Jump to content
Naimisiin.info

Re: MG:n Scarlett-korsetti


Guest Rva Leijona

Recommended Posts

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Minäkin tulin sen verran uteliaaksi tuon korsetin suhteen, että otin ja soitin sinne. Lähinnä mieltäni askarrutti se, saako korsetilla aikaan tarpeeksi tiimalasimaista lookia tyyliin "oikea rautakorsetti". Jo mallinuken päällä näyttää, että malli olisi enemmän tasapaksu kuin kaareva, sillä korsetti menee vain keskeltä yhteen. Vaikea sanoa, kun en ole sovittanut sitä. :-?

Morsiusgalleriassa sanottiin, että korsetin voi tilata omilla mitoillaankin, myös kaarevuutta voidaan lisätä. Mittatilauskorsetin voi saada kuulemma myös mustana.  Oletin, että hinta olisi tuolloin huima, mutta mitä vielä: lisäkuluja tulisi vain vajaan 20 euron verran.  :D Täytyy tosiaankin harkita sitä tilaamista! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Onko kellään kokemusta tästä korsetista olkaimettoman puvun kanssa? Kun luin , että se toisi makkaroita ylemmäs (tai jotain sen suuntaista)... ja mietin, että näyttääköhän se törkeältä olkaimettoman puvun kanssa...

Mulla on tuo, ja tässä just mietiskelen että laitanko sitä ollenkaan, sillä se nostaa ikävästi ylöspäin.  :P Toisaalta, mulla on korsetti liian iso yläosasta, joten sekin voi olla syynä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

minä hankin myös korsetin,näkyykö muilla hakaset puvun läpi?Puku ei ole mitään ohutta

kangasta,kuitenkin mun mielestä hakaset näkyvät,voiko olla niin että puku on liian kireä

vai pitäisikö korsettia kiristää,en oikei uskaltanut kiristellä hirveesti.

Muuten korsetti on mukava päällä, tukee selkää hyvin ja peittää makkarat.

T:Lena ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mua kanssa kiinnostais vähän joko tämä MG:n Scarlett -korsetti, varsinkin kun tässä ketjussa ainakin näyttäis olevan tyytyväisiä omistajia  :)

Sitä vaan tuossa mietin, että mitä te olette tuon korsetin kanssa laittaneet/aikoneet laittaa? Lähinnä siis mietin noita rintsikoita, että istuuko kuinka tuon korsetin kanssa? Vai olisiko joku teippi/Unique Bra -tms. viritelmä käytännössä parempi vaihtoehto?

Link to comment
Share on other sites

MG:n Scarlett -korsetti, varoitus isotissisille!

Hankin morsiusgalleriasta olkaimettoman hääpuvun ja samalla sovitin korsettia. Tuntui ja näytti hyvältä, joten ostin sen.

Seuraavaksi marssin alusasujen erikoisliikkeeseen ostamaan rintaliivejä. Kerroin tarvitsevani liivit joita käyttää olkaimettoman hääpuvun kanssa. Myyjän kysyessä kokoa, vastasin 75E. Myyjä ravisteli päätään sanoen, ettei niin isoja ole. Sovitin kokoa 80DD, mutta ne eivät tukeneet yhtään!!! Myyjä suositteli korselettia, joita on myös isoja kokoja. Sovittelin korseletteja ja päädyin sellaiseen.

Yritän saada korsetin palautettua. Harmittaa kun tuli ostettua turhaan. :'( Olisin niin kovin halunnut oikean korsetin, joten en tullut ajatelleeksi liiviasiaa...

Link to comment
Share on other sites

Seuraavaksi marssin alusasujen erikoisliikkeeseen ostamaan rintaliivejä. Kerroin tarvitsevani liivit joita käyttää olkaimettoman hääpuvun kanssa. Myyjän kysyessä kokoa, vastasin 75E. Myyjä ravisteli päätään sanoen, ettei niin isoja ole.

