Guest Ki-vi

"Salaa" naimisiin menneet!!

166 viestiä aiheessa

Tuota valokuva-asiaa minäkin olen miettinyt, kun meilläkään ei ole todistajia omasta takaa.. :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin syksyllä todistajana maistraattihäissä, joissa toinen todistaja oli maistraatista. Hän kertoi, että voivat ottaa muutamia kuvia. Joten luulisin että onnistuu. Ei varmaan hirveän suuri vaiva ole ottaa muutamaa kuvaa ;D.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jep mä luulen kanssa, että jos maistraatti pystyy järjestämään todistajat (ainahan tämä ei muka onnistu  >:() niin kyllä toinen heitä voi muutaman kuvan napata. Ei todellakaan vaadi paljoa  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanaa  :-X Olen niin onnellinen meidän kahden täydellisestä hääpäivästä! Aamulla valokuvautimme itsemme ulkona ja iltapäivällä äitien kera menimme käräoikeuteen vihkitilaisuuteen  :) Siitä sitten kävimme syömässä piiitkän kaavan kautta! Tuntuu että "salahäät" jäi päälle kun vieläkään ei saanut kaikille kerrottua  ;D Tosiaan toisemme saimme 19.6.2007. Kaikki ovat olleet positiivisesti iloisia meidän salahäistä, IHANAA olla vaimo!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

menemme ystävänpäivänä salaa naimisiin. Sulkilla synttärit kaksi päivää vihkimisestä, joten viemme vanhemmat "synttäri-illalliselle" ja paljastamme uutisen. Vielä hauskemman tästä tekee se, että isäni luulee, että paljastamme vasta hääsuunnitelmat, joten tämä tulee hänellekkin yllätyksenä ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan menossa Toukokuussa salaa naimisiin ja lähetetään kortit kaikille ihmisille että naimisiin on menty ja silloin kun ihmiset saa nämä kortit niin me ollaan jo kaukana häämatkalla :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viime joulukuussa menimme salaa vihille. Emme ottaneet edes todistajia ystäväpiiristä.

Tilaisuuden jälkeen kävimme kertomassa molempien vanhemmille, ja muille tieto "vuodettiin" vasta uudenvuoden jälkeen. Tai oikeammin annoimme vanhemmille luvan kertoa muille sukulaisille. Ystäviä olemme informoineet aina kun tilaisuus on ollut sopiva.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on seuraavanlainen suunnitelma: menemme maistraattiin 4.3 tiistaiaamuna klo 10. Todistajat talon puolesta. Lähdemme häämatkalla tunnin kuluttua vihkimisestä ja lentokentältä laitamme tekstiviestit lähipiirille. Tarkoitus on siis yllätyksenä vetää homma läpi.

Mitetityttää nyt vaan että haluaisin sulhaselle polttarit ja kavereille pitäisi tietysti asia paljastaa... itse en halua minkäänlaisia polttareita, kaverit sen onneksi ovat hyväksyneet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mennään myös salaa maistraattiin toukokuussa. :-X

Miehen veli menee "kunnolla" naimisiin kesäkuussa ja me kerrotaan sitten kaikille meidän salahäät vasta heinäkuussa kun mies juhlii 3-kymppisiään. Yllätysjuhlat siis luvassa! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me "karkaamme" myös salaa vihille maistraatissa karkauspäivänä 29.2.2008 klo 9 aamulla. Tämän jälkeen suuntaamme informoimaan lähipiiriä asiasta. Pari tekstaria varmaan lähetellään myös. Meidän vihille menosta ei tiedä kukaan muu kuin minä ja mieheni...ja hyvä niin. Jää turha hössötys pois.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin menemme salaa vihille maistraatissa huomenna karkauspäivänä 29.2.2008. :) Mukana vain minun sisko miehineen todistamassa ja sulhasen veli ottamassa valokuvia. Aiomme laittaa ensi viikolla valokuvalliset kortit postiin vanhemmille, isovanhemmille ja muutamille sukulaisille, että naimisiin ollaan menty. Samalla mainitsemme että juhlat on tulossa myöhemmin. Aiomme järjestää siunauksen ja hääjuhlan vuoden päästä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mennään salaa naimisiin 30.5. Turun maistraatissa ;)

