Tuleeko kaikille häälehti?


oukkidoukki

Recommended Posts

  • Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

^ Ihan Wordillä tein ja lisäksi käytin skannerin mukana ollutta kuvankäsittelyohjelmaa jonkin verran. Minä tein lehtisestä A4-kokoisen taitettuna A5-kokoon. Sivuja kannet mukaan lukien kertyi 6 A4:sta eli 12 sivua - molemmin puolin. Tähän sisältyi mm. 4 sivua kuvia meistä varrelta vuosien, ristikkoa ja testiä, häävisaa jne mitä kaikkea aiempaan viestiini kirjoitinkaan...

Minusta näppärän kokoinen ja suht helppo toteuttaa - ainut joka aiheuti päänvaivaa, oli se miten päin nuo sivut piti laittaa kopiokoneeseen, että ne menevät oikein päin  ::)

Link to comment
Share on other sites

Meille ei tule varmaankaan häälehteä, koska saatiin kihlajaislahjaksi minun vanhemmilta sellainen nätti albumi, jossa oli minun kuvia ja hauskoja tekstejä, niin lisättiin siihen sitten miehestä kuvia, vielä tekstit pitäisi lisätä, ja laitetaan se sitten vaikka kiertoon tai lahjapöydälle häissä, ei mitään sen kummempaa, kun kukaan ei kuitenkaan ottaisi niitä lehtiä, mukaan, niinkuin viime häissä missä kävin, niin turhaa rahanmenoa minun mielestä ja kuka haluaa lehden toisten ihmisten lapsuudesta ja nuoruudesta.

Link to comment
Share on other sites

Häälehdessähän ois ihanasti värkkäämistä, kun ei oikein muutakaan voi omiin tehdä! Tosin powerpoint-esitys olisi paljon helpompi vaihtoehto, mutta voin vaan kuvitella kuinka mummot ei näe/ehdi lukea/tai muuta, voi aiheuttaa vähän kitinää..lehtinen kaikille ois simppelimpi. Mites tollaseen a5-kokoiseen saa vanhoja kuvia selvästi esille? Jos jonkun jutun yhteyteen laittaisi. En tiedä onko meillä mahdollisuutta väreihin häälehteen, ellei itse väritellä, pitää kysellä vähän väritulostimien tmv perään..

Link to comment
Share on other sites

hipuli: Minä sain kuvat lehtiseen ihan kivasti - skannasin koneelle ja muokkasin sopivan kokoiseksi. Kahden aukeaman kokoiset kuvakollaasit tein meistä lapsuusvuosilta - ihan kivasti tuli värit jne. Kopiointi vain heikentää kuvan laatua joten ajattelin tulostaa kaikki 50 kpl - saman monitoimitulostimen kautta ne kun tulevat...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Moi!

Luulin olevani omaperäinen ja keksineeni ihan uuden jutun: "hääsanomat". Päässäni just laskeskelin, että siihen tulisi ohjelma, menu ja vähän juttua meistä sekä kaupungin ja kirkon historiasta (kun ovat meille tärkeitä). No, sain täältä hyviä vinkkejä ja totesin, etten olekaan mikään Einstein  :)

Link to comment
Share on other sites

Hyvin paljon epailen etta meille ei haalehtea tule, liian paljon oheismateriaalia muuten ja koko haajuhlan idea hieman hamartyy. Joten jos joku ei valttamatta halua sellaista meille vakertaa, niin ei tule. Menuohjelmissa, ja varsinkin kaksi kielisessa kirkko-ohjelmassa on aivan tarpeeksi.

Link to comment
Share on other sites

Ei tule häälehteä. Se jäisi varmaankin mun toteutettavaksi, koska miehellä on syksy projekteja täynnä, enkä kaipaa enää lisää stressiä. Saan askarrella ihan tarpeeksi istumajärjestyksen ja seminaariesseen parissa. Toisaalta harmi, etten ole semmoinen perfektionisti, joka toteuttaisi kaiken mahdollisen häissä, koska mies varmastikin ilahtuisi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Voi olla hyvin että tuleekin. Mulla on yks graafikkokaveri, joka tahtoo antaa työpanoksensa niihin ja jo innolla niitä suunnittelee. Lehteen tulee lähinnä juttua meistä, historiallisesta vihkikirkosta ja juhlapaikasta. Sulhon suku kun ei ole vihkipaikkakunnaltamme, niin musta on kiva häälehden muodossa antaa vähän tietoa asuinkaupungistamme. Mutta jos aika näyttää loppuvan, tämä on niitä helpoiten luovutettavia asioita... ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
Ei tule. Oli ihan uusi tuttavuus, en ole ikinä ennen moisesta kuullutkaan. Todennäköisesti jonkunnäköiset ohjelmat/menut jaksan pöytiin väsätä, mutta häälehteä ei kyllä tule.

Nimenomaan näin meilläkin. Enkä ole edes kuullutkaan koskaan mistään häälehdestä. Jenkkijuttu?

Enkä edes uskalla kuvitella miehen ilmettä, jos sanoisin sanan 'häälehti' :lol:

Link to comment
Share on other sites

Mä olen ajatellut, että väkästäisin jonkinmoisen "häälehden". Tai millä nimellä sitä sitten ikinä tullaankaan kutsumaan. Tarkoituksena kuitenkin olisi, että samojen kansien väliin tulisi kirkko- ja juhlaohjelmat samoin kirkon ja juhlapaikan esittely, istumajärjestykset, menu, kunniatehtävien haltijat, meistä jotain, jne. Eli tämä ei liene varsinaisen häälehden idea, mutta selviäisinpähän ainakin yhdellä pumaskalla.

Katsotaan nyt, mitä sitä jaksaa väkertää... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...