Käy toisessa liiviliikkeessä, kyllä olkaimettomia liivejä pitäisi löytyä koossa 75E, eihän se ole mikään mahdottoman iso.  :)

Link to comment
Share on other sites

Jos ei oman paikkakunnan liikkeistä löydy niin figleaves myy ainakin useampiakin vaihtoehtoja. Chantellella on olkaimetonta E koossa ja Maidenformillakin muistaakseni. En minä muuten puuttuisi asiaan, mutta kun itselläni on 75E:n olkaimettomia liivejä ja ne on ostettu ihan pieneltä paikkakunnalta niin tiedän, että niitä on olemassa, vaihtoehtoja tietysti ei ole ihan niin paljoa.  :)

Link to comment
Share on other sites

Tyhmä kysymys varmaan, mutta onko tuo korsetti aivan terveellinen?  :-[  :-?

Tulee vaan mieleen omat historianopinnot, joissa puhuttiin mm. naisten korsetin aiheuttamista sisäelinvaurioista 1800-luvulla...  :-/

Näyttää kyllä varmasti kivalta, mutta miltä se tuntuu? Itsellä on noita lantionseudun/alavatsan kroonisia ongelmia ja mietin vain, että alkaako korsetti ahdistaa tai puristaa liikaa?

Link to comment
Share on other sites

Tuli vain mieleen, että kuinka paljon tuolla Scarlett -korsetilla voi kiristää pois vyötäröltä ja mihin malliin se vyötärön muokkaa? Tuon hinta vain kuulostaa niin edulliselta, että houkuttaisi ostaa ihan arkikäyttöön, jos on oikeasti kunnollinen korsetti.

Tällä hetkellä kaapista löytyy vain yksi, musta, satiininen vyötärökorsetti metallisilla spiraaliluilla ja lampetilla, joka alkaa pikkuhiljaa käydä isoksi (olen laihtunut siitä, kun ostin sen). En käytä sitä läheskään päivittäin, koska se on 2 laatua eikä kestäisi niin kovassa käytössä. Sillä kuitenkin saa ihan nätisti 15-20cm pois vyötäisiltä, eikä satu eikä tunnu muutenkaan pahalta.

Link to comment
Share on other sites

Riippuen vartalon mallista tuolla saa kyllä sen 10-15cm helposti pois ilman että tursuu ylhäältä/alhaalta sitten ulos.

Itse tykästyin tuohon niin paljon että aion ostaa ihan arkikäyttöön tuollaisen, mulla oli siis jo yksi mutta hieman liian pieni ja nyt etsin isompaa. Hääpuvussani oli sisäänrakennettu korsetti ja koskaan ei ole niin mukavalta juhlavaatteet tuntuneet kuin sen ollessa napakasti kiristetty. Noin 15cm lähti vyötäröltä ja koko illan oli todella hyvän tutuinen mahan alueeltakin.

Tuohan ei ole ihan täysin oikea korsetti, mutta hyvin lähelle ja todella laadukas. Tuolla ei kyllä mitään terveyshaittoja saa aikaiseksi vaikka kuinka kiristäisi. Eri asia sitten sellaiset aivan aidot vanhan ajan tyyliin tehdyt korsetit jotka siirtävät usein käytettynä jo sisäelinten paikkaa ja pitkässä käytössä luustoakin. Mutta niitä ei edes tehdä kuin mittatilaustyönä ja hinnat ovat monin kertaiset. Mutta jos kaipaa kapeampaa uumaa ja tiimalasimaista efektiä niin tuo scarlet on oikein hyvä siihen.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Nosto!

Kertokaapa mulle, onko MG:n Scarlett hyvännäköinen vai seksintappaja päällä? Musta se näyttää noin kuvien perusteella vähän enemmän mummokalsareilta kuin naiselliselta alusvaatteelta. Toivon olevani väärässä :grin:

Lisäksi kuinka paksua korsetin kangas on? Näkyykö läpi esim. muutaman silkkikerroksen läpi?

