Jump to content
Naimisiin.info

Jyväskylän ja ympäristön papit ja kanttorit


Tiinuska

Recommended Posts

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Onko kukaan tavannut pappi Seppo Vuoliota tai kanttori Sirpa Lampista? Millaisia tyyppejä ovat?

Sit vähän OT: miten ajoissa kanttoriin pitää ottaa yhteyttä kun nimen omaan meitä pyydettiin soittamaan hänelle? Ei kuitenkaan ole vielä mitään hajua siitä virrestä, marssit on vasta saatu päätettyä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
mua kanssa kiinnostais et millanen toi seppo wuolio mahtaa olla?

tänään käytiin kuuntelemassa kuulutukset ja pappina oli seppo wuolio. ihan ok:n kuuloinen, ei liika jäykkis mutta sanoisinko että ehkä hiukan tylsä? mutta ehkä perus sunnuntai jumalanpalvelus on itsessään jo tylsä. ääni miehellä oli minusta ihan samanlainen kuin pirkka-pekka peteliuksella! :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

nyt on häät vietetty ja en voi muuta kuin kehua meidän pappinamme ollutta seppo wuoliota! aivan mahtava pappi, vois sanoa että jopa tosi hauska.

kanttorina meilä oli terttu natri joka hänkin oli hauskan oloinen, meillä tosin oli ihan perusmarssit joten siitä en tiedä mitä kaikkea hän suostuu/osaa soittaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meidät vihitään syyskuussa 2009 Säynätsalossa, ja ainakin tällä hetkellä srk:n sivujen mukaan ko. alueella on pastorivaihtoehdot Harri Romar ja Asta Airaksinen. Romarista joku jo sanoikin, että on mukava tyyppi, mutta onko Airaksisesta kellään kokemuksia? Tai kanttori Petri Tiusasesta?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Säynätsalosta kotoisin olevana ja "seurakunta-aktiivina" (sisko siis töissä ko paikassa) osaan ainakin sen verran sanoa, ettei Petri Tiusanen ole enää kanttorina sillä siirtyi keskusta-alueelle. Kanttorina toimii ilmeisesti lähialueiden kanttorit. Harri Romar on todellakin hyvin rento ja huumorintajuinen pappi. Asta Airaksinen on sellainen pirteä punatukkainen nainen ja samoja ikiä ehkä kuin Romar. Puhelias ja rento siis hänkin... :)

Onko kellään ollut vihkipappina maaseurakunnan Mikko Laitista?

Muokattu: , käyttäjä: _nora_
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me ollaan jotenkin ihan pulassa tän pappiasian kanssa, kun ei olla alunperin Jyväskylästä eikä nyt olla kauheesti käyty kirkossakaan. Ei siis yhtään tiedä, kenet haluaisi ja millaisia papit on. Asutaan Kuokkalassa ja meiät vihitään taulumäen kirkossa. Meneekö toi pappijuttu silleen, että meiät vihkis meiän asuinalueen pappi vai miten? Kirkkoherranvirastosta sanottiin vaan, että soitelkaas sitten paria kuukautta ennen. Soitellaan juu mutta olis silti kiva tietää jostain ees jotain :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meille tulee vaajakoskelta juurikin tuo tässäkin ketjussa mainittu Maritta Tynkkynen. Vaikutti tuon puhelinkeskustelun perusteella tosi mukavalta papilta.

Hän tulee siis juhlapaikallemmme siunaamaan meidät avioliittoon ja kuluja ei ole muutakuin jos hän haluaa jotain km-korvauksia tuosta matkasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Onko kellään kokemuksia Tuomas Palolasta vihkijänä (tai jossakin muussa toimituksessa)?

Kaipaisin myös kanttori Sirpa Lampisesta kokemuksia.

Seurakunnasta heitä tarjottiin, joten tulevat meidän häihin vihkimään ja soittamaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Heippa,

sattuisiko kenelläkään olemaan kokemuksia Heidi Watiasta? On tulossa meidän vihkipapiksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nostellaanpa... :)

Meille tuli viime viikolla postitse ilmoitus, että Seppo Wuolio toimii vihkipappinamme ja Terttu Natri kanttorinamme. Mies olikin toivonut miespappia, joten sen puoleen natsasi ihan hyvin. Mulle koko asialla ei ole sen kummempaa merkitystä, pääasia on, että pappi ja kanttori ovat paikalla!

Mites, onko täällä muita ko. kaksikon "saaneita"? Tai rouvat kertokaas kokemuksianne!

Link to comment
Share on other sites

Kummitytön kastoi Osmo Väätäinen, todella mukavan oloinen tyyppi. Ymmärtääkseni kaupunkiseurakunnan puolelta.

Meillä vihkimisen tulee suorittamaan tuo aiemminkin mainittu Osmo Väätäinen. Monelta taholta olen kuullut vain positiivista palautetta. Olemme vasta puhelimessa puhuneet ja siellä vastassa oli mukavia puhuva, lupsakka savolainen :) Kanttorimme on Terttu Natri. Alkuun puhelimessa hän oli hieman kireän oloinen, mutta kun tutustuimme viikon takaisissa musiikkiharjoituksissa enemmän, hän paljastui oikein mukavaksi ja huumorintajuiseksi sekä ammattitaitoiseksi kanttoriksi. Hyvät valinnat! Tai seurakuntahan ne valinnat meidän puolesta teki, mutta todellakin hyvä näin.

Veljeni rippipappi oli tuo Osmo Väätäinen, aivan mieletön tyyppi!! :girl_haha: Siis niin leppoisa ja huumorintajuinen, antijäykkis! Hänet olisimme alustavasti halunneet papiksemme, mutta emme häntä jostain syystä saaneet. Toinen vaihtoehto meillä oli Heidi Watia, joka oli minun isoskoulutuksen vetäjä ja tyttäremme kastepappi. Hänkin myös leppoisa täti!

Nyt sitten pari viikkoa sitten tuleva pappimme soitti minulle. Hän on Ville Tikkanen, nuorehko todella hauskan oloinen mies! Kälyni on paljon seurakunnan nuorisotoiminnassa mukana ja hän on aivan myyty tuosta Tikkasesta! Paras pappi kuulemma ikinä! Haluamme rennon ja rempseän papin, joka osaa myös heittää huulta ja nauraa! Kanttoriksi meille tulee Pekka Björninen.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Heippa,

sattuisiko kenelläkään olemaan kokemuksia Heidi Watiasta? On tulossa meidän vihkipapiksi.

en tiiä onko vähän myöhästä, mut hän oli siskon rippipappi ja tosi mukavanolonen kun kävi meillä sitten pyörähtämässä myös siskon lakkiaisissa! :)

ollaan ite vähän mietitty Harri Vähäjylkkää vihkimään, oli minun rippipappi aikanaan ja tosi mukava. kanttoreista onko mimmosia kokemuksia? :) mieluusti haluttas semmoinen jolla on kaunis mutta kantava ääni :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Löytyisköhän apuja tätä kautta, vaikka keskustelu on ollut suht hiljaista?

Vihkipaikka on varattu, mutta koska häihin on vielä tuo 5kk, niin papista etc. ei ole vielä sovittu.

Osaisko kukaan kertoa, miten tuo pappi nyt sitten määräytyy? Tuleeko pappi meidän alueseurakunnasta (Palokka, vaikka asutaan kyllä lähempänä keskustaa kuin Palokkaa..) vai sieltä, kuka vastaa vihkipaikasta?

Saako pappeja toivoa vain oman alueseurakunnan kohdalta, vai koko Jyväskylän seurakunnan pappien joukosta?

Olisiko kellään suosituksia juuri tuollaisesta mukavasta & rennosta papista? Me kun ei olla kumpikaan alunperin Jyväskylästä, niin ei ole minkäänlaista kokemusta alueen papeista. Ainoa, jonka olen nähnyt, on Kimmo Nieminen, joka kävi yliopistolla esittäytymässä opintojen alussa ja hän vaikutti ainakin mukavalta. Mutta saakohan esim. häntä pyytää myös vihkijäksi? Ja onko kellään kokemusta Kimmosta vihkijänä?

Kiitokset etukäteen. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vastaanpa osittain itselleni nyt. :)

Soittelin kirkkoherranvirastoon ja selvisi seuraavia juttuja ainakin näin tulevan kesän kannalta

- pappien työvuorolistat ilmestyvät toukokuussa. tuolloin myös päätetään sitten kuka toimii missäkin tilaisuudessa ja tuosta ilmoitetaan puhelimitse tai kirjeitse vihkipareille

- jos mitään toiveita ei ole esittänyt, pappi tulee kotialueen seurakunnasta

- toiveita saa esittää (ja niitä nyt onkin pari listattu meidän varauksemme yhteyteen). toivottavat papit voivat olla mistä tahansa jyväskylän seurakunnan alueelta

Nyt pitääkin sitten odotella, saadaanko joku noista toiveista sitten. Laitoin nyt tosiaan toiveeksi tuon Kimmon ja sitten pari tämän palstan perusteella hyväksi todettua pappia, jos joku heistä sattuisi olemaan työvuorossa meidän vihkipäivänä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Palokasta Heli Pääkkönen on ihanan aurinkoinen nuori pastori.

Hän oli todella kiva ja tuore tapaus juhlissa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Onko kenelläkään lisää kommentteja kanttori Petri Tiusasesta tai muista Jyväskylän kanttoreista? Ja onko sellaisia kappaleita, joita kanttorit ovat suostuneet soittamaan, jos ei halua Prinsessa Ruususta yms. tylsää?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...