Jump to content
Naimisiin.info

Pääkaupunkiseudun papit ja kanttorit -keskustelut


Tiinuska

Recommended Posts

  • Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

On kokemusta! Monta hyvää ja erilaista Töölössä. Naisista suosittelisin Riikka Wikströmiä. Miehistä Jari Leinosta, Otto Alasta tai Markus Lehtimäkeä. Eero Eskola on myös hieno persoona. Kannattaa käydä messuissa ennakkoon kuuntelemassa!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Meidän avioliittomme siunasi eilen Jukka Lehti Espoonlahden seurakunnasta. Ja pappi oli ihan loistava! Toimitus eteni sujuvasti, pappi oli läsnä (siis hän oli selvästikin henkisesti mukana koko jutussa, eikä vain "suorittamassa työtehtävää") ja sai meidätkin rentoutumaan. Ja toimitukseen sisältynyt puhe oli mahtava, hauska ja koskettava. 

   

Jos kaipaa asiallista mutta rentoa, nuorekasta ja ammattitaitoista pappia, suosittelen ehdottomasti Jukkaa. Vieraat kehuivat papin puhetta useaan otteeseen iltajuhlien aikana ja mekin olimme todella tyytyväisiä. Ja kaverit vollottivat koko siunaustilaisuuden ajan, eli homma taisi sujua ihan hyvin ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

Hei,

 

kuulisin mielelläni kokemuksia tuomikirkkoseurakunnan papeista. Toivoisimme kovasti pappia, joka olisi hyvä puhumaan.  Kenestä teillä on hyviä kokemuksia?

 

Tuleeko pappi kotiseurakunnasta vai kirkon mukaan? Saimme arvonassa vanhan kirkon, mutta kotiseurakuntamme on Pakilassa. Olemme vasta muuttaneet tänne ja arvostan kommenttejanne suuresti!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...
On 17. tammikuuta 2015 at 20.11, janinamaria said:

Olisiko kellään yhtään ajankohtaisempaa kokemusta Munkkiniemen seurakunnan papeista? Leo Glad, Tarja Frilander, Jouni Hartikainen, Kari Leikko, Sinikka Peltohaka ja Elise Rinne. Minkä tyylisiä ovat? :)

En tiedä tuleeko liian myöhään, mutta toivottavasti joku muu voi hyötyä tästä. 

Osaan sanoa mitään ainoastaan Tarjasta ja Jounista. Se, etten kommentoi muita, ei ole osoitus muusta kuin etten tunne heitä. Molemmat ovat mukavia, lämpimiä, rentoja ja avoimia ihmisiä. Jouni ehkä rempseämpi kuin Tarja, joka on hieman perinteisempi. Ero tosin saattaa johtua siitä että Jouni tekee pääasiassa nuorisotyötä Tarjan ollessa lapsi- ja perhetyössä. Kumpaakin voin suositella varauksetta.

 

On 24. toukokuuta 2010 at 19.41, Guest owei said:

Mitä ihmettä te kysytte, minkälainen joku pappi on. Käykää seurakunnassa, tutustukaa pappeihin. Musta tämä on aika tekopyhää touhua. Jos ei ole yhtää siteitä seurakuntaan ja sitten pitää saada kirkkohäät.

Tämä on ikivanha eikä kirjoittaja varmasti lue vastaustani, mutta kommentoinpa silti koska joku muu saattaa tämän lukea. 

Olen itse tavannut yhden oman kotiseurakuntani papin, ja se oli kun olin erikseen sovitussa sielunhoitokeskustelussa hänen kanssaan. Mukava mies. Seurakuntayhteyttä ei kotiseurakuntaan ole, olen käynyt varsinaisessa sunnuntaiaamun messussa kerran, pop-messussa muutaman kerran, mutta yleensä shoppailen kiinnostavia messuja välittämättä siitä missä ne järjestetään. 

On aivan normaalia että seurakuntayhteys kotiseurakuntaan ei ole erityisen vahva. Ei siinä ole mitään tekopyhää jos siitä huolimatta haluaa kirkollisen vihkimisen ja/tai siunauksen. 

Tämän kirjoitan nimimerkillä vakaumuksellinen kristitty ja tuleva pappi itsekin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Onko kellään suositella hyvää pappia, joka osaa sujuvaa englantia? Olen itse Espoosta (Olarin seurakunta), mies on amerikkalainen ja olisi kiva, jos edes osa avioliittomme siunauksesta olisi englanniksi. Avioliiton siunaus näillä näkymin Suomenlinnan kirkossa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...