Link to comment
Share on other sites

Mulla on tuo kyseinen kapistus, enkä sitä ajatellut kyllä muuhun käyttöön kuin antamaan ryhtiä ja selkeämpää vyötärön muotoa hääpuvun alle. Ei se minun mielestä mikään ultimate-seksintappaja ole, ehkä pahempiakin siihen kategoriaan löytyy, mutta itse en siis ajatellut sitä esim. hääyön asusteeksi ollenkaan silloin, kun sen ostin. Mun silmissä se on jopa aika neutraali vaatekappale. Ehkä voi sanoa, että ostin korsetin näyttääkseni hyvältä vaatteet (=hääpuku) päällä :lol: Uskoisin sille löytyvän käyttöä häiden jälkeenkin juhlapukujen alla.

Materiaali on suhteellisen paksua, napakkaa puuvillaa. Aivan ohuimpien materiaalien alta se voi ehkä näkyä, varsinkin nyörityksen osalta. Tuo MG:n sivujen kuva ei muuten ehkä tee sille oikeutta.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Itselleni kyseinen korsetti ei istunut ollenkaan, ja lähetin sen saman tien takaisin. :huh: Alhaalta korsetti jäi 18 cm auki (leveä lantio ja raskausmahaa jäljellä) ja ylhäältä meni suunnilleen yhteen. Korsetti on kaikkea muuta kuin kaareva, eikä sovi päärynävartalolle. Wanhan ajan korsetit istuvat kyllä - niitä minulla on useampiakin. :-*

Lisäksi minua ihmetytti, että solmu tuli ylös. Yleensä korseteissa solmu tulee alas, sillä alhaalla kiristystarvetta yleensä on enemmän kuin rintojen alla.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

UP! :girl_smile:

Täällä yksi uusi iloinen Scarlett-korsetin omistaja :)

Mulla on melko suora kroppa, mut korsetin kanssa mulla on vyötärö! :girl_haha:

Raskausajan pömppis saatiin tiukkaan pakettiin ja korsetin kanssa oli jopa hyvä olla! Aivan ihana!

Eikä ollenkaan musta ruma.. Ja wonderbrat istui tosi hyvin yhteen korsetin kanssa..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Apuva!

Olen harkinnut MG:n Scarlett-korsetin ostamista, mutta kun en omaa paljon kokemusta moisista niin mietityttää... Olen ns. normaalivartaloinen, koko 36/38, mutta vatsa on inhottava pömppö. Haaveilenkin siis tämän pömpön litistämisesta. Minulla on 2 jotain korsettityyppistä (?) "litistäjää". Toinen on H&M:n hakasilla toimiva (hakaset edessä) ja toinen on Stockmannilta ostettu hakaset takana-tyyppinen. Molemmissa on kuppiosat ja irroitettavat olkaimet. Eli ongelmani on tämä: se stockalta osettu on ihan KAAMEA. En tajua mitä ajattelin sitä ostaessani!? Se on liian lyhyt, nousee oikein korostamaan jenkkakahvoja ja siinä on luut edessä jotka "kaivautuvat" mahaan ja tekevät kipeää. Istuminen (saati sitten kumartuminen) tässä hirvityksessä on kivuliasta. Henkkamaukan korsettti on mukava päällä (saisi olla ehkä himpun verran pitempi) ja sitä olenkin käyttänyt, siinä ei siis ole luita edessä. Sitä vain ei voi käyttää kaikkien ns. tuubi-mallisten toppien/pukujen kanssa, koska sen kuppiosat nousevat näkyviin kainaloiden puolelta.

Kysynkin siis: Onko kumartuminen Scarletissa mahdollista? Tuntuvatko luut? Onko korsetin materiaali tarpeeksi vahvaa estääkseen tätä inhaa "kaivautumista"?

Ettei vain tule ostettua toista samanlaista hirvitystä...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Guest Woodwoman

Onkos Scarlettista muuten viimeaikaisempia kokemuksia? Kiinnostaisi, minkälaisia tuloksia ihmiset ovat sillä saaneet (tai jos on ollut pettymyksiä) ja millaisille mitoille korsettia on lähdetty haalimaan?

Mä taidan olla kohtuullisen suora (se rintojen alta otettava mitta miinus vyötärömitta noin 6-7 senttiä), ei haittaisi jos sillä jonkun hyvinkin selkeän vyötärökurvin saisi suhteessa lantioon ja rinnanympärykseen. Nyt tosiaan laitettu juuri tilaukseen, odottelua kehiin siis!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...