Jump to content
Naimisiin.info

Siviilivihkimisen sisääntulo- ja poistumismusa??


Erya

Recommended Posts

Tuli tässä nyt mieleen, että Apocalypticallahan on esim. Metallica-covereita, jotka voisi sopia häätilaisuuteen tyyliltään, mutta silti antaa vähän särmää.  En ole mikään Apocalyptica-fani, joten en osaa heittää mitään lonkalta muuta kuin tuon jo monta kertaa mainitun Nothing Else Mattersin...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä oli siviilivihkiminen maistraatin tiloissa. Meillä ei ollut musiikkia ollenkaan ja suoraan sanottuna ei tilanne sitä kaivannutkaan.  Sisääntulo- ja poistumismusat olisivat tehneet tilanteesta vain kaavamaisen. Tulimme sisälle perheenjäsenten ja ystävien kanssa ja asettauduimme omalla paikalle. Tilaisuuden jälkeen perheenjäsenet ja ystävät tulivat onnittelemaan meitä ja halailtiin. Jos siinä olisi pitänyt järjestäytyä joihinkin jonoihin ja odotella musiikkia, olisi se tuntunut naurettavalta.

Siunaaminen meillä oli juhlapaikkamme puutarhassa. Sinne kaavailin musiikkia. Live musiikkia ei kuitenkaan onnistuttu saamaan ja mankan soittaminen olisi tuntunut teennäiseltä. Saavuimme siunauspöydän luokse ilman musiikkia. Kun tulimme lähemmäksi ihmiset alkoivat taputtaa. Tilanne sujui mainiosti myös ilman musiikkia ja teki tilaisuudesta rennon ja epämuodollisen.  Puutarhasiunaamiseen ainakin sopi oikein hyvin.

...ei siis paniikkia musiikin suhteen!

Link to comment
Share on other sites

Totta puhuen en ole edes ajatellut että haluaisin maistraattiin musiikkia.. Keskitän kaiken energiani siunaamiseen, joka merkitsee tapahtumana itselleni enemmän kuin maistraatti  :). Muutenkin ajatuksena on että käydään siellä vain nopeasti pyörähtämässä ja "vihkiytymässä" ja sitten eikun hoitamaan muita käytännön järjestelyjä..  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Te, joilla on ollut sisääntulo-ja/tai poistumismusiikkia nimenomaan maistraatissa, kertoisitteko miten sen olette käytännössä hoitaneet? Oletteko siis kantaneet maistraattiin kannettavan cd-soittimen tms, ja kuka on laittanut kappaleen/kappaleet soimaan (ja miten ne on ajoittettu juuri oikein)?

Ehkä tyhmiä kysymyksiä, mutta mietityttää :blush:

Muokattu: , käyttäjä: Rosetta
Link to comment
Share on other sites

Meillä on seremonia juhlatilassa ja sisääntulomarssina on

(joskin hiukan muokattuna, koska puhtaana biisinä olisi ihan liian pitkä). Musiikki tulee tietokoneelta ja DJ:n virkaa toimittaa eräs ystävä.

Poistulomarssia ei ole, koska emme poistu :grin:

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vihkiminen juhlapaikalla, johon toivottavasti saan opiskelijakuoron laulamaan. Olin ajatellut alku-ja loppulauluksi "peace like a river" -nimistä nekrospirituaalia, se ei ole sanoiltaan mitenkään uskonnollinen, ja väliin laulettavaksi suomalaista kansanlaulua "Tuulantei", joka on nimenomaan häälauluksi sopiva rakkauslaulu. Jotain muutakin mahdollisesti.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä oli vihkiminen juhlapaikalla ulkona. Musiikki tuli ihan tavallisesta mankasta, joka oli pitkän jatkojohdon turvin raahattu niin lähelle väkeä kuin mahdollista (jos patterit olisivat toimineet, olisi ollut helpompaa).

Meillä oli "tulomusiikkina" Moulin Rougesta tuttu "Your Song" ja poistumismusiikkina sitten James Brownin "I feel good" siten, että alkurääkäisyn ainakin piti alkaa suudelmasta (käytännössä ei mennyt ihan niin, olisi pitänyt etukäteen kokeilla).

Vieraat tykkäsivät kovasti ja ainakin äitini sanoi, että ilmapiiri selvästi rentoutui heti, kun Brown lähti soimaan. Ainakin naurunhörähdys kuului.

Näköjään on aika tavallista, että ei-kirkollisissa vihkimisissä halutaan musiikiltakin jotain muuta kuin perinteistä häämarssia...

Muokattu: , käyttäjä: Mindie
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

phantom of the opera - nightwish sisääntuloon...jospa kukaan ei kuutelis sanoja?? :P mä niin rakastan tota piisiä!!

jos saadaan siis vihkijä juhlapaikalle, niin marssit on jotain tota luokkaa...

vaikka walking in the air sisäänmenomusana ja poismarssina star warsista joku.. voih, toivottavasti lahen maistraatista tulee meijät tuomari juhlapaikalle vihkimään... :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Meillä ei varsinaisesti siviilivihkiminen, vaan kirkollinen vihkiminen juhlapaikalla, mutta pappi sanoi ettei aseta mitään rajoituksia meidän musiikkivalinnoille, joten meillä siis Star Wars -leffoista sisääntulomusiikkina Across the Stars ja poistumismusiikkina Victory aka. the Throne Room. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Meidän piti järjestää isot häät Suomessa, mutta sitten muutettiin mieltä ja nyt mennäänkin naimisiin Skotlannissa, ystäväpariskunta lähtee mukaan todistajiksi.

Olin jo suunnitellut musiikin kirkkohäitä varten, mutta nyt siviiliseremoniaa varten valitsen uudet kappaleet.

Ehkäpä

Canon in D - Pachelbel (celtic mix)

Arioso - J S Bach (celtic version)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä oli Polyteknikkojen kuoron kvartetti laulamassa siviilivihkimisessä, olivat tosi hyviä - suosittelen!

Biisit olivat

- Hän kulkevi kuin yli kukkien ("sisääntullessa" - vihkiminen oli pihalla)

- Minä laulan sun iltasi tähtihin (vihkimisen virallisen osuuden jälkeen, kuuntelimme paikoillamme)

- Tuulan tei

- What a wonderful world

- Rusketusraidat (poistuessa)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...