Mukana vain kaksi todistajaa, miehen sisko ja oma rakas ystäväni. Pidämme ihan "oikeat" häät, vaikka vieraita on vain kaksi. Puku, sormukset, hyvä illallinen, juhlintaa.. Juhlapaikka on vielä hakusassa, kyselyt on tehty börsiin ja Nlin kylpylään. Jännää!

Sitä ei olla vielä päätetty millä lailla ilmoitetaan lähipiirille. Kavereille ja sukulaisille meinataan laittaa kuvalliset kortit postiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mentiin salaa naimisiin 24.4.08. Kaverit olivat kuin puulla päähän lyötyjä, kun kuulivat myöhemmin, mutta kukaan ei kai suuttunut tai loukkaantunut. Pari oudompaa reaktiota tuli kavereilta, mutta laitoin ne yllätyksen tai järkytyksen piikkiin.

Kavereille pidetään grillibileet kesällä, kunhan kotiudun Ruotsista.

Vanhemmat ottivat rauhallisesti, anoppi tosin ilmaisi olevansa pettynyt kun hänen kauan odottamia lapsenlapsi-ilmoituksia ei vieläkään tullut <_<

Me oltiin ihan ykkösiin pukeutuneina, oli kukat ja upea puku ym. Häämatkalle karattiin 3 yöksi Naantalin kylpylään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihan kivoille kuulostavat nuo teidänkin salahäät, mutta meille taitaa tulla vielä salaisemmat. Koko asiasta tietää vain yksi henkilö eli pomo, jotta saa vapaa päivän. Suurin osa kavereista ei edes vielä tiedä että seurustellaan ja jälkikäteenkin ajateltiin salailla asiaa mahdollisimman pitkään. Asiaa tietysti helpottanee se, että sormuksia aiotaan pitää oikean käden nimettömässä ortodoksi perinteen mukaan. Mutta kyllä ne uuden nimen varmaan jossain vaiheessa tajuaa.. Vanhemmat saa kuulla sitten kun tajuavat kysyä asiasta jos ei kummankaan sisarukset mene vuotamaan tietoa etukäteen. Toisaalta ei nekään saa tietää kuin kysymällä, joten voi pysyä salassa kauankin. Naimisiin mennään mentaliteetilla kerranhan täällä vaan eletään. Avioehto meinattiin kyllä tehdä ainakin alkuun. Senhän saa aina jälkikäteen kumottua. Ja polttarit & kunnon vihkimiset pidetään sitten joskus myöhemmin. Tuntuu kivalle kun on oma pikku salaisuus, jota suunnitella ihan vain kahdestaan. Kutkuttavaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me aiotaan mennä salaa naimisiin nyt joulukuussa. Pyydetään ystäväpariskunta todistajiksi, mutta pyydetää ja vannotetaan, etteivät kerro kenellekään. Meille syntyy vauva tammikuussa ja ajatuksena on, että ristiäiset aloitetaankin avioliiton siunaamisella, jolloin kaikki tärkeimmät saavat sitten kuulla meidän virallisesta perheestä... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mennään ensi maaliskuussa maistraatissa naimisiin ja todistajaksi tulee mun miespuolinen "kaaso" ja miehen sisko.

Muut saa infon sitten Save the date- henkisellä kuvaviestillä/sähköpostilla. Juhlia on tarkoitus noin 5kk myöhemmin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihania salaisia hetkiä ollut kaikilla.

Meillä on sellaisenen tilanne että kihlat vaihdettiin jo salassa.

Mies kyllä oli pyytänyt isältäni kättä jo jonkun aikaa sitten,että ehkä jokin aavistus oli mutta...

Päivän lehti oli monelle yllätys kun siinä luki kihloissa..

