Jump to content
Naimisiin.info

Kuvia vieraskirjoista sekä erilaisia ideoita


Hunaja 76

Recommended Posts

Meille tulee Tiger-liikkeestä löydetty Klaffitaulu kantinen muistikirja vieraskirjaksi.

Kannesta löytyy tila kohtaukselle, päivälle, otolle yms. ja nämä ajateltiin täytellä jo etukäteen.

Hei, meillä oli myös juuri pari viikkoa sitten häissä juuri tuollainen Tigerin klaffitaulu muistikirja :grin: . Oltiin tehty siihen vieraille ohjeet että vasen sivu jätetään aina tyhjäksi ja oikealle sivulle yksi viesti/porukalta/henkilöltä. Juuri saimme teetetyt photobooth kuvat ihmisistä jotka liimaamme aukeamien vasemmalle sivulle. Ihmiset olivat oikein hyvin ymmärtäneet sen että jos monta ihmistä kirjoittaa samalle sivulle porukalla niin myös kuva otetaan porukalla :) . Me täytimme valkoisella peittävällä tussilla klaffitaulun kohdat, kamera kohta tosin on jäänyt tyhjäksi.

 

Muokattu: , käyttäjä: Pinkkikukka
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meille tulee häihin tänään Suomalaisesta kirjakaupasta löytämäni: Hääkirja kirja kaikille jotka sanovat tahdon! Sitä meinasimme täytellä ja pitää sen häissä esille, jotta vieraat voivat selailla sitä ja tutustua meihin lisää humoristisessa valossa. Tämän kirjan lisäksi löysin Kirjakassista vieraskirjaksi: Hääkirjan. Tähän kirjaan siis vieraat saavat jättää terveisensä meille. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Täällä on tosi hienoja ideoita! Etenkin tuo Annastiinan leikekirja ja viimeisin "maarittin" toivomuskaivo olivat mielikuvituksellisia. Absinthen ratkaisu muistutti omaamme - meillä oli erillisellä pöydällä a6-kokoisia värikkäitä lappusia, joihin vieraat saivat kirjoittaa mitä ikinä halusivatkaan. Kirjoitetut laput ripustettiin pyykkipojalla "pyykkinarulle", josta niitä sai ihailla muukin hääväki kuin vain me. Lappuja tuli kiitettävän paljon, ja sisällöt olivat liikuttavia ja superhauskoja.  :P  Emme siis varsinaisesti ohjailleet vieraita kirjoittamaan mitään, mutta kivasti bestmanien pariin kertaan kuuluttamasta vieraskirja"ohjelmasta" innostuttiin. Saimme myös upeita piirroksia! Laput oli helppo kerätä talteen ja pitää varmassa tallessa. Näitä voi helposti liimailla juuri vaikkapa valokuva-albumiin, meillä ei tosin niin tehty koska ovat omassa muistolaatikossaan tallessa.  :)

Muokattu: , käyttäjä: Maliisa
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Maalasin vanhan ajan tyyliin ja vuorasin satiinilla meidän häihin laatikon, jonne vieraat voivat jättää terveisensä. Paperilappuja, joihin vieraat saavat kirjoittaa, tulee olemaan erimallisia, eri värisiä ja erilaatuisista papereista. Terveiset liimaamme sitten jälkikäteen valokuva-albumiin valokuvien sekaan.

 

post-42457-0-76722800-1369766595_thumb.j

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee vähän samalla tyylillä kuin Maliisalle, mutta pieniä kirjekuoria, joissa on reiät ja narut kulmissa ja niiden sisään tarkoitettuja kortteja/paperilappuja, joihin vieraat saa kirjoittaa terveisiä/toivotuksia ja nimensä. Nämä kirjekuoret ripustetaan sitten juhlapaikan katosta roikkuvaan oksaan/oksastoon. Myöhemmin liimaamme ne myös albumiin kuvien seuraksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meille tulee myös paperilappuset, joihin vieraat saavat kirjottaa jatkoa lauseille; "Tapasin morsiamen/sulhasen ensimmäisen kerran..." "Toivotan morsiammelle/sulhaselle ...". Nämä jätetään johonkin laatikkoon, joista myöhemmin kokoan vieraskirjan. Jokaisen lapun viereen liimaan kuvan vieraasta joka on otettu joko photo boothissa tai illan aikana. Yritän aina aukeammittain laittaa esimerkiksi anoppivanhemmat tai morsiamen suku tai sulhasen kaverit... Pitää katsoa vaan kuinka ison vieraskirjan löytää, jotta tämä onnistuu..

Link to comment
Share on other sites

Meillä otettiin vieraista kuvia liitutaulun kera. Liitutauluun vieraat saivat kirjoittaa tervehdyksensä meille. Lisäksi vieraat saivat täyttää korttiin ohjeita avioelämään ja ensimmäisiä muistojaan morsiamesta tai sulhasesta. Valokuvat ja kortit kiinnitin itse mustalehtiseen albumiin. Vieraskirjasta tuli tyylikäs ja meidännäköisemme. Vieraat olivat jaksaneet panostaa liitutaulun ja korttien teksteihin. Vieraskirjaa on mukava myöhemminkin selailla ja muistella ihanaa päiväämme.

