Mitä fonttia käytit kutsuissa, menuissa yms?


suskism

Recommended Posts

  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Alustavasti ollaan ajateltu käyttää Amazone BT, taitaa muuten olla sama kuin tuo edellisellä sivulla Kaisu:n Amaze fontti. Ja lisäksi ohella hieman koukeroisempaa Chopin Scriptiä. Mutta voi se olla että kun tässä vielä selaa nettiä niin mieli muuttuu.. Noilla kuitenkin kutsujen protot tehty.

Link to comment
Share on other sites

Netistä latasin koneelleni sellaisen ihanan fontin kuin Freebooter script  :-X

http://www.dafont.com/freebooter-script.font

Meillä oli taitettuja normaalin postikortin kokoisia kutsuja joihin Ompelukoneella ommeltiin se  kuviosaksilla leikattu kutsuteksti osa kiinni ;D Sellaisella kultaisella kohojauheella ja leimasimella kanteen teksti Kutsu ja taas kuviosaksilla leikattu runo keskelle kiinni kakspuoli tarralla  :) Hienoja tuli!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Comic Sans- fontti on ammattipiireissä melkoisen huonossa valossa. Sen käyttämistä missä tahansa painotuotteessa pidetään varsinaisena ammattitaidottomuuden ja mauttomuuden osoituksena. Onpa kirjasintyyppiä vastaan tehty nettisivutkin, http://www.bancomicsans.com . ;)

Tyylikkäämpiäkin fontteja Wordista löytyy! Meillä on tässä vaiheessa harkinnassa Gill Sans tai Swis721, kun mikään kiemurainen ja romanttinen script ei viehätä. Makunsa kullakin, mutta ajattelin tuoda hieman alaa opiskelleena oman näkökulmani aiheeseen. :)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee Old Typefaces: http://www.dafont.com/old-typefaces.font - selkea mutta tyylikas. Jotkut koukeroiset fontit ovat ihan kauniitakin, mutta kaikki haihin liittyva teksti on kuitenkin mielestani infopohjaista ja haluan isovanhempienkin pystyvan lukemaan sen ihan omin avuin. Sita paitsi vaaleanpunaisissa kutsuissamme siita tulisi "liian" romanttista - tama sopii meille paremmin. Samaa fonttia kaytetaan meilla kutsuihin, kirkko-ohjelmiin ja menukortteihin. Kirjekuoret ja paikkakortit kirjoitamme kasin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Fontin asennuksesta:

Tallenna fontti netistä koneelle, johonkin helposti köytyvään kansioon. Mikäli tiedosto on zipattu, purkaa se.

Sen jälkeen avaa resurssienhallinnan kautta kansio C:WindowsFonts  Siellä avaa komentoriviltä "Tiedosto" ja valitse "Asenna uusi fontti".

Nyt selaat fontin sieltä kansiosta, mihin olet sen tallentanut, klikkaat fontin aktiiviseksi ja valitset OK. Tarkista vielä sitä ennen että kohta "Kopioi fontit Fonts-kansioon" on ruksattu. Nyt fontti on käyttövalmiina muiden fonttien joukossa.

Toivottavasti ohjeet auttavat.... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...