Isäni puolelta on tullut vannotusta siitä että ette sitten mene salaa naimisiin.

Niin no,siviilissä kun mennään,niin tehdään se juuri silloin kun siltä tuntuu :-X

Juhlat on varmasti vasta vuoden-parin päästä ja olenkin sanonut että mennään naimisiin vuonna 2010, mutta tosiaan,mitä enemmän näitä foorumeja kelaan läpi ja luen,luulenpa että maistraatissa vieraillaan myös salaisesti. Ja se ei välttämättä mene kovinkaan pitkälle.

Muokattu: , käyttäjä: Eloveera

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaksi todistajaamme ja morsiamen äiti tietävät päivämäärän, sulhasen vanhemmille aiomme kertoa pian. Kaikille muille kerrotaan joulukortilla, joita emme ole lähettäneet koskaan ennen :girl_blum:

Useimmat odottavat kesähäitä tai ensi kevään Vegasin matkan uutisia, joten tulee varmasti yllätyksenä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mentiin "salaa" naimisiin, asiasta tiesivät toki kaasot ja best manit sekä mun äiti ja kaksi muuta henkilöä lähipiiristä, jotka olivat todistajina. Hääjuhla kolmea päivää myöhemmin oli alusta loppuun "oikeat" häät pukuineen ja hössötyksineen, mut vaan ilman pappia ja tämä järjestely sai kovasti kiitosta, etenkin kun juhlapaikka oli vähän hankalamman matkan takana.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pari läheisintä ystävää tiesi jo etukäteen. Lähisuvulle kerrottiin sitten vihkimistä seuraavana päivänä, ja vaihdettiin facebookissa tietoihin "married" jota kautta kaveripiirille sana levisi. :girl_wink: Suurin osa ei varmaan ole vielä huomannutkaan emmekä tätä hirveästi kuuluttele kylillä - vuoden päästä on sitten ne "oikeat" häät kun on siunaus kirkossa jne, mainostetaan sitä sitten enemmän. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mennään ensi kesänä naimisiin. Todistajina kaksi lähipiiristä, joiden kanssa mennään sitten syömään ja häämatkalle lähdetään samana tai seuraavana päivänä (kahdestaan ;) ). Jälkikäteen ehkä läheisille kahvitukset kesäloman yhteydessä, saa nähdä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin menemme kesällä salaa naimisiin (okei pakko oli kertoa parhaalle ystävälle, koska hänkin on menossa naimisiin ja hössötämme nyt tätä yhdessä). Olemme suunnitelleet muutamaa ystävää todistajaksi ja jotain pientä kivaa illaksi, mutta jotenkin alkaa hetki hetkeltä houkuttaa enemmän vain mahdollisimman pikainen visiitti maistraatissa vain kahdelleen ja siitä suoraan häämatkalle.

Selviäisi niin paljon helpommalla ja halvemmalla, varsinkin kun se pääasia ja tärkein funktio tässä yhtälössä on kuitenkin vakio: naimisiinmeno. <3

muoks. Niin tosiaan hääpäivä aikaistui aika reippaasti joten onnenpäivä koittaakin jo reilun viikon päästä.

Muokattu: , käyttäjä: Nanam

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

"Salavaimo" ilmoittautuu!

Menimme viime vuonna naimisiin, ja tällä hetkellä avioliitosta tietävät vain muutamat ihmiset.

Minulle tärkeistä ihmistä kerroin vain yhdelle ystävälleni, ja ohimennen mainitsin kampaajalleni. Vapaapäivän pyysin sanomalla "silloin olisi häät", ja esimies heitti vitsinä että omatko. Vastasin että "joo", mutta esimies luuli sitä vitsiksi :) En korjannut.

Mies kertoi parille ystävälleen. Myös miehen työkaverit tiesivät.

Kaikki jotka tiesivät häistä, tiesivät niistä jo ennen vihkimistä. Todistajat olivat paikan päältä.

