Guest Oodi

Juhlaohjesääntö / hääinfo

319 viestiä aiheessa

Miten voisi hienovaraisesti vihjaista että olemme palkanneet kuvaajan koko päiväksi joten toivomme ainakin kirkossa vieraiden istuvan rauhassa ja jättämään kamerat laukkuun

 

Neuvoja ylläolevan kysymyksen ratkaisemiseksi kaipaillaan! Sain nimittäin eilen aloitettua meidän juhlaohjeistuksen rustailun ja tuo osittautui yhdeksi isoksi ongelmakohdaksi. Kuvaaja tulossa siis kirkkoon kuvaamaan vihkitoimituksen mutta hääjuhlaan hän ei enää tule, joten mitenkä ilmoittaa ihmisille nätisti että jättäisivät vihkitilaisuuden kuvaamisen tämän meidän kuvaajamme hoidettavaksi ja ottaisivat omia kuvia vasta sitten siellä hääjuhlassa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Onko teillä miten humoristinen ohje? Pari ehdotusta:

 

- Toivomme työrauhaa (kirkossa) vihkitoimituksen taltioivalle ammattikuvaajalle. / Kirkkoon olemme palkanneet ammattikuvaajan, jolle pyydämme työrauhaa. / Kirkossa/vihkitilaisuuden valokuvaus on jätetty ammattilaisen/ammattikuvaajan harteille ja vieraita pyydämme pidättäytymään kuvaamisesta. / Vieraat voivat valokuvata vihkimistä (vain) omalta paikaltaan, ammattilaisen otokset kirkosta ovat halukkaiden saatavilla häiden jälkeen.

 

- Vihkitilaisuuteen vieraiden on syytä suhtautua vakavasti ja syntejään muistellen, peppu tiukasti kirkonpenkissä istuen sekä taistella vastaan suunnatonta tarvetta nappailla kuvia kirkossa / Äläkää räpsikö kirkossa kuvia, niist mittää muutenkaa tulis! :D

 

 

- Hääjuhlasta sen sijaan vieraiden omat otokset ovat hyvin tervetulleita / ovat hyvinkin toivottuja. / Sen sijaan pyydämme vieraita (valo)kuvaamaan/taltioimaan hääjuhlaa / Harrastelijakuvausta voi harjoittaa sitten juhlapaikalla.

 

(Tässä ketjussa vissiin oli jo monella tapaa pyydetty vieraita kuvaamaan juhlaa + lähettämään kuvia parille)

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Tipzilla antamistasi esimerkeistä! Luulen että näillä päästään taas hiukkasen eteenpäin. ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ONNELLISELLE!

Luin tuolta päiväkirjastasi, että teilläkin on häät ravintolassa, joten mieletöntä viinan kustannusta ei voi järjestää. Miten ajattelit muokata juhlaohjesääntöä alkoholin osalta? Meillä pohditaan tarjoako boolia vai jakaa ns. "juomalappuja".... ???

Meidän häät on sellaisessa perhehotellissa ja sillä on A-oikeudet, joten viinat tulee kalliiksi. Booli maksaa 100 mk/litra, joten sillei.

Me otetaan boolia jonkun verran ja loput saa ostaa baarista. Ehkä 20 litraa tms on sopiva. Laitettiin juhlaohjesääntöön maininta, että boolia on tarjolla on jonkun verran, mutta lisää saa ostaa omakustanteisesti baarista.  ;D

 

Voi ihana, markkaa! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ohjeistettiin vihkimisen valokuvauksesta ihan vaan näin: "Toivomme, että vieraat pysyisivät istumassa vihkimisen aikana, jotta ammattikuvaaja saisi mahdollisimman hyvin kuvattua seremonian. Jos vihkimisestä haluaa valokuvia, niitä voi tiedustella hääparilta."

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Saisko tästä mielipiteitä? Etenkin tuo juhlan kesto kuulostaa mielestäni jotenkin hankalalta, olisiko parempia ideoita? :)



Hääjuhla 25.6.2013

 

♥ Vihkiminen                                                                                                         

Meidät vihitään Kaupungin maistraatissa 16.6.13 klo 15 lapsemme vanhempiemme läsnäollessa.

 

♥ Ilmoittautuminen hääjuhlaan                                                                  

Ilmoittakaa saapumisestanne tai mahdollisesta esteestä 31.5.2013 mennessä morsiamelle (040-0000000) tai sulhaselle (040-0000000).

