jenni81

Huntu kasvoilla?

27 viestiä aiheessa

Enpä ole koskaan nähnyt Suomessa noin tehtävän yksissäkään häissä (monissa oen kuitenkin ollut), mutta Jenkeissähän tuo tuntuu olevan ihan yleinen tapa. Ehkä juuri sen takia tuollainen häkki päässä -systeemi herättää omassa mielessäni aika negatiivisia assosiaatioita. En tahdo ketään loukata, jos tykkää niin tietenkin ihan oman maun mukaan. Itselleni kuitenkin tulee jotenkin ekopyhä fiilis tuosta tavasta - niin kuin mies ei naamaani olisi ennen nähnyt. Tämä kuitenkin vain minun mielipiteeni.

Niin... Siinähän kävi sitten niin, että huntu tuli naamalle. :girl_haha:

Huntu oli siis varma juttu koko ajan, mutta minunu ajatukseni oli sellainen lipare niskassa. Miehen mielestä huntu kuitenkin on ihan turha, ellei se tule kasvoille. Pääsin negatiivisista assosiaatioistani yli ja olin oikein tyytyväinen lopputulokseen. Kaunis oli.

Ja mitä noihin hääpukuliikkeen tädin kommentteihin tulee, näkemyksiä on ihan yhtä paljon kuin ihmisiäkin, koska perinteet vaihtelevat hirveän paljon kulttuurin ja alueen mukaan. Suomessakin tuntuu olleen ja olevan vaikka kuinka paljon eri käsityksiä hunnusta ja sen merkityksestä.

Ylipäätään ällöttää ajatus siitä, että huntua voisi käyttää vain, jos on kuuluttanut koko maailmalle, että menee neitsyenä naimisiin. Kuka sen immenkalvon tarkistaa? Ja mitäs jos sen on vaikka tamponi rikkonut, kelpaako edelleen? Mitäs jos meneekin neitsyenä naimisiin, muttei tee siitä numeroa eikä ne vanhat sukulaistädit siis tiedä siitä? Jos vaikka asuu yhdessäkin miehen kanssa ennen avioliittoa, mutta ei pane?

P.S. Huntuni oli luonnonvalkoinen, koska hopeaan taittuvan puvun kanssa kirkkaanvalkoinen näytti sähköisen sinertävältä. Nykyaikana hunnun väriä tai sen symboliikkaa tuskin kannattaa märehtiä tai murehtia, vaan valita ihan sen puvun värin mukaan ja pitää juuri niin pitkään kuin tuntuu hyvältä.

Muokattu: , käyttäjä: Kartio

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle tulee musta birdcage, joka ulottuu vain silmien alle tai mahdollisesti vain toisen silmän päälle. Pitääkö sellainenkin nostaa, kun eihän siinä oikein ole mitään nostettavaa? Olen tähän asti ajatellut, että nostan sen itse ylös juhlapaikan vessassa, kun se alkaa häiritä näkökenttää liiaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään