Minkälaisia tekstejä hääauton lasiin?


Nasu

Recommended Posts

"Avioliiton alkumetrit" on kiva ja erilainen muttei liian erikoisuutta tavoitteleva, yleinen tai härski. tulee varmaan meillekin kun emme ole mitään varsinaisia huumoriveikkoja (tai mun huumoria ei oikein ymmärrä kuin kaverit ja mies :)), emmekä romanttisia vaan varsin simppeleitä ihmisiä, joten tuo sopii juuri meille.

[Edit]

Tai sitten jotain glamouria kuten "Sponsorin metsästys päättynyt" ;D hehe toi olis just mua (ne jotka tietää Johanna Tukiaisesta hiemankin enemmän, tietävät) :P

Muokattu: , käyttäjä: LeisKuu
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mulle tuli mieleen alkuaikoina sulhaselta saatu tekstiviesti; "Oot mun lovepakkaus^^ sisältää mahtavan luonteen ja hemmetin seksikkään ulkonäön! Kaupan päälle mahtava huumori ja lapsirakkaus<3 Täydellisyystakuu, ei palautus tarvetta"

Ja tästä mulle tulikin mieleen, että auton takalasiin voisi kirjoittaa "Ei palautus oikeutta" Tai "Ei vaihto-oikeutta" :) Tai miksi ei ihan tuota "Ei palautus tarvetta"...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Me päädyttiin nyt sellaiseen kuin "Ei palautus oikeutta T: Iskä". Se jopa oli isäni ehdotus :D

Tämä ei ole millään muotoa tarkoitettu ilkeästi eikä pilkunviilaukseksi, mutta palautusoikeus kirjoitetaan yhteen. :) Siis tuli vaan mieleen, että jos haluatte kieliasun olevan kunnossa. Hauska teksti kuitenkin!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meille tulee RAKKAUDEN TÄHDEN TAHDOTTIIN :gpari:

Idea sai alkunsa ku mun työkaveri kuuli meijen hääsuunnitelmista ja kerto kuinka avioliitto on ihan turha ja ne kaikki päättyy aina eroon ja muuta tosi kannustavaa. Tällä työkaverilla itselläänhän on toinen avioliitto nyt erovaiheessa ja lopuks se kehtas viel sanoo, et se meni toisen kerran naimisiin vaan sen takia, ku sil ei ollu enää mitää menetettävää ja halus näyttää kaikille epäilijöille et on valmis viemää suhteen niin pitkälle ku vaa voi, vaikkakaa ei juurikaa miestään rakastanu.

Eli ei pitäs olla enää epäselvyyksiä ton tekstin jälkeen, minkä takia me tahdotaan :-X:-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Mun mies on rajavartija ja innokas metsästäjä ja kalastaja ja mietin että noita vois jotenkin käyttää hääautossa... Onkos kellään ideoita? :)

et kai sä sattumoisin oo menossa naimisiin mun miehen kanssa?? :D muistelisin vielä tuolta häät 2011 ketjusta et taidat myöskin olla e-karjalasta? ;) toivottavasti joku keksii jonkun tosi hyvän niin meidänkin hääautoon vois laittaa jotain tuohon viittaavaa...

Link to comment
Share on other sites

Kaasoilin kahdesti tänä kesänä ja tekstit takalaseissa olivat "Rakkautta kyydissä" ja "Sydänkäpyset". Jälkimmäisen tekstin takana oli ihan ajatuskin, sillä pariskunta piti ammattiensa mukaisesti metsäteemaiset häät, joissa pöytäkoristeina oli mm. toisiaan tuijottavia käpylehmiä. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...