Jump to content
Naimisiin.info

Miten ilmaista "valokuvaaminen kielletty"


helina

Recommended Posts

Meillä ilmoitetaan, että seremonian aikana on ammattikuvaaja. Pitäisiköhän vielä ohjeistaa seremoniamestaria vinkkaamaan, että vain ammattikuvaaja hoitaa valokuvauksen seremonian osalta...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

uaah... Nyt iski paniikki yli-innokkaan kummisedän takia! Olen muutamissa viimeisissä juhlissa menettänyt hermoni sen takia, kun kamera ei irtoa näpeistä hetkeksikään... Se rupeaa kuitenkin siellä kirkossa riehumaan, tulee kesken toimituksen siihen viiden sentin päähän meidän selän taakse ja sanoo että katoppa kameraan! :o Ehdottomasti pitää rautalangasta vääntää että kirkossa ei kuvata kuin omalta paikalta. (Tarkoittaa käytännössä sitä että bestman saa sanoa sen painokkaasti ennen sisääntulomarssin alkamista.)

Link to comment
Share on other sites

Siskoni ja hänen miehensä vihittiin juhlapaikan pihalla ja tosi monet rynnivät kuvaamaan heitä, niin että se mielestäni häiritsi jo itse toimitusta. Vihkiminen oli talvella ja kuvaajat halusivat tietysti päästä mahdollisimman lähelle vihkiparia, jolloin joutuivat poistumaan kuistilta ja upposivat polviaan myöten lumihankeen... :rolleyes: Sai jo melkein koomisia piirteitä. Meidät vihitään kirkossa ja sinne tulee ammattikuvaaja, mutta varmaan vielä varmuuden vuoksi mainitaan, että kuvia saa ottaa vain omalta paikalta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Kamalaa, jos koko vihkitoimitus ja fiilis kärsii näistä yli-innokkaista kuvaajista! Muistelen vieläkin kauhulla konfirmaatiotani, kun eräs sukulainen pyöri ympäri alttaria videokuvaamassa jokaista ilmettä...

Meillä tulee olemaan pienet häät ja vihkiminen pidetään ulkona. Toivon todella, että sulhanen suostuu siihen, että pyydetään, ettei ihmiset kuvaisi ainakaan itse vihkimisen aikana (pyydetään varmaan sulhasen veljeä kuvaamaan vihkiminen ja juhla muutenkin). Toivon, että juhlista tulee rennot ja iloiset, mutta todella harmittaisi, jos vieraat tulisi sinne "alttarille" hyörimään ja pyörimään, siinähän menee koko porukalla homma ihan ohi!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...