Minkä värinen on hääpukusi siviilivihkimisessä?


Guest Marienne

Pukusi väri  

276 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Ihan maistraattiin marssin teetetyssä olkaimettomassa, polven alapuolelle tulevassa, pinkki/kulta/fuksia/vanharoosa (väri on aikamoinen sekamelska, kun kangas vaihtaa väriä valon mukaan kuin kameleontti), mekossa. Hunnunkin taidan laittaa, kunhan vaan sopiva jostain löytyy/teetetään. Miehellä tumma puku. Juhla on sitten seuraavana päivänä samoissa vetimissä.

Periaatteessa olisin voinut valkoistakin ajatella, koska mielestäni on aivan sama missä naimisiin mennään. Juhlapaikan takia en kuitenkaan valkoista pukua halunnut, valkoisella puvulla kun istun kalliolle, puku on takamuksesta todennäköisesti kaikkea muuta kuin valkoinen. Vietän juhlani mieluummin murehtimatta sitä miltä takamukseni loppuillasta näyttää..

Link to comment
Share on other sites

Kinkkinen juttu. vastasin osittain valkoinen, mutta tämähän nyt saattaa muuttua vielä ties kuinka monta kertaa  ;D

Ennen en olisi voinut kuvitellakaan mitään valkoista laittavani, mutta nyt asia on alkanut askarruttaa juurikin siksi että sitä sitten kerran elämässään pukeutuisi (kokonaan?) valkoiseen...

Link to comment
Share on other sites

Minulle tulee valkoinen täyspitkä "perinteinen" morsiuspuku. Meillä on siviilivihkiminen juhlapaikalla - jos pitäisi mennä maistraatissa naimisiin laittaisin ehkä päälleni valkoisen kotelomekon, ja sitten hääjuhlaan sen "kunnon" morsiuspuvun. Itse tunnen oloni morsiameksi vain täysvalkoisessa, vaikka ymmärrän täysin kaikki muut valinnat.

Minusta valkoinen ja valkea ovat synonyymeja, eli ei mitään eroa...

Muokattu: , käyttäjä: Onneli
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

valkoinen "normaali" hääpuku, ei tosin prinsessatyylinen. Samanlainen tulisi, vaikka kirkossa sanoisin tahdon. Mua ei haittaa tippaakaan, jos joku menee farkuissa ennen mua naimisiin tai häitä pidetään liukuhihnalta. Se kyseinen hetki merkitsee meille paljon ja itse haluan juhlistaa sitä kauniilla pukeutumisella.  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Olin suunnitellut sinistä pukua, mutta sitten kaupassa yksi punainen vain kolahti sekä mallinsa että värinsä takia. Valkoista en harkinnut, koska haluan, että voin käyttää pukua myöhemmin ilman että se näyttää morsiuspuvulta ja toisekseen: nelikymppisenä se valkoinen puku tuntuu jotenkin ohi menneeltä ajalta.

Oikeastaan olin ennnen kauppaan menoa päättänyt vain sen, että puku on "komea", ei mikään jokapaikan puku tai erityisen "käytännöllinen", vaikka sille jatkokäyttöä suunnittelenkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Valkoinen, lyhyt kellohelmainen Ivana Helsingin design-mekkonen on yllä perjantaina  :-X Halusin valkean puvun, mutten pitkää perinteistä hääpukua. Kangas on pitsimäistä ja malli halterneck/a-linja. Kengät vanhan roosan väriset, samaa väriä laukun kuvioinnissa, lisäksi kimpussa on pioneita joiden sävy menee noiden kanssa yksiin  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...