Jump to content
Naimisiin.info

Mitä korsettipuvun alle?


Pikkuinen_2

Recommended Posts

Ongelma on yksinkertainen: korsettipukuun (ja mulle!) sopiva alusasu? Korsetti ei kuulemma tule kysymykseenkään. Jotain riitäävän tukevaa täytyy kuitenkin olla vai tukeeko puvun korsetti rintavarustusta riittämiin?

Niin ja tarviis vielä olla olkaimeton. Mikäköhän semmonen mahtais olla...

Kuinka kanssasisaret on asian ratkaisseet?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ainakin oma korsettini on niin tukeva että olkaimettomat rintsikat riittää. Ja ainakin liikkeessä mulle sanottii ettei oikein mikään muu tule kysymykseen ilman et olo on tukala.

Link to comment
Share on other sites

Pystyykö noita olkaimettomia pitämään vaikka normaalisti ei ole siihen mitään mahdollisuutta? Hitsi ku olis tommosista enemmän kokemusta...

Link to comment
Share on other sites

Mahdollisuudella tarkoitin sitä että tommoset olkaimettomat eivät tue niin hyvin tämmöstä rintavarustusta. Liivit pitää aina olla siitä tukevimmasta päästä "mummotyyliin" Joten normaalissa jokapäiväisessä käytössä olkaimettomat liivit ei tule kysymykseenkään. Mutta ehkäpä korsetin alla voisi mennä. Täytynee kokeilla...

Link to comment
Share on other sites

Mulla ainakin hyvät olkaimettomat tukee hyvin vaikka rintavarustusta löytyy paljon. Kannattaa vaan katsoa että ne on muotoon tehty ja että kupin ylä ja alaosassa menee silikoni nauha,se pitää hyvin paikoillaan.Kannattaa kokeilla :)

Link to comment
Share on other sites

mulla ei toiminu olkaimettomat vaikka oli silikonit, kun ei ottanut "päältä" kiinni...eli korsetin laitan. ei ainakaan tarvi pukuun laittaa luita.

Link to comment
Share on other sites

Minulle on ainakin liikkeissä sanottu, että nyrkkisääntö on ettei kahta korsettia päällekkäin. Siis jos on korsettimallinen puku, niin alle ei korsettia, vaan joku muu alusasu. Eiköhän noilta liikkeiltä löydy asiasta kokemusta ja asiantuntemusta  ;D

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee teetetyn puvun alle Dream-korsetti kaikkine luineen (olkaimettomat ei anna oikein riittävää tukea enkä halua hääpäivänäni tuntea oloani epäämukavaksi tuon asian takia) ja itse pukuun tulee sitten luita hiukn harvemmalla asettelulla. Korsetti oli mulla mukana kun otettiin mitat ja tuohon rataksiuun siis päädyttiin.... eli luiden ei pitäisi nyt sitten osua kohdakkain...

Link to comment
Share on other sites

Mulla oli sincerityn korsettimallinen puku ja mie en laittanu sen alle rintsikoita ollenkaan. Kuppikoko on kokoa c. Mulla puku oli hyvin istuva ja napakka päällä. Pukiessa vain "asettelin" varustuksen kohdalleen ennen kuin puku kiristettiin kiinni.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ooh ihanaa että osuin tähän ketjuun.. Itsellä korsetti puku ja tämä ei ole tullut mieleenkään. sen verran rintava kuitenkin olen että liivit ovat massiiviset ja vaikka niihin laittaa näkymättömät olkaimet tulee reunat esille pahasti. Mutta pitäneen siis kokeilla ilman  :) tässä juuri tänään mietin mitä pitäisi alle hankkia sulhon riemuksi hääyöksi  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mullakin on kuppikoko C ja korsetti puvun yläosassa. Myyjä sanoi suoraan, ettei sinne alle tartte laittaa mitään. Aluksi olin epäileväinen, mutta nyt usemman kerran pukua sovittaneena olen yllätyksekseni huomannut, että selviän ensimmäistä kertaa elämässäni juhlissa ilman rintaliivejä! ;D Säästypäs ainakin rahaa, kun ei tarvitse kallista korsettia ostaa.

Link to comment
Share on other sites

Samaa pohdin minäkin. Kävin tänään sovittelemassa Unique-bran eri versioita kaupassa. Aikooko joku laittaa sellaisen korsettiyläosan alle? Tai onko jollain kokemuksia miten toimi? En ole koskaan kyseisenlaisia rintsikoita käyttänyt, vähän epäilyttää. Periaatteessa vois kai olla ilman mitään, puvun korsettiyläosa on tosi tukeva.

Eli kertokaa kokemuksia Unique bra -rintsikoista :)

Link to comment
Share on other sites

^ Parhaalla ystävälläni, jonka kaasona viime kesänä olin, oli juurikin Unique Bra:t olkaimettoman puvun alla. Puvun yläosassa ei ollut edes luita ja silti Uniquet tukivat hyvin ystäväni c-kupin rinnat, eikä kuulemma ollut epämukava olo ollenkaan.

Uskon että nuo käyvät erinomaisesti korsettimallisen yläosan alle.

Link to comment
Share on other sites

Jeps, nyt hankin moiset itselleni. Kotona testailtuani olen ollut erittäin positiivisesti yllättynyt :) Nää toimii!!!  ;) Mun logiikka ei kertakaikkiaan niellyt tätä UniqueBra-juttua ennen kuin itse näin omin silmin. Eiköhän ne siis toimi tiukan hääpuvunkin alla :)

Link to comment
Share on other sites

Minulla on korsettimallinen yläosa puvussani ja liikkeessä kanssa annettiin ymmärtää, että ei kahta korsettia päällekäin, että hyvin tukevat olkaimettomat sopii parhaiten. No, minä sitten sanomaan, että ei ne tue tarpeeksi jne ja hääpukuliikkeen myyjä suositteli Funky Lady-liikettä (esim Forumissa ja Isossa Omenassa), että sieltä löytyy hyvät. Menin sitten sinne ja hankin itselleni erinomaiset Marie Jo-merkkiset olkaimettomat rintsikat ja niihin sopivat alushousut  :D Rintsikoihin tuli myös mukana irroitettavat olkaimet.

Normaalisti rintsikkani ovat 75C ja sanoinkin myyjälle, että 75 tai 80C ja myyjä siitä huolimatta antoi minulle 75D:n!!! Olin ihan pökerryksissä, kun ei D-kupin liivejä koskaan ole ollut, mutta oli vaan myyjä oikeassa, sopivat olivat ja sanoi myös, että on tärkeää, että ympärys on tarpeeksi napakka ostettaessa, kun venyvät käytössä kumminkin.

Suosittelen lämpimästi! :D:-X

Link to comment
Share on other sites

Mulla oli Sincerityn korsettimallinen puku. Riippurintani ovat D-kokoa. Pukuni istui päälleni yllätyksekseni parhaiten ilman rintsikoita ja normaalisti tukevia rintsikoita tarvitsevat rintani saivat pelkältä puvulta erinomaisen tuen.

Link to comment
Share on other sites

mä en oo edelleenkään löytäny kunnon rintateippejä, joten laitan olkaimettomat. ne toimii kun laittaa tarpeeks tiukalle...korsettikin löytyy, saattas toimia samalla tavalla, eli laittamalla mahdollisimman tiukalle :)

Link to comment
Share on other sites

Mullakin on puku, jossa on korsettiyläosa. Ei kyllä tulis mieleenikään laittaa sinne alle mitään!  ;D Korsetti on niin tukeva, että rintaliivitkin tuntuisivat alla tukalilta. Säästänpähän tässä rahaa ja luulisi sulhonkin olevan hääyönä tyytyväinen, kun ei tarvitse riisua kuin hääpuku päältäni!  ;)  :-X

Link to comment
Share on other sites

Mitä noi rintateipit on...?Kertokaa joku kuinka ne tulee ja mistä sellaisia??

itselläni on 75b, mutta tuntuu että haluaisin kyllä laittaa puvun alle jotain, kun rintavarustus ei ole niin hirmu täyteläinen, ehkä sitten ne uniqua brat..tai olkaimettomat liivit......

Link to comment
Share on other sites

Jep - Unique bra toimii hyvin myös hääpuvun alla  :-X

Kertokaapa miten kauan Unique bra'nne ovat kestäneet? Kuinka pitkäikäiset ne on?  ::)

Mua kans kiinnostaa noi teippijutut. Miten ne toimii? Onks se leveetä teippiä? Kuvia?  ;D

Tää ei oo mitenkään arvostelevaan sävyyn, mutta jotenki vaan ajatus siitä, että elämäni upeimman puvun alla ois teipatut tissit kuulostaa vähän vähemmän hehkeältä... No, en tiedä onko irtosilikonitissit sen romanttisemmat... Eiköhän tässä pääosassa ole nyt käytännöllisyys ja toimivuus.  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No itse olen ajatellut että vaihdan sitten hääyöksi jotain kivaa päälle...eli ei haittaa niin mitä on puvun alla vihkimisessä, kunhan näyttää puku päällä hyvältä.

Luultavasti tulen päätymään olkaimettomiin liiveihin...puvussani on myös sellaiset lenkit josta liivit voi laittaa.

Pitäs varmaan kohta mennä liivejä etsiskelemään..ettei jää kaikki kesäksi ;)

Link to comment
Share on other sites

Mä en laita mun puvun alle mitään rintaliivejä. Pienirintaisena ensin ajattelin, että jotain toppausta pitäis kai olla, mutta mulla on niin ihana puku, joka saa mun "muodot"  ;) hyvin esille. Eli ei sinne mitään kannata ympätä. Enkä meinaa laittaa mitään sukkanauhaliivejäkään, mulla on pysyny hyvin stay-upit aina ylhäällä. Ja sulkki tykkää mieluummin niin ettei alla oo mitään, ei tarvi ruveta tappelemaan muitten vaateosien kanssa kun hääpuvun.  ;) ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Osaiskos joku neuvoa mistä kannattais lähteä etsimään olkaimettomia liivejä tms. kuppikokoa A? Kävin Forumin Funky Ladyssa, mutta sain mielestäni huonoa palvelua siellä (myyjä yritti väkisin myydä mulle D-kupin liivejä, vaikka mä olen kokoa A!!!). Stockalla oli yhdet ihan ok liivit, mutta ulkonäkö oli hyvin vaatimaton verrattuna hintaan, eli ellei ole ihan pakko, niin en niitä osta. Sokoksella ei ollu oikeestaan kun parit A-kokoiset olkaimettomat, eikä niistäkään löytyny istuvia. Kävin vielä Myyrmannin alusvaatekaupassa (mikä sen nimi nyt olikaan..?), ja jo vähän epätoivoisena Lindexillä, KappAhlissa, Anttilassa ja CityMarketissa. Eikä mistään löytyny! Tarttis apua.

Lisää ideoita?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...