Jump to content
Naimisiin.info

Oulun papit ja Kanttorit


Tiinuska

Recommended Posts

  • Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Olisko kellään tietoa miten innostuneita Haukiputaan srk:ssa ollaan avioiliiton siunaamisesta? Onko kovinkin uskovaisia pappeja, jotka ei innostu kun en itse kuulu kirkkoon mutta sulhanen kuuluu..?

Entä mitenkä menee jos asumme Kempeleessä mutta haluaisimme avioliiton siunauksen Haukiputaan kirkossa, onnistuuko?(sulhanen kotoisin Haukiputaalta)

Anteeksi, jos kysymys tyhmä, mutta kun ei kirkkoon kuulumaton tiedä :)

Link to comment
Share on other sites

Onko muilla ollut pappina Juha Sarkkista? Me eilen varattiin ja tämä saatiin, mutta ei kumpikaan tiedetä yhtään millanen on. Sen verran sain selville että ainakin nuori. Ja kanttori oli Riitta Piippo, onko siitä kokemuksia? :girl_smile:

Juha Sarkkinen vihki meidät tammikuussa. Puheessaan hän otti tosi hyvin esille asioita joista juteltiin tapaamisessa, tapaamisessa oli tosi rento fiilis. Vihkitilaisuuden jälkeen vieraamme kehuivat, kuinka hyvin hän puhui vaikka nuori olikin. Ehdottomasti pyydän jatkossakin Juhaa mikäli kirkon palveluksille on tarvetta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nostellaampas tätä ketjua taas. Olisiko kellään ihanaisella kertoa kokemuksia Mirjami Duttonista pappina? :)

mila_, kantsii soittaa Haukiputaan Seurakuntaan ja kysyä. Avioliiton voi käsittääkseni siunata kirkossa, vaikka toinen osapuoli ei kuuluisikaan kirkkoon.

Edit. kanttoriin liittyvä kysymys poistettu, sillä kuulin juuri ettei hän enää ensi kesänä toimi kanttorina...

Muokattu: , käyttäjä: tinkerbell4x
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest eeva helisten

Hei kanssatoverit!

Meidät vihitään syyskuun alussa ja me kuulutaan Tuiran seurakuntaan. Kuulin vasta, että meidät tulee vihkimään joko Lauri Kujala tai Harri Fagerholm. Minkälaisia kokemuksia teillä on näistä papeista? Itse emme ole tavanneet kumpaakaan. Kiitos jo etukäteen kaikista vastauksista!

Link to comment
Share on other sites

Mellu81 Anna-Leena H. (en nyt millään muista sukunimeä) Tuiran seurakunnasta vihki meidät heinäkuussa, aivan ihana ihminen! Niin aito lämmin ja huumorintajuinenkin. Oli kyllä positiivinen kokemus ja häntä pyydämme varmasti myös lapsemme ristiäisiin ensi keväänä. Suosittelen lämpimästi!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

MEiillä oli Kempeleen pappi Seija Helomaa, nuori, puhui nimenomaan meistä. Me ei olla kempeleläisiä mutta hän tuli kun pyysimme suoraan koska olimme kuulleet niin monenlaisia suosituksia hänestä. Kauniisti osasi nämä uskonnolliset asiat yhdistää meidän tarinaamme.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
Guest kirkkoa tunteva

Näyttää täällä olevan myöskin negatiivisia kommentteja. "Paappa omale kohale!" Kyllä kai ne kaikki papit ja kanttorit yrittää parhaansa tehdä.

Sekin kuuluu kirkon ihmisten ammattitaitoon, että pyrkivät huolehtimaan että vihkimisestä tulee ehjä ja jopa tyylikäs kokonaisuus.

Pyhä toimitus ja samalla hääparin ainutkertainen juhla. Tosin populistejakin taitaa löytyä kirkon viroista.

Eli tärkeintä on se, että on hirviän mukavan miehen tai naisen maineessa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Mielipiteiden tarkkailija

Samaa mieltä minäkin. On omituista kirjoitella ihmisten oikeilla nimillä ja arvostella heitä julkisesti. Negatiivisiakin kommentteja tuli sellaisistakin papeista jotka minusta ovat erittäin kivoja ja mukavia. Tällaisia asioita pitäisi kysellä kavereilta ja siten ettei kommentit näkyisi julkisesti. Nämäkin ovat olleet näkyvissä täällä vuosikausia. Niminä mainitaan edelleen sellaisia jotka ovat jo ajat sitten vaihtaneet seurakuntaakin. Tähänkin sivustoon pitäisi jonkun viranomaisen puuttua.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Meillä olisi harkinnassa orkesterin hommaaminen kirkkoon, joten tarviiko tällöin kanttoria? Suunnitelmissa olisi pyytää erästä sukulaistyttöä laulamaan yhden kappaleen, jolla siis voidaan korvata ilmeisesti virsi? Pitääkö kanttorin kuitenkin olla paikalla soittamassa näitä "väliliruutuksia"? Orkesteri siis soittaisi ainakin lähtö- ja tulomarssit.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...