Jump to content
Naimisiin.info

Tuleeko kaikille häälehti?


oukkidoukki

Recommended Posts

  • Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ei tosiaan. kutsut lähetetään ja muutoin kirkossa ei tapahdu mitään sellaista josta emme usko vieraidemme selviävän ilman ohjekirjaa ja bestman kaitsee kansaa sitten juhlapaikalla.

on hienoa että joillakin meistä on resursseja/aikaa/viitseliäisyyttä väsäillä kaikenlaisia hienoja juttuja vieraidensa iloksi. itse en ole kertaakaan ollut juhlissa joissa olisi ollut kirkko-ohjelma, häälehti tms. joten jään vain odottamaan (ja toivon ettei minua kaasoksi pyytänyt rakas ystäväni käy näillä sivuilla saamassa vaikutteita)  ;D ;D ;D

Link to comment
Share on other sites

Vastasin tuolla jo aikaisemmin, ettei meille tule mitään häälehteä koska en edes tiedä mikä se on. Täällä vasta törmäsin koko käsitteeseen ensimmäisen kerran.

Meillä oli kuitenkin sellainen "ohjelmalehtinen", jossa oli kannessa meidän kuvat ja sitten sisällä menu, bändin esittely, juhlaohjelma, istumajärjestys sekä ns. kuka kukin on -osio. Voko tätä siis kutsua häälehdeksi  ???

Link to comment
Share on other sites

Mäkin kuulin vasta näillä sivuilla hääälehdestä, ikinä en ole häissä semmoiseen törmännyt. Kuitenkin idea tuntuu minusta kivalta. Joten ajattelin että meille voisin semmoisen tehdä, tosin varmasti puolet suunnitelmistani haudataan kiireen takia ennemmin tai myöhemmin..  ;D Jokatapauksessa häälehteen olisi kiva kertoa miksi olemme valinneet juuri sen kirkon jossa häämme vietämme ja miten olemme tavanneet yms. asioita joita on kiva jakaa muiden kanssa mutta joita kaikki eivät välttämättä tiedä..

Link to comment
Share on other sites

Voiko joku kertoa mistä tämä tämmöinen häälehti on peräisin? En ole ikinä ennen törmännyt moiseen vaikka olemme olleet viimeisen 5 vuoden aikana ainakin 10 häissä...!?

Onko nämä niitä ameerikan hömpötyksiä sanois minun mummini...?

Eli vastaukseni on: ei tule.  ;)

Tekemistä piisaa muutenkin ihan tarpeeksi, enkä oikein syty tuosta...

:-XSissy

10 päivää... ;D

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee häälehti, koska väkertelen mielelläni kaikenlaista tietokoneella ja lehteen saa sitten näppärästi yksiin kansiin kaiken tarvittavan. Olen jo aloitellut aineiston hankintaa, ettei sitten viime hetkellä tule niin kiire, että se jää toteuttamatta.

Ajateltiin laittaa lehteen ainakin ohjelma, meidän ja vanhempien/sukujen esittelyt, valokuvia, piirtämistehtäviä lapsille, yhteislaulujen sanoja, aforismeja, runoja, rutkasti aviohuumoria ym ym. Ja ehkä lainataan meidän vauvakirjoista meidän äitien kertomuksia jostain lapsuusajan kommelluksesta. Lisäksi kavereille on annettu lupa tarinoida meistä enemmän tai vähemmän hauskoja muistoja lehteen.

Link to comment
Share on other sites

Meidän häälehti on nyt valmis. Pyysimme siihen kirjoituksia tai kuvia vierailta, mutta kukaan ei ole toimittanut mitään... Tai no, mammani lähetti sellaisen valokuvan, jossa seisomme muiden ihmisten joukossa selin kameraan :)

Lehtemme sisältää juhlan ohjelman, esittelyt meistä, kuvagallerian ja kolme hauskaa avioliittoaiheista juttua (mm. yhden otin täältä naikkareista). Aika suppea siitä tuli, mutta siitä voin syyttää vain muita  >:( ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest Blueberry

Näillä näkymin meille tulee lehti. Suunnittelut on vielä siinä vaiheessa, että oikein mitään muuta ei voi tehdä.

Sulkille olen luvannut pitää järjestelyt tilavarauksen jälkeen jäissä vuoden vaihteeseen saakka. Tämä häälehti onkin nyt mun salainen projekti siihen saakka.  ;D

Saan purettua edes vähän tätä tekemisen halua. Olen ajatellut, että meillä lehteen tulisi:

- kahdella yhteen liittyvällä aikajanalla kuvattuna meidän molempien elämien kohokohtia (ne "pakolliset" lapsuuskuvat  ;))

- perheiden esittelyt

- täältä ja kirjoista varastettuja ajatuksia avioliitosta

- lyhyt tarinointi siviilivihkimisestä

- joku hauska häihin liittyvä sarjakuva

- anagrammit vieraista, saavat itse sitten miettiä, ketä meillä olikaan vieraina

- jutustelua häiden suunnittelusta ja järkkäilyistä

- joku hääaiheinen tehtävä, ristikko, piilosana tms.

- juhlapaikan esittely

Nuo ovat siis vasta ideoita, voi olla tuosta karsiutuu jokunen juttu tai jotain muuta tulee tilalle. Idea on kuitenkin tosi kiva ja tätä on hauska suunnitella.  :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meille tulee häälehti! :) Itsekin kuulin häälehdestä vasta täällä naikkareissa ja heti innostuin asiasta! :D Olen jo ruennut keräilemään aiheita lehteä varten.

Siihen tulee mm.

:-X tietoa vihkikirkostamme

:-X tarinaa meistä, (sukupuu)

:-X hää"valssimme" sanat

:-X runoja (?)

:-X sarjakuvia (Viivi & Wagner)

:-X lapisille jotain mukavaa puuuhaa

:-X "sinustako sulhanen" -testi

:-X Lasten suusta (aiheena rakkaus ja avioliitto)

:-X menu

:-X ohje aviovaimolle jne..

Lisäksi olemme ilmoittaneet, että halukkaat saavat kirjoittaa lehteen omia juttuja :)

Että tällasta meillä..

Link to comment
Share on other sites

En ole minäkään kenenkään häissä vielä häälehtiin törmännyt, ja luulenpa et meilläkin on sen verran muuta puuhaa et jäävät tekemättä. hyvä jos kutsut ja jonkinlainen ohjelma/menu saadaan aikaiseksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

mäkin kuulin häälehdestä vasta täältä naikkareista. lähestulkoon valmistunut toimittaja on luonnollisesti asiasta hurjan innoissaan ja miettii jo nyt sen sisältöä  :D mun mielestä toi häälehti on aivan mahtava idea ennen kaikkea siksi, että se voidaan jakaa vieraille tyhjän tauon aikana, kun vihkimisen jälkeen tuore pariskunta käy hääkuvauksessa. riittää vieraille hetkeksi ihmeteltävää, eikä tule ohjelmaan vaivaantunutta taukoa.

sen sijaan allekirjoittanut ei oikein käsitä, miksi kirkkoon täytyy tehdä joku ohjelmalehtinen. eikös siellä hommat mene aikalailla tutun kaavan mukaan, ja pappihan hoitaa seremoniamestarin virkaa siellä, joten luulisi yleisön osaavan totella käskyjä ilman mustaa valkoisella  ??? ::)

Link to comment
Share on other sites

Olen ollut häissä, joissa sellainen lehti on ollut. Se on mukava muisto häistä ja minusta ihan toimiva idis! Kyllä sitä oli aikaa selailla, kun oli ohjelmassa taukoja, odotteli ruokajonoon pääsyä yms. Ja kotona oli vielä kiva palata hääfiiliksiin sitä vilkaisemalla.

Siitähän voi tehdä oman näköisensä ja sisällyttää siihen menut, hääparitarinat ja kaikki sellaiset jutskat, joita tärkeäksi kokee. Luulen, että meille tulee pienimuotoinen lehtykäinen, sisältäen viihdyketta ja infoa. Tavallaan sillä idealla, että erillisen menu+ohjelmalehtisen sijaan tämmöinen häälehti, joka sisältää nämäkin asiat. Samalla kertaa tulee tehtyä!

Ja kirkko-ohjelman suhteen olen samoilla linjoilla Dulcineen:n kanssa  8)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...