Jump to content
Naimisiin.info

Oulun papit ja Kanttorit


Tiinuska

Recommended Posts

  • Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tuli vaan mieleen, että tekeekö kirkkoherra vihkimisiä tai julkeaako kirkkoherraa pyytää kyseiseen tehtävään? Minun rippipappi on tällähetkellä kirkkoherra, oisko jollain tietoa?

Tietoa ei minulla ole, mutta soita seurakunnan toimistoon ja kysy ensin sieltä. Osaavat kyllä siellä sanoa kannattaako ko tyyppiin ottaa yhteyttä asian tiimoilta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Joku viikko takaperin tiedustelin vihkipappia - ensin erästä tuttua, sitten omasta eli oulujoen seurakunnasta. Sieltä emme saa pappia meitä tuomiokirkkoon vihkimään lomien ynnä muiden vihkimisten takia, joten ystävällinen naisihminen puhelimessa kehoitti soittamaan vihkikirkkoon ja pyytämään pappia sieltä. No kun sitten soitin Tuomiokirkkoseurakuntaan, niin sieltä tokaistiin yks kantaan, että sieltä oulujoeltahan se pappi pitää pyytää! No sain kuitenkin pastori Anna-Mari Heikkisen kanssa sovittua vihkimisestä. Onko kellään kokemuksia hänestä? Onko puheet olleet henkilökohtaisia?

Link to comment
Share on other sites

No kyllähän sen papin saa itse hommata vaikka inarin seurakunnasta jos haluaa. Meinaan siis jos kirkkoherranvirastossa on oltu toista mieltä.

Minä tiedän Anna-Marin nuoruusajoilta ja on jäänyt lempeänä ihmisenä mieleen.  :) Koskaan en ole ollut kirkollisessa tilaisuudessa vaan ihan muissa yhteyksissä häneen työn merkeissä törmännyt.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meidätkin vihkii Anna-Mari Heikkinen, eikä ole meille kummallekaan ennestään tuttu. Kuinka aikaisin olette olleet henkilökohtaisesti yhteydessä pappiin? Seurakunnasta sanottiin, että voi olla vaikka heti, mutta onkohan vielä liian aikaista? Ja mistä asioista olette tämän ensimmäisen yhteydenoton yhetydessä keskustelleet?

Link to comment
Share on other sites

Heips!

Taisin soittaa papille jo helmikuussa (hätähousu)  :P

Sovimme vain tapaamispäivän ja ajan. Eipä oikeastaan muuta.

Ei se teilläkään varmaan aikaista siis enää ole :D Tuleepahan hoidettua.

Tiedättehän että vihkipapin nimi täytyy ilmoittaa kirkkoherranvirastoon?

En tiedä miksi, mutta luin niin jakamastansa vihkosesta.... Tuntuivat naputtelevan sen tietokoneelle ylös meidän kirkkovarauksemme yhteyteen, kun sinne soitin.

Link to comment
Share on other sites

Tänään soittelin omaan seurakuntaan eli Karjasillan kirkkoherran virastoon, eikä pappien lomat oo vieläkään selvillä.. Meillä ei oo siis vieläkään pappia tiedossa heinäkuulle.  ??? Sain semmosen käsityksen, että se joka on työvuorossa hääpäivänämme, niin vihkii. Olisi vain kiva saada valita meistä mukavalle tuntuva pappi.. Voiko muista seurakunnista kysellä pappia, jos ei oo tuttu mitenkään? Lisäksi muutamme vielä pois paikkakunnalta ennen häitä (juhlat pidetään kuitenkin Oulussa), niin mitenkähän se mutkistaa suunnitelmia? Onko muilla ulkopaikkakuntalaisilla, joiden häät pidetään Oulussa kokemuksia siitä, kuka vihkii?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hei,

Kertoilkaapa minulle, kuka on mukavin, rennoin ja sydämmellisin naispappi Tuiran seurakunnassa? Vaihtoehtoja ei varmaankaan ole kovin hurjasti...