 

post-39479-0-78224100-1380466143_thumb.j

Muokattu: , käyttäjä: elika
Link to comment
Share on other sites

 

vieraskirja

 

 

Tällainen on meidän vieraskirja :girl_in_love:

Tämä on saatu hyviltä ystäviltä rippilahjaksi ja se on säilynyt yli 10-vuotta arkun pohjalla odottelemassa, koska tiesin heti albumin saatuani mihin käyttöön se tulee.

Tästä ketjusta tosin varastan tuon liitutaulu idean! Eli yritämme kerätä albumiimme kuvat vieraista (ja hauskat terveiset liitutauluun kirjattuna) ja heidän nimensä kirjoitettuna albumin sivuun. nyt kun jostain löytäisi polaroidkameran :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Meidän häissä on teemana musiikki. Ajatuksena on ollut laittaa vieraskirjaksi nuottivihko. Vielä mietityttää kovastikin, että miten sen kirjoituksen ohjestaisi. Voisiko olla vaikka "lähetä terveisesi laulun sanoin" tai jokaisen sivun alussa jokin kappaleen pätkä, jonka sanoituksia voisi jatkaa... Vinkit olisivat arvokkaita, hääjuhlat on kuiten tuossa parin viikon päästä =)

Erikseen tulee vielä nuottivihon viereen vanha kitara, johon toivotaan saavamme kaikilta nimikirjoitukset.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ostin eilen fuksian värisen käsintehdyn valokuva-albumin, jossa on paperiset sivut. Käy siis hyvin häävieraskirjaksi. Päälle voisi applikoida esim. huovasta jotain koristelua, ehkä kuitenkin jotain muuta kuin sydämiä.. :) Sisälle pitäisi vain keksiä jokin "juttu". Yksissä häissä oli otettu jokaisesta vieraasta polaroid-kuva, ja se liitettiin häävieraskirjaan siihen kohtaan, johon ko. vieras/vieraat jättivät terveisensä. Vaan eipä ole polaroid-kameraa... Myös ystäväkirjaidea on hauska, mutta aika monissa polttareissa on jo ollut sellainen.. jos itsellekin sattuisi tulemaan polttareihin ystäväkirja, niin viitsiiköhän sitä enää häihin laittaa... Myös tuo muistoidea on hyvä. Jokainen vieras on erilainen, kaikki eivät koe luontevana kirjoittaa runoa tai vastailla ystäväkirjakysymyksiin..toivottavasti sentään muisto on jokaisella :D

 

Ostin myös toisen vastaavanlaisen albumin mustilla pahvisivuilla, siihen teemme kuvakirjan meistä eri ikävuosilta perinteisillä tarralla kiinnitettävillä valokuvilla ja teksteillä :) Esim. vanhojentansseista, musiikkileikkikoulusta ym, jolloin emme vielä tienneet toisistamme. Koska edustamme vähän eri ikäluokkia, varmasti tulee vierailla nauramista joidenkin kuvien kohdalla, kun muoti on ollut niin jää-tä-vä :) Toinen vaihtoehto olisi ollut tehdä powerpoint-esityksenä tämä, mutta mehän edustamme sitä aikaa, jolloin oli vain paperikuvia! Ja joka toisessa on silmä kiinni tms. :) Vieraita on sen verran vähemmän, että kyllä se albumi ehtii kiertää jokaisessa pöydässä.

Link to comment
Share on other sites

Mitä mieltä olette sellaisesta ideasta, että häävieraat saisivat kirjoitella terveisensä pienelle paperilapulle ja jättää "palautusaatikkoon"? Tällöin voisi tulla ehkä vähän "intiimimpiäkin" terveisiä hääparille. Lappuset voisi sitten lopuksi vaikka liimailla johonkin kirjaseen.

Link to comment
Share on other sites

Mitä mieltä olette sellaisesta ideasta, että häävieraat saisivat kirjoitella terveisensä pienelle paperilapulle ja jättää "palautusaatikkoon"? Tällöin voisi tulla ehkä vähän "intiimimpiäkin" terveisiä hääparille. Lappuset voisi sitten lopuksi vaikka liimailla johonkin kirjaseen.

Ainakin tämän ketjun sivuilla 4 ja 5 tuosta on jo keskusteltu, siellä on myös kivoja runoja aiheeseen :) Minusta idea on hyvä, mutta vaatii sen, että vieraita ohjeistaa jonkin verran (ainakin huomauttaa siitä, että kirjoittakaa vain yhdelle puolelle). Runosuonettomien avuksi minusta olisi hyvä laittaa myös lauseiden alkuja, esim.

Onnellinen avioliitto....

Tämä päivä....

Haluaisin toivottaa...

Vuoden kuluttua...

Rakkaus...

Illan tunnelmia…

Näistä häistä jäi erityisesti mieleen…

Neuvoni avioelämää varten on..

[Morsian], muista... / [sulhanen], sinun..

Terveiset hääparille..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Olen itse innostunut tuosta kirjelaatikko-ideasta, koska luulen, että vieraat uskaltavat kirjoittaa henkilökohtaisemmin, kun tietävät, ettei kaikki muut vieraat pääse lukemaan viestiä. Nyt mietin vain, että mistä ihmeestä saisi kauniin laatikon tähän tarkoitukseen. En osaa itse tehdä mitään kaunista (peukalo keskellä kämmentä), joten laatikon pitäisi olla valmis. Jonkinlainen aarrearkun näköinen puulaatikko voisi olla kiva, tai sitten romanttista valkoista tyyliä.

 

Mistä olette hankkineet laatikon?

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...