Emme ole vieläkään kertoneet kummankaan perheille tai muille kavereille. Olemme sopineet, ettemme valehtele jos joku kysyy, mutta vapaaehtoisesti ei mennä kertomaan kenellekään. Kerran jouduimme joululomalla vähän kiertelemään, kun tuli sellaista perinteistä "te olettekin sitten seuraavat"-vihjailua. Mitäpäs siihen kuin että "jaa jaa, vai niin" :D Jos olisi jomman kumman sukulainen, joka siinä kiusoitteli, olisimme ehkä kertoneet, mutta tuo sattui olemaan miehen kaverin kaverin äiti, joten ei ollut suuremmin halua hänelle alkaa avautumaan asiasta...

Perheet ovat molemmille normaaliin tapaan läheisiä, mutta halusimme pitää tämän ihan kahdenkeskeisenä juttuna, ja päätös on tuntunut täysin oikealta. Katsotaan koska joku saa ongittua selville. Suoraan kysymykseen tulee suora vastaus. Alustavasti ollaan kyllä puhuttu miehen kanssa, että jos ei kerrota vuoden kuluessa kenelläkään, niin voidaan pitää ekana hääpäivänä sitten pienet kahvitukset sukulaisille ja kavereille erikseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heipsan!

Meillä myös tulossa "salahäät", aprillipäivänä tahdomme maistraatissa kahden todistajan läsnäollessa, parhaat ystävämme :) Karkaamme samana päivänä neljän yön reissulle ja kotiudumme sunnuntaina (vihkiminen siis keskiviikkona).

Olemme tehneet valtavaa ajatustyötä, miten ilmoittaisimme asiasta.. Minun vanhemmille asia ei varmastikaan tule yllätyksenä, mutta heille tahtoisin asian henkilökohtaisemmin ilmoittaa.

Kavereille ilmoittamisesta yhtenä suunnitelmana olisi vaihtaa facebook-status juuri ennen matkalle lähtöä ja olla vastaamatta viesteihin ennen sunnuntain kotiinpaluuta.

Olisko hyviä ideoita meille? Vanhemmille olen miettinyt kirjeen kirjoittamista tai pikaista käyntiä heidän luonaan ennen reissuun lähtöä, mutta olisi niin mukava tehdä ilmoitusasiasta ikimuistoinen hetki!

Sulhasen vanhemmille ilmoittamisesta en tiedä, koska eivät ole läheisiä (lue: eivät oikein väleissä ollenkaan..) enkä ole aivan varma tahtoisinko heidän välitöntä reaktiota olla edes todistamassa.. :(

Ideoita otetaan siis vastaan! Olisi kiva myös hyödyntää aprillipäivä-ideaa (ainakin kavereille ilmoittamisessa), jotta joutuisivat muutaman päivän pohdiskelemaan, oliko kyseessä aprillipila vai ei :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips.

Olen "karkaamassa" naimisiin kihlattuni kanssa heinäkuussa ja hääjuhla tulee vasta vuoden päästä keväällä.

Menemme siis maistraattiiin kahdestaan ja todistajina toimivat henkilökunta.

Vihkimisen jälkeen seuraavana päivänä lähdemme jonnekkin päin eurooppaa muutamaksi päiväksi, tarkoituksena olisi treffata ystävä pariskunta jotka reppumatkaavat kesällä ja yllättää ensimmäisenä heidät kertomalla uutiset. Ystävä pariskunnan nainen on paras ystäväni ja tulee toimimaan kaasona hääjuhlassa, siksi siis hän miehineen saa tietää ensimmäisenä naimisiismenostamme. :-X

Heti kun he saavat tietää, soitamme omille vanhemmillemme ja kerromme uutiset.

Facebook on myöskin hyväksi havaittu yhteisö, joten sinne vain tieto ja puskaradio hoitaa ilmottamiset puolestamme. Itse nautimme muutamasta päivästä euroopassa rauhassa ja annamme pölyn laskeutua kotisuomessa. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään