Jump to content
Naimisiin.info

Minkälaisia tekstejä hääauton lasiin?


Nasu

Recommended Posts

Tämän ketjun innoittamana ideoin meille seuraavia:

I lisätty (eli avosta avioksi, ei ehkä aukea kaikille)

Vihdoinkin!

Viimeinkin!

Lopultakin!

Tahdon, tahdon

Testattu - toimii!

Viimein virallisesti sitoutuneet

Meillä siis vihille mennessä yli 10 vuoden avoliitto ja 8v kihlaus takana + 2 lasta, joten jollain lailla se tulee näkymään myös kyltissä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli autossa "Tänä iltana ei tuu pakkeja", teksti lainattu täältä jonkun hyvänä ideana.

Vieraista se oli tosi hauska, ja kun ajeltiin kirkolta juhlapaikalle, ohittelevat autot tööttäili ja heiluttelivat iloisesti meille, ja joku jopa nosti peukalon pystyyn tsempin merkiksi. Meillä ainakin oli hauskaa! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 weeks later...

Omaan autonikkunaan vaihtoehtoja miettiessä tämä ketju oli aivan loistava. Paras oli tuo Ei palautusoikeutta. Itsekin tollaista jotain sulhon ja minun yhteisiin asioihin tai työkuvioihin liittyvää pyrkinyt etsiä. Tai sitten jotain vähän erikoisempaa.

Mahtava idea, joka oli veljeni häissä, jota emme siis voi käyttää oli seuraava: Kyltissä luki Vasta naineet, mutta se oli toteutettu hieman erikoisemmalla tavalla. Sanan vasta kohdalle oli laitettu vasta eli saunavihta (kainuulaisittain vihta kun tunnetaan sanalla vasta). Tämän alla sitten luki "-naineet". Eli "Vasta-naineet". Aiheutti kyllä hieman huumoria ja pitihän se ikuistaa kuvankin muodossa. :girl_haha:

Meille voisi tulla jotain tyyliin

Päivitetty v.2.0.1 xx.xx.xxxx

Ihan johtuen siitä, että sulho on nörtti ja se kuuluu meidän elämään aika vahvasti tuo tietotekniikka nimittäin. Täytyy vielä sulholta kysellä parempia vaihtoehtoja, jota tuosta tietotekniikan ihmeellisestä maailmasta saatais kehiteltyä. Vanhempi väki ei välttämättä hokaa, mutta suurin osa kuitenkin. Tai sit keksitään jotain hienoa yhteiseen scifi-harrastukseen liittyen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Meille tulee täälläkin mainittu "Kauan naineet - vasta vihityt" :lol: Molempien mielestä se on huisin hauska (sopii siis meidän huumoriin), vaikka anoppi tosin teilasi sen viime vuonna, kun miehen sisko mietti, mitä autoon haluaisi, ja selaili tätä ketjua...Hah, jos sukulaiset paheksuu, niin siinähän paheksuu. Ja sitäpaitsi se lause on ihan totta. :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olen menossa naimisiin syyskuussa, ja äkkiä tuli mieleeni kun tässä netissä pyörin että mitäköhän sitä laittais hääauton "takalasiin" meillä tosin on aika erikoinen hääauto, me ollaan haluttu oman näköiset häät ja näin myös hääautomme on todellakin erikoinen :girl_smile:

kävin lukemassa netistä paljon erinlaisia mutta jotenkaan ne ei tuntunut omilta sanoilta joten päättelin ja väsäsin sitten jotain tuohon paperille, meinaa vaan usko loppuva :girl_wink:

olihan siellä hyviä ehdotuksia esim ammateista voisi keksiä jotakin hupaisaa mutta itse en oikeen tahdo keksiä mitään portsarista ja kaupan neidistä, olisiko jollakin jotain ehdotuksia??

Ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan saa käyttää luovuuttaan :girl_haha: huumoriakin saa olla, olemme savosta ja todella huumori pitoisia ihmisiä kuten tulee meidän häätkin olemaan jotain repäisevää kun keksisi, yritän itsekin laittaa aivoni työskentelemään..

yksi heitto oli tuolla jollakin foorumilla aika hyvä mutta se kuvastaa vain toisen ammattia "Ei palautusoikeutta"

se olisi hyvä jos olisimme molemmat tavaroiden kanssa tekemisissä

Kiitoksia jo etukäteen ehdotuksista!!! :girl_haha: ja eikuin runosuoni kukkimaan

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...