Jump to content
Naimisiin.info

maistraatissa menijät- oliko teillä hääkimppu?


Guest astahh

Recommended Posts

Siinäpä se otsikossa kysymys..

Itse olen menossa maistraatissa naimisiin kesäkuun alusta. Hääpuku on kyllä ja kuvat ottaa ammattilainen ennen maistraattia, juhlat ovat tosin hyvin intiimit ja pienet perhepiirissä. Mutta en välttämättä tahtoisi kimppua.. Onko se enemmänkin sääntö että kuvassa pitäisi olla kimppu? Ajattelin laittaa tukkaan kukan joka sopii "teemaväriin" ja miehen vieheeseen, mutta ajatus hääkimpusta ei niinkään tempaise mukaansa.

Miten teillä on ollut? Ja jos ei ole ollut kukkia niin onko jälkeen päin harmittanut?

Link to comment
Share on other sites

Emme mene maistraatissa naimisiin, mutta siviilivihkiminen meilläkin on tulossa. Itselleni tulee rannekukka ja sulholle viehe. En muutenkaan ole suunnitellut heittäväni kimppua tms. joten rannekukka ajaa mielestäni mainiosti kukka-asian. :) Tuolla kukat-osastolla on paljon kuvia näistä, käypä katsomassa, jos innostut!

Link to comment
Share on other sites

Älä ota kimppua käteesi, jos et halua:)) Jotkut ovat ratkaiseet asian niin, että ovat ottaneet esim vain yhden kukan käteensä, että "on jotain" nyplättävää. Mutta ei kait sekään mikään pakko ole...

Link to comment
Share on other sites

Me mennään maistraatissa naimisiin ja ajattelin ottaa kätöseeni vain muutaman viininpun. kallan. Tykkään siitä kukasta ja sopii asuuni. Miehelle tulee varmaan kalla rintaan.

Meidän tyyliin eikä tilaisuuteenkaan sopisi mikään hillittömän iso ja upea luomus.

Vaikkakin joskus ajattelin että sitten kun menen naimisiin niin teen itselleni maailman isoimman ja hienoimman kimpun.

No nyt ei enää tehdä sitä juttua työksi  ja mielikin on muuttunut  :P

Link to comment
Share on other sites

Piti vähän aikaa miettiä oliko mulla kimppu vai ei ;D.

Joo, miulla oli pieni kimppu. Kimppu oli kooltaan sellainen ns. "heittokimppu" - ja raaskin heittääkin sen hääjuhlan jälkeen.

Vihkimisen aikana kaaso piti kimppua ja käsilaukkuani, hääkuvissa kimppu ei ole mukana.

En usko että olisi harmittanut vaikkei kimppua olisi ollutkaan.

Link to comment
Share on other sites

juuh, kiitoksia vastauksista.

asia lähti siitä kun äiti oli oikoinaan nainut isäni maistraatissa ja kuvaaja oli ihmetellyt että missäs kimppu (ei sitä ollu isä muistanu, joka järkkäsi pikavihkimisen)..oli kuvaaja sitten tyrkännyt pölyisen muokikarahkan äitin käteen  ;D

Link to comment
Share on other sites

Menin naimisiin maistraatissa, ei ollut minkäänlaisia kukkia. Eikä olisi ollut, vaikka olisin mennyt kirkossa tai jossain muualla. Mä en vaan välitä kukista, joten olisi ollut ihan turha maksaa niistä.

Link to comment
Share on other sites

Jos itsestä tuntuu, ettei tahdo kimppua, niin ei sitä missään nimessä kannata sen vuoksi ottaa, että suurin osa tekee niin.

Itselläni ei ollut kimppua; ei itseasiassa tullut edes mieleen moinen asia. Kukat ovat kauniita, mutta en koe luontevaksi niitä käsissäni ympäriinsä kannella.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me menemme maistraattiin ihan vaan tavallisissa vaatteissa (no, vähän tavallista siistimmissä). Sitten juhlaa varten hankin hääpuvun ja jonkunnäköisen kimpun. Kukat kyllä luovat sen oman fiiliksen mutta eihän ne kyllä pakollisia olen. Minusta voi hyvin ollaa ilman jos siltä tuntuu :)

Link to comment
Share on other sites

Minä teetän morsiuskimpun - tällä hetkellä mielessäni on jonkinlainen siro, valuva orkideakimppu. Maistraattivihkimisen jälkeen meillä on ystäville ja sukulaisille iltajuhla, jolloin kimppu saa myös koristaa pöytäämme.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Minäkin teetin itselleni kimpun ja miehelle vieheen, ja vain kuvauksen takia  :) Ja tottakai ne olivat mukana vihkimisessä vaikka meilläkin vain äidit todistajina. Mulle kukkakimppu oli jotenkin hyvin tärkeä asia heti alusta alkaen.

Link to comment
Share on other sites

Itseasiassa aika harvoin hääkuvissa on kukkia.

Valokuvaaja sanoi, että voi olla hyvä jos on jotain kädessä pidettävää. Mutta mun mielestä nykyään tosi suuri osa kuvista on ihan kasvokuvia, eikä kukkia näy. Sit niistä kukista ehkä otetaan erikseen kuva.

Link to comment
Share on other sites

Juhlat muualla kuin maistraatissa, mutta kimpun ajattelin hankkia vaikkei varsinaisesti pukeuduta eikä juhlita....jotain simppeliä;yksi kukka tai luonnonkukista kimppu.

Link to comment
Share on other sites

Maistraatissa mennään ja seuraavana päivänä juhlitaan. Jo maistraattiin otetaan kukat mukaan, toivon mukaan säilyvät hyvänä vielä seuraavaankin päivään. Mulle tulee pieni vaaleanpunainen ruusukimppu ja miehelle viehe.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Meillä on vihkiminen hääpaikalla. Haluan kukkia, mutta en kimppua. Pohdinnan ja asiaan perehtymisen jälkeen oon päätynyt siihen, että teetän vieheen. Sulhaselle, bestmanille ja kaasolle tulee myös, mutta mulle hieman isompi. Toivottavasti puvusta löytyy hyvä paikka sen kiinnitykselle. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...