Guest Ki-vi

"Salaa" naimisiin menneet!!

166 viestiä aiheessa

Menimme naimisiin 21.6, salaa, kahdestaan maistraatissa. Todistajat tulivat talon puolesta. Vihkimisen jälkeen menimme trash the dress - hääkuvaukseen ja sitten kipin kapin kotiin; babysitteri oli varattuna klo 22 saakka. :girl_wink:

Perheille ja ystäville olemme kertoneet vähitellen.

Hääjuhla pidetään elokuussa, ensin sukulaisille päiväkahvitus ja illalla kavereille bileet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lueskelin kaikki postaukset läpi ja vain muutama lähenteli perusidealtaan minun ja tulevan morsiameni suunnitelmia. Olemme tavanneet sen verran hiljakkoin, että asiasta tiedottaminen vanhemmille, kavereille jne. nostaisi vain turhaa vatvomista, joten päätämme pitää asian täysin salassa kaikilta. Vihkiminen jää määräämättömäksi ajaksi vain meidän kahden väliseksi salaisuudeksi ja se tekee asiasta, ainakin minulle, entistä merkityksellisemmän.

 

Maistraattiin lähiaikoina ja katsellaan muutaman vuoden päästä miten tuon uutisen äitimuorille tarjoilisi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me karattiin mieheni kanssa salaa naimisiin 12.12.12. Ainoat henkilöt, joille halusimme ehdