.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Shacklebolt
Link to comment
Share on other sites

Minä teetän itselleni tikkivuorisen tekoturkisboleron paikallisella ompelijalla. Tulee halvemmaksi teettää, kuin tilata netistä. Ja saampa mittojen mukaan tehdyn, juuri sellaisen kuin haluan.

Kirkkoon/sisätiloihin olen ajatellut ostaa pashminahuivin tjtn.. Ei ole kiva täristä sisällä huulet sinisenä, joten parempi varautua jotenkin. ;)

Link to comment
Share on other sites

Mulla vallitsee täällä yltiöpositiivinen ajattelu...Vaikka meidän hääpäivähän siis _on_ kaunis aurinkoinenpakkaspäivä, niin aika vähillä ajattelin selvitä.

Mulla on lyhythihainen puku ja siihen sitten lämmikkeeksi lyhyt viitta jaka on jotain Marabu(?)-haikaraa. Ajattelin että ulkonaoloa tulee aika vähän. Kirkossa on varmasti kuumaja hääauton olisi _todellakin_ syytä olla lämmin siinä siirtymisvaiheessa.

Hansikkaat ehkä hankin,ja mietin että jos löytäisi nätit saappaat, olisi kirkon ajan ja tuon siirtumisen saappaissa ettei satiinikengät kastu.

OT: Eilen käytiin valitsemassa sulholle saketti. Olise_niin_ komea siinä että itku pääsi jo kaupassa. Miun tarvii varmaan hankkia purkillinen jotain pameja hääpäivää varten. Edes tuo häävalssin kuuntelun "siedätyshoito" ei oikein tuota tuloksia....Joten meikiksi kannattaa Alluren ehkä harkita jotain spraymaalin tyyppistä....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...