 

♥ Juhlapaikka ja juhlan kesto                                                                         

Nuotkan seuratalo (Notkokuja 9, 89200 Notko).                           

Hääjuhla alkaa kello 16 ja juhlapaikalta poistutaan kello 02 mennessä.

 

♥ Luottamustoimet                                                                                        

Morsiamen kaasot:                                                                                        

Maija Malli (040-0000000) ja Minna Mylly (040-0000000)         

Sulhasen bestmanit:                                                                                          

Masa Mötkö (000-0000000) ja Matti Mutteri (040-0000000)

 

♥ Ruoka ja juoma                                                                                    

Mainitsettehan mahdollisesta erityisruokavaliostanne tai ruoka-aineallergiasta ilmoittautumisen yhteydessä. Aikuisvieraille on tarjolla ruuan kanssa puna- & valkoviiniä ja myöhemmin illalla muuta alkoholipitoista juomaa.

 

♥ Lahjatoiveet                                         

Lahjojen tuominen ei ole edellytys juhlaan osallistumiselle. Jos kuitenkin haluatte muistaa hääparia, voitte osoittaa lahjoitukset suoraan häämatkaa varten avatulle tilille (00000-00000, Osuuspankki).

 

♥ Ohjelma                                                           

Jos sinulla on ohjelmaehdotuksia tai haluat itse esiintyä, olethan yhteydessä morsiamen kaasoon, 040-0000000 / Maija

 

Toivomme kaikille häävieraille riemukasta hääjuhlaa!

Muokattu: , käyttäjä: helmiäinen2013

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ viilaan pilkkua tässä ekassa lauseessa:

Meidät vihitään Kaupungin maistraatissa 16.6.13 klo 15 lapsemme vanhempiemme läsnäollessa.

--> lapsemme ja vanhempiemme?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oma mielipide;

Tykkään, on selkeä eikä mitenkään "tekemällä tehty". Eikä sisällä niitä miljoonaa kliseetä, mitä näissä yleensä näkee. Mua vaan ihmetyttää toi "luottamustoimet" kohta - täytyykö ne tosiaan mainita kutsun ohessa, varsinkaan kun he eivät esim. ota ilmottautumisia vastaan? Kaason nimen ja numeron ymmärrän tuolla ohjelma -kohdassa.

Tuon juhlimisajan muotoilisin itse jotenkin tyyliin "juhliminen jatkuu 02 asti" tms. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos!

Tipzilla: siellä todellakin kuuluu olla se JA-sana, näinköhän olisi jäänyt itseltäni huomaamatta :D
NeNNi: tuosta kaasojen ja bestmanien mainitsemisesta ollaan keskusteltu ja ne taitavat nyt tulla ilman noita puh.nroja. Ja tuo juhlimisaika kuulostaa tuon sinun ehdotuksesi kanssa paljon fiksummalta.

 

Miten noinkin lyhyestä ja yksinkertaisesta tekstistä voi saada näin ison stressin aikaiseksi..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Ilo olla avuksi! Älä ressaa, toi on oikeesti tosi hyvä! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Tuota, itse tekstiin en puutu (on selkeää ja informatiivinen) mutta tuliko teidän tilinumero ihan tarkoituksella kaikille näkyville? Siis tänne palstalle meinaan.... Vai kenties tarkoituksella, että naikkaritkin lahjuksia intoutuisivat laittamaan :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itseasiassa tilinumerokin oli muutettu, mutta vaihdoin sen nyt vielä tuollaiseksi, ettei ole tosiaan jonkun toisen  käytössä tuo tilinumero ja joudu jotenkin vääriin käsiin.
Toki voin myös sen omani tänne laittaa, jos naikkarit ovat ylimitoittaneet omat hääbudjetit ja rahalle ei muuta käyttöä löydy :curtsey:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse tuskastelin hääinfon kanssa ja lainasin monilta tekstiä. Lopulta siitä tuli tälläinen:

 

Hääinfo

Tämä hääinfo ei ole vakavasti otettava, eikä pykäliä rikkovia juhlijoita rangaista tai muuten paheksuta. Silti juhlaväki ottakoon kaikki pykälät huomioon valmistautuessaan juhlatapahtumaan.

