Jump to content
Naimisiin.info

Pro-seremonioiden palvelut


Guest inkku74

Recommended Posts

Kuinkahan ajoissa tällainen puhuja pitäisi varata? Meillä olisi tarkoituksena saada vihkijä paikanpäälle (häät 06/11), mutta vihkijän saantia voi tiedustella vasta tammikuussa. Eli jos vihkijää ei saada, olisi puhuja kiva siihen tilalle. Vieläköhän helmikuussa onnistuu varata kesäkuulle puhujaa? Häät ovat siis Kainuussa, eli sekin hankaloittaa asiaa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Helmikuussa ehtii vielä oikein hyvin!! Meilläkään ei puhujat välttämättä tiedä suunnitelmiaan niin kovin pitkälläe kuitenkaan, että eipä sitä mielellään ehkä ihan kamalan ajoissa lupaudutakaan. Marraskuu ei ole sesonkiaikaakaan, mutta tosiaan valitettavasti hääpaikka toisinaan voi koitua hankaluudeksi. Puhujia meillä on vielä niin valitettavan vähän. Mutta sitäkin venyväisempää ja joustavampaa porukkaa, tehdään kaikkemme aina, ettei tarvitse myydä eioota.

Link to comment
Share on other sites

Ja itsellä tosiaan aikoinaan oli toi sama dilemma, ku maistraatista naurettiin et ei me nyt näin aikaisin mistään mitään tiedetä. Juhlapaikat sun muut kun kuitenkin pitää varata jo niin hyvissä ajoin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Branilla: eikähän puhuja löytyne! Loppukeväästä ja kesällä alkaa puhujilla olla omaa aikataulua selvillä, niin kesä- heinäkuussa suunnilleen varmistunee puhuja. Alustavan varauksrn voi tehdä vaikka alkuvuodesta, niin sitten kesällä kannattaa varmistaa, että miten on puhujan laita.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meillä oli ProSeremoniat juhlapuhuja Tampereella ja kaikki toimi upeasti! :-X Ensin siviiliseremonia virastossa, mutta oikeat juhlat toisena päivänä perheen ja suvun kanssa, jossa puhuja oliö

Koska juhlapaikat pitää varata reilusti etukäteen, varasimme juhlapaikkamme ja lähetimme sähköpostia, että kaipaamme tulevaisuudessa puhujaa. ProSeremoniat merkitsi muistiin, että puhujan tarve on. Tämä tehtiin varmaan 6-8kk ennen häitä. Noin 4kk ennen häitä meille varattiin ihan oikeasti puhuja, eli saatiin tarkka nimi ja yhteystiedot. Sitten noin kuukausi ennen juhlia tapasimme puhujan. Juttelimme meistä, miten tapasimme, millaisia ovat arvomme, mistä pidämme toisissamme ja millaiset juhlat haluamme. Myös seremonian sisällöstä puhuttiin, musiikista ja mitä runoja tai muita voisimme haluta seremoniaan. Eli puhuja tutustui meihin. Sitten saimme koeversion puheesta, johon teimme korjauksia ja parannusehdotuksia. Kaikki ehdotukset huomioitiin ja lopullinen puhe oli aivan ihana :wub:

Seremonia oli kaunis, todella perinteinen (koska halusimme), rento ja mukava. Se oli ehnkilökohtainen ja aivan meidän tyylisemme. Vieraat kehuivat myöhemmin, miten upea seremonia oli, että oli ihan oikeat häät. Puhe oli niin hyvä, että vieraat aivan itkivät onnesta ja liikutuksesta. Me myös ;)

Kannattaa siis reippaasti ottaa yhteyttä ja kysyä heiltä puhujaa. Vaikka he eivät voi varmasti luvata puhujaa pitkälle tulevaisuuteen, he aina pitävät huolen, että jostakin saadaan jokin puhuja paikalle. Yhteydenpito oli hyvää, informaatio kulki hyvin ja ProSeremoniat auttoivat järjeslyissä paljon. Myös musiikki saatiin heidän kauttaan, ja se oli hyvin ammattimaista ja kaunista.

Link to comment
Share on other sites

Hei Delirium,

Osaatko sanoa mitkä olisi mahdollisuudet saada puhuja meidän häihin Siuntioon viikkoa ennen juhannusta?

Haluaisimme häät, jossa olisi rento fiilis, mutta myös vanhemmat vieraat viihtyisivät. :-)

Ei mitään kankeaa kaavaa, mutta kuitenkin olisi hauska saada ne sisääntulomusiikit, "vihkikaava", sormuksien vaihdot, suudelmat jne...

ilman uskontojuttuja. Teema muutenkin tulee olemaan koristeilta ja ruoalta afrikkalaistyyppinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
Guest lumirinsessa2

Meillä oli häissä puhujan lisäksi musiikki proseremonialta. Soittajia oli kaksin kappalein ja kummallekin oma maksu (taisi olla tuo 190e) plus kulumiskorvaus soittimen kulumisesta. Päteviä, asiansa osaavia :) Jäi hyvä fiilis. Etukäteen pyydettiin tietyt soittimet ja sitten he etsivät niihin soittajat. Sen jälkeen sovimme suoraan soittajien kanssa musiikista sähköpostilla. Juhlan alussa he varmistivat vain paikkansa ja sen jälkeen he hoitivat hommansa. He tekivät jopa ekstraa :) Eli suosittelen.

Ainoa miinus nyt jälkeenpäin proseremonioiden toiminnasta: maksoimme puhujan ja musiikin lisäksi, että saamme myöhemmin kotiin toimitettuna puheen nätillä paperilla ja kansiossa. Puhetta ei ole vieläkään tullut ja juhla oli viime talvena :skilletgirl: Inhaa, että yhdesä pienestä jutusta jää vähän paha maku.. Kun kaikki meni muuten niin upeasti.

Ja olen siis samainen lumirinsessa kuin ylempänä, unohdin vain tunnarit tänne :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...