Jump to content
Naimisiin.info

Varaukset ja maksut


Nuppu79

Recommended Posts

  • Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sulhanen yllätti aktiivisuudellaan ja varasi kirkon, valokuvaajan, pitopalvelun...(minä toki annoin vähän ohjeita.... :-* :-* )

Link to comment
Share on other sites

Minä soitin ja varasin kirkon. Mun olis varmaan kans tarvinu sulhasta opastaa sanasta sanaan jos olisin laitanut hänet soittamaan.  ;D Kirkko ei ole kummankaan kotikirkko, mutta pieni ja tunnelmallinen josta molemmat tykättiin!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä kyllä anoppi teki varauksen ;)  eikä siinä minun mielestä ollut mitään kummallista. Meillä oli aika ja paikka tiedossa, hänellä taas puolestaan aikaa ja erityisesti halua hoitaa juoksevia asioita. Delegointi on helpottanut kummasti meidän järjestelyjä.

Hauskaa oli minusta se, että varauksen vastaanottaja oli pyytänyt morsianta tai sulhoa kuitenkin itse vahvistamaan ajan...varmaan ajatteli että tässä on nyt joku yli-innokas anoppi touhottamassa omiaan, hih  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

;Dmieshän tuon meillä hoiti ;D ;Doli jo 3v.halunnut naimisiin ja nyt sitten päätin suostua (viimeinkin,se miksi en aiemmin suostunut oli syynä se kun odotin meidän ensimmäistä lastamme ja halusin että mies ei vain velvollisuudesta minua vihille vie vaan rakkaudesta)joten ilmoitin miehelle että suostun jos hän hoitaa kirkon ja juhlatilan varaukset ;Dja nyt minua sitten viedään...juoksutti tuo mies vielä samana päivänä kirkkoherranvirastoonkin minut ja sieltä suoraan sormuskauppaan (liekö pelästyi että vielä muuttaisin mieltäni)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

minä varasin, sulholta ois homma saattanu jäähä.. hiukan hajamielinen kun on ;D .. ja tuntui luonnolliselta myös siksi, että vihkikirkko on minun kotikaupungissa..

Link to comment
Share on other sites

Yhdessä varattiin tuo kirkko, joka on tuossa ihan vieressä. Mitä sitä kauemmaksi menemään. Varaus tapahtui nettilomakkeella.

Link to comment
Share on other sites

Minä varasin kirkon ja juhlapaikan kun minulla oli paremmin aikaa viime syksynä hoidella näitä asioita. En kyllä olisi suuttunut yhtään, vaikka äiti tai anoppi olisi sen varannut, kysehän on vaan varauksesta.

Link to comment
Share on other sites

Meillä mie varasin, jotenkii se vaa oli itestää selvää ku mie oon lasten kaa

kotona ja mies töissä.

Jälkeepäi piti ihan miettiä et muistinko ees kysyä sulholta mitä mieltä hää on kirkko

valinnastani. (Olin kuulemma kysyny ;) ja hää ol vastannu saman kirkon mikä miunkii mieles oli...)

Link to comment
Share on other sites

Minä varasin, sillä minulla oli muutakin asiaa kirkkoherranvirastoon ja kyseessä on oma kotiseurakuntani, johon sulho ei vielä silloin kuulunut, sillä hän ei ollut muuttanut kirjojaan paikkakunnalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me kävimme ensin yhdessä varaamassa juhlapaikan (jonne sulho  :-X) oli soittanut etukäteen. Kirkko varattiin sen jälkeen ja sielläkin käytiin yhdessä. Näin meistä tuntui mukavammalta.

Link to comment
Share on other sites

Minä varasin. Joskus sulholle mainitsin ("miks sua ei yhtään kiinnosta nää hääjutut" -keskustelun lomassa  :-[ ), että joissakin pareissa nimenomaan sulhanen on se, joka hoitaa nuo varaushommat. Miehen kommentti oli ihanan umpihämmästynyt "Oikeesti??" tyyliin "ai voiko sen muka niinkin tehdä"... ;D

Link to comment
Share on other sites

Sulho ainakin soittaa papille, ja tiedustelee hänen aikatauluaan. Jos kirkon varaaminen käy siinä samalla, niin silloin hän varaa sen. Muussa tapauksessa käymme varmaan yksissä tuumin kirkkoherranvirastossa.

Link to comment
Share on other sites

Minä varasin kirkon, ja eipä olis kyllä tullu mieleenkään jättää sitä hommaa esim. sulhaselle.. Ois varmaan nimittäin vieläkin kirkko varaamatta!!!!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...