Ja kuka on vapaamielisin kanttori Tuomiokirkkoseurakunnassa? Joka siis voisi hyväksyä muutakin kuin simojokea ja laaksosta?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hei,

kaasoni kaverit Tampereella vihittiin viime viikonloppuna ulkona - pienellä riskillä (koko viikon melkein oli sadellut lauantaita lukuun ottamatta). Oikein ihana toimitus oli ollut puiden siimeksessä pienellä "kummulla" pikkuisten morsiustyttöjen puhallellessa saippuakuplia ympärillä.  :)

Mutta ei kai kukaan pappi tosissaan viitsi kieltäytyä ulkona vihkimisestä?! Mun mielestä seurakunnan sivuillakin sanottiin, että vihkiminen voi tapahtua myös muualla kuin kirkossa (tai muut kirkolliset toimitukset - ehkei hautajaiset kuitenkaan)... Onhan niitä ristiäisiäkin paljon kotona jne.

Ehkä kuitenkin joku varasuunnitelma olis hyvä olla, jos ihan karmea keli yllättää.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Aiempien juttujen perusteella Tuirassa on ilmeisen tiukkaa ja vanhoillista ilmapiiriä, joten apua kaivattaisiin. Sieltä löytyy mm. seuraavia pappeja: Kimmo Kieksi, Stiven Naatus, Pasi Kurikka, Lauri Kujala, Petteri Tuulos ja Risto Tuominen. Kokemuksia heistä? Löytyiskö lämminhenkistä ja rentoa ihmistä vai ovatko tiukkoja linjassaan? Nettisivujen kuvat ei hirveesti asiaa valaise. Kait tässä täytyy lähtee palveluksia kuunteleen ::).

Link to comment
Share on other sites

Kimmo Kieksi nuori, vasta Ouluun tullut, ERITTÄIN mukava kaveri, suosittelen. Lauri Kujalaa suosittelen myös, oli kastamassa kaverin kersaa ja aivan todella rento ja mukava tyyppi. Huumoria löytyy molemmilta. Kysy golfer ensin sitä Kujalaa ja sitten Kieksiä...Tuulos on nuori mutta jäykkä, vähän hassu etten sanoisi, Kurikka ja Tuominen vanhempia ja jäykkiä hekin, ja sitä vanhoillisempaa sorttia. Stiven Naatuksesta en osaa sanoa, en ole kuullut mitään kommentteja... ;D Toivottavasti oli apua  ;D

JA sitten Tuiran naisista: Tarja Korpela ehdoton ykkönen! Ei mikään lässyttäjä mutta tosi mukava ja asiallinen ja kovasti kehuttu. Sitten tuosta Päivi Jussilasta olen kuullut sekä hyviä että huonoja kommentteja...toiset on tykänneet ja toiset ei. Ehkä enemmän sellainen mielipiteitä jakava tyyppi, kannattaa varmaan jututtaa ensin.  

Link to comment
Share on other sites

Henk. koht: Kuuluttiin Tuiran seurakuntaan ja pyydettiin ensin Kujalaa meille muttei ehtinyt ja sitten meidät vihki Veijo Koivula (keskusrekisterissä töissä)

Lueskelinpa tätä ketjua aikani kuluksi uusiksi...siis kirkkoherrakin voi vihkiä, vihki yhdet minun tuttavani joten ei muuta kuin kysymään. Sitten toinen juttu joka pisti silmään oli Kurrosen Tarja=Korpelan Tarja (nimi vain muuttunut välissä).

Karjasillan papeista Juha Vähäkangas on todella rento ja kiva mutta joidenkin mielestä vähän hassu. Sitten Vesa Pöyhtäri on ihan asiallinen kappalainen, nyt ollut vaan paljon esillä tämän naispappeusasian takia. Heikkisen Anna-Maria olen tavannut muutamissa yhteyksissä ja mukavalta on vaikuttanut.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...