 

1 § Yleiset käyttäytymisohjeet

Juhlan tarkoituksena on pitää hauskaa, joten kaikenlainen pahansuopaisuus ja juhlatilaisuudessa vakavana esiintyminen on paheksuttavaa. Juhlaväkeä kehotetaan harjoittelemaan hymyilyä ja nauramista etukäteen peilin edessä, jotta itse juhlatilaisuudessa vältyttäisiin turhalta nikottelulta. On myös ankarasti kielletty pitämästä hyvää tuulta vain itsellään. Jaa se heti toisten kanssa. Kaikkein tärkeimpänä ohjeena olkoon: Iloinen mieli ja aurinkoinen hymy, vaikka räntää tai vettä sataisi!

2 § Kunniatehtävät

Sulhasen puhemiehen virkaa hoitaa herra Heikki Mallinen ja kaason kunniatehtävää neiti Maija Mallinen. Jos vieraat tahtovat esittää juhlassa omia ohjelmanumeroita, pyydetään niistä pikimmiten ilmoittamaan kaasolle, puh. 040111222.

3 § Ilmoittautuminen juhlaan

Ilmoittakaa tulostanne tai mahdollisesta esteestä viimeistään 1.8.2013 mennessä. Ilmoittautumiset ottaa vastaan morsiuspari itse: Morsian, 044 111 222 / Sulhanen, 045 111 222.

4 § Juhlapaikalle löytäminen

Juhlapaikka sijaitsee Tahkolla, ..... lomamökillä. Tarkka osoite on: ....... Luotamme siihen, että jokainen juhlija löytää perille ilman erillistä karttaa näin navigaattorien kulta-aikana.   Tienvarsilla myös muutamat sydämenmuotoiset opasteet kertovat että suuntanne on oikea!

5 §  Pukeutuminen

Pukeutuminen on suotavaa, koska kyseessä on perhejuhla. Valkoinen kuitenkin jätettäköön morsiamelle ja juhlan luonteen huomioiden, voitte varata mukaan myös rennompaa vaatetusta iltaa varten. Verkkarit ja villasukat on siis myös ihan luontevaa pakata mukaan!

6 § Lahjukset

Hääpari ei odota lahjoja, läsnäolonne on suurin ja tärkein lahja. Jos juhlija kuitenkin tuntee pakottavaa tarvetta muistaa hääparia, käyttäköön hän villeintä mielikuvitustaan tai katsokoon hän vinkkejä lahjalistasta osoitteesta: www.naimakaupat.com/lahjalista

7 § Käyttäytyminen vihkimisen aikana

Vihkiminen tapahtuu juhlapaikalla klo 15:00. Koska kyseessä on siviilivihkiminen, emme odota teiltä kristillistä vakavuutta, ellette itse niin tahdo. Juhlaväki saapukoon paikalle ajoissa. Mikäli juhlija huomaa olevansa myöhässä tai väärällä mökillä, välttäköön hän suuriäänistä asiasta valittamista lisävahingon rajoittamiseksi. Vihkiminen kestää noin 15 min, jonka ajan vieraat seisovat. Mikäli kuitenkin joku tuntee tarvetta istua, on paikalla muutama tuoli tätä varten. Maassa istumista vältettäköön.

Riisinheiton sijasta suotavampaa olisi lyödä oikeaa ja vasenta kättä yhteen morsiusparin poistuessa vihkitilaisuudesta.

8 § Ruokailu

Juhlaväelle tullaan tarjoamaan maittava ateria salaattipöytineen, minkä jälkeen tuhoamme yhteisvoimin hääkakun ja kahvit lisukkeineen. Kaikki ruoat tullaan valmistamaan vähälaktoosisista tuotteista, mutta mikäli juhlaväellä on jotain muuta ruoka-allergiaa, tämä saatettakoon ajoissa tietoomme pitkien vessajonojen välttämiseksi. Juhlakalut ottavat ensin. Muut noudattakoot "nopein ensin" -periaatetta.

9 § Alkomahooli

Alkoholi juomien nauttiminen on sallittu aikuisille. Ylenantamista vältettäköön. Sulhaselle ei saa tarjota jatkuvista pyynnöistä huolimatta. Hääpari ei lunasta poliisin huostaan ottamia vieraita seuraavana aamuna.

10 § Laulu ja liikehdintä

Musiikkia on tarjolla juhlien loppuun asti, orkesteria paikalle ei kuitenkaan hankita. Paikalla toimii ahkera sähköbändi, jota myös stereoiksi kutsumme. Jos hääpari jossain vaiheessa uskaltautuu esittämään tanssia, heille hurrattakoon! Sen jälkeen kehotetaan tanssimaan ankarimman kautta. Musiikin tahdissa liikehtiminen on joka tapauksessa toivottavaa mahdollisesta kahdesta vasemmasta jalasta huolimatta.

11 § Jälkikasvu

Jottei juhla kuivuisi kokoon ennen kuin kunnolla pääsee käyntiinkään, toivomme, että illan tullen kaikkein pienimmät vieraat lähtevät mukavan hoitajan luokse, jolloin isit ja äidit voivat jatkaa juhlimista hääparin kanssa aina yömyöhään saakka.

12 § Hikoilu

Hääväelle on sauna lämpimänä illasta aina auringon nousuun saakka. Varatkaa siis pyyhkimet mukaan.

13 § Väsymys

Jotta juhlat voivat jatkua läpi yön, päätimme tarjota innokkaimmille juhlijoille mahdollisuuden majoittua juhlapaikalle. Huoneet ovat 1-2 hengen huoneita. Yöpyminen juhlapaikalla on sangen edullista: 25€/ henkilö.

Yöpaikan voi myös varata mm. läheisestä Sokos- hotellista seuraavasti: yhden hengen saunallinen superior- huone 80€/yö tai 2 hengen saunallinen superior -huone 100€/ yö. Saunalliset huoneet Sokos-hotellista ovat varattavissa 1.8 asti numerosta 040-111 3000.  Mainitse varauksen yhteydessä ”...... häät”.

Lisäksi Tahkon alueelta löytyy lukematon määrä erilaisia mökkejä, joita voi vuokrata viikonlopuksi.

Muista mainita ilmoittautumisen yhteydessä jäättekö yöksi mökkiin, hotelliin vai menettekö muuhun majapaikkaan.

 

14 § Juhlapaikalta poistuminen

Suotavaa, kun juhla sunnuntaina päätyy. Bestman noutaa tarvittaessa häävieraita sunnuntai-iltana putkasta.

 

Toivotamme hääväelle riemukasta hääjuhlaa!

 

PS. Katsohan peiliin, juuri tuota hymyä tarkoitimme!

Muokattu: , käyttäjä: Wenlu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kääk... Onpa täällä pitkiä ja kaikenkattavia hääinfoja! Meille tulee tosi lyhyt ja napakka A4 sekä kartta. Ainoastaan pyyntö ilmoittaa ruoka-aineallergiat, ilmoitus ravintolan a-oikeuksista ja siitä että janoisimmat voivat loppuillasta ostaa juomia ravintolan baarista. Sitten ilmoitus siitä, että kaikki lapset eivät valitettavasti mahdu juhliin (ei tässä muodossa tietenkään :)) ja häälahjoista sen verran, että häälahjalistaa ei ole eikä muitakaan rajoitteita. Lopussa jotain tyyliin: tervetuloa juhlimaan kanssamme :)

 

Minua hiukan suoraan sanottuna ihmetyttää, että vieraille pitäisi erikseen mainita iloisen juhlamielen tärkeydestä tai siitä, että juottehan alkoholia kohtuudella. Eikö näiden pitäisi olla itsestäänselvyys, häät kun ovat iloinen ja arvokas juhla? Alkoholistit nyt juovat reippaasti joka tapauksessa, oli infossa maininta asiasta tahi ei.

 

Suurissa häissä ymmärrän hyvin, että mainitaan majoitusvaihtoehdoista ja varataan kiintiöitä valmiiksi. Meidän häissä en kokenut tarpeellisena. Luotan, että kaikki osaavat kyllä itse etsiä toivomansa majapaikan näin internetin aikakaudella.

 

Joku täällä oli maininnutkin jo siitä, miten tärkeää on, että info on morsiusparin näköinen. Mielestäni ei kannata lähteä liikaa hassuttelemaan tai tekemään "humoristis-juridista" paperia, jollei se jollain tavalla liity pariskuntaan. Kun tulee monia kutsuja vuosien varrella, samat pohjat kierävät kehää ja ne menettävät hauskuutensa.   

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä suunnittelin alunperin tuollaista pidemmän kaavan hääinfoa, mutta en siihen lopulta päätynyt, sillä en olisi saanut sitä mahtumaan kutsuun muuten kuin erillisenä A4 lappuna. Meidän info tulee kutsukortin toiselle sivulle ja vie tilaa vähemmän entä A5. Siinä on mainittu meidän juhlille kaikki tärkeät asiat lyhyesti ja ytimekkäästi: vihkiminen ja juhlapaikka, ilmoittautuminen, ruoka-aineallergia asiat, lahjatoiveet ja majoitus. Jos joskus saisin kutsun häihin, jossa olisi tuollainen hauska, pitkä info, hymyilisin sille silti varmasti :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tää niin haluaisi laittaa meidän molempien murteella vieraille juhlaohjesäännön. Olisiko hauskaa? Niiden alussa voisi vielä "sulhasen sukulaiset älköön vaivaituko tätä suomentamaan vaan käännä sivua" :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli hääinfo , jossa mainita  sopimushintaisesta majoitusvaihtoehdosta. Eli olimme sopineet sopimushintaisen huonekiintiön hotellin x kanssa ajankohdan ja hinnan takia. Toki kukinm saattoi joka tapauksessa mennä mihin tykkää, mutta minusta oli kohteliasta tingata ryhmähinta valmiiksi.

 

Meidän hääinfon tekstiosan sisältö, joka meni aikaan napakkaan kokoon hääkutsun neilömuotoon irrallisena lisäsivuna (Ruoka-ainerajoitteet kysyttiin ilmoittautumisen yhteydessä ):

 

LISA&LASSI 4.1.2014

klo 17.00 - 01.00

 

JUHLAPAIKKA

Juhlapaikan nimi,katuosoite, paikkakunta.

Pysäköinti xxxxx pysäköintialueelle, joka sijaitsee Juhlapaikan nimi  nähden viistosti vastakkaisella puolella xxxxkatua.

 

MAJOITTAUTUMINEN

Vieraillemme on varattu sopimushintainen huonekiintiö

Hotellin nimi (katuosoite, www.koisivu.fi).

 

1 hh 79 eur/vrk                      2 hh 89 eur/vrk

 

Majoitusvaraukset 20.12.2013 mennessä:

BEST WESTERN Hotel xxxi Puh. +358 (0)xxxxxxx

sähköpostiosoite.fi

Majoitushinta ja – kiintiö varattu koodilla ”Lisa ja Lassi”, ilmoita tämä varauksen yhteydessä.

 

VAHVISTUS MAHDOLLISUUDESTA OSALLISTUA

Toivomme, että voitte vahvistaa mahdollisuutenne osallistua 20.12.2013 mennessä.

Lassi     044- xxx xxxx tai sähköpostiosoite

Lisa      044- xxx xxxx tai sähköpostiosoite

 

LAHJAT

Olemme oikeita aikuisia, kumpikin olemme aikanaan saaneet jo kynttilänjalat, maljakot, keittiövälineet, lakanat ja hopealusikat.

Tiedätte, ettemme kaipaa kotiimme kivoja pieniä muistoesineitä. Klisee tai ei, niin eniten toivomme, että voimme jakaa tämän hetken kanssanne. Oikeasti.

Muokattu: , käyttäjä: Suli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tiedätte, ettemme kaipaa kotiimme kivoja pieniä muistoesineitä. Klisee tai ei, niin eniten toivomme, että voimme jakaa tämän hetken kanssanne. Oikeasti.

Tää oli musta ihan hirmu söpö! Oikeasti :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 

Tiedätte, ettemme kaipaa kotiimme kivoja pieniä muistoesineitä. Klisee tai ei, niin eniten toivomme, että voimme jakaa tämän hetken kanssanne. Oikeasti.

Tää oli musta ihan hirmu söpö! Oikeasti :)

 

 

Kiitos. Tuo teksti tuli kyllä myös aidosti sydämestä. Hääinfomme oli sisällöltään muutoin aika staattinen ja simppeli. Tämä siksi, että se  on nimenomaan info, jonka mielestöni tulisi olla selkeä ja kriittisiimpiin kysyksiiin vastaava. Ja tietysi oli myös tila asetti rahoituksensa, koska halusin ainoastaan välilehden, enkä isonpaa paperi.

 

Alun perin infossa oli myös viimeisenä otsikko "pukeutumista pohtiville", jossa kerroimme sulhasen pukeutuvan tummaan pukuun ja morsiamen mekkoon. Jätimme sen kuitenkin pois, koska tiedämme että kaikki osaavat pukeutua ja on tärkeää että kaikki viihtyvät omissa asusteissaan. Ilmoittautumisen yhteydessä tuli kuitenkin muutamia kyselyitä siitä miten  pukeutua ja miten me pukeudumme. Joten ei siitä haittaa olisi ollut vaikka olisikin jättänyt myös viimeisen otsikon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

MIe täällä tuskailen infon kanssa. Tai tuntuu että siitä puuttuu jotain, kun on niin kamalan lyhyt, verrattuna näihin mitä täällä palstalla näkee. Mutta ehkäpä siitä käy ilmi kaikki oleellinen, juhlapaikka, kirkko, ilmottautuminen, majottuminen, lahjat.. en keksi siihen enää mitään... ehkä se on hyvä niin....?? :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on juhlapaikalla A-oikeudet ja tarkoitus tarjota alkumaljojen lisäksi pari kaatoa viiniä ja sitten on baari auki, mistä saa ostaa lisää. Oletteko laittaneet tällaisesta mainintaa hääinfoon ja jos niin miten?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Aiemmin tässä ketjussa on ollut esim:

- - 
7. JANO
Juhlapaikallamme on A-oikeudet, joten toivomme etteivät vieraat pullot osu henkilökunnan silmiin. Tarjoamme ruoan kanssa viinilasilliset, minkä jälkeen Ruusuhovin baari palvelee hääväkeä. Morsiamen erikoisista tottumuksista johtuen tarjoillaan myös (kylmää) vettä.

- - 

- -Alkoholi ja sen nauttiminen

Ravintolassa on A-oikeudet. Hääpari tarjoaa alkujuomat, ruokajuomat ja

aikuisille yhden drinkkilipun ja lapsille yhden limsalipun.

Ravintolassa maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti,

VISA Electron, VISA, MasterCard, OK ja American Express.

HUOM! Sulhaselle ei saa tarjota jatkuvista pyynnöistä huolimatta.

- -

 

Aiheesta löytyy myös keskustelu Miten kutsua a-oikeuksiseen paikkaan?  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

JUHLAINFO


Vihkiminen tapahtuu Tampereella -- kirkossa 
----, 33700 Tampere 
30.08.2014 klo 15.00 

Hääjuhlaa vietetään juhlapaikassa 
---, 33960 Pirkkala 
Jossa juhlinta toivottavasti jatkuu aina aamutunneille saakka.

Ilmoitattehan tulostanne tai mahdollisesta esteestä 

15.7.2014 mennessä. 

Sulho 0440000000 Morsian 0440000000 

APE & VIRVOIKKEET 

Juhlia ei tarvitse kenenkään nälissään, 
joten ilmoitathan mahdollisista allergioistasi 

ilmoittautumisen yhteydessä. 

Alkoholi juomien nauttiminen on sallittu täysi-ikäisille.

Tarjolla on erilaisia suun kostukkeita. 

 

 VALOKUVAAMINEN

On sallittua ottaa kamera mukaan ja käyttää sitä koko hääjuhlan ajan. 

Tilaisuudessa on kuitenkin myös virallinen valokuvaaja, 

joten ei tarvitse huolestua jos kamera ei mahdu käsilaukkuun.

Valokuvaajana toimii kuvaaja

(www.kuvaajankotisivu.fi



PUKEUTUMINEN PUKEUTUMINEN

Pukeutuminen on juhlan luonteen vuoksi välttämätöntä.

Kenenkään ei kuitenkaan kannata sillä päätään vaivata ja sen 

vuoksi harmaita hiuksia kasvattaa, osallistumiseen riittää 

mukava ja juhlallinen vaatetus.


LAHJAT LAHJAT

Lahjan tuominen ei ole edellytys hääjuhlaan osallistumiselle. 

Mikäli meitä tahtoo kuitenkin muistaa, lahjalistamme 

löytyy osoitteessa www.lahjalista.net



Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

 

 

 

Tämmönen tulee kutsun kanssa lähteväksi parin viikon päästä. Kaikki kohdat on täältä lainattuja ja muokattu omannäköiseksi. Kokoa tälle tulee ½ a4 molemmin puolin.

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omaan silmään otti tuo sana 'virvoikkeet'. Kirjoittaisin sen itse nimittäin muodossa 'virvokkeet'.

Saman kappaleen alla on myös yhdyssanavirhe 'alkoholi juomien'.  :)

 

Muuten teksti näyttää mukavan leppoisalta ja kertoo kaiken tarpeellisen.

Muokattu: , käyttäjä: nilmelwen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ai kamala, oon ollu ihan siinä uskossa että se on virvoikkeet mutta pienen googlettelun jälkeen selvis että se on tosiaan virvokkeet  :girl_haha:

Ja juu tuo alkoholijuomien kohta on kyllä oikeessa versiossa jo korjattu, mitenköhän sain tänne saman kirjotusvirheen ko aikasemminkin.  :girl_haha:

 

Hyvä että laitoin tuon tänne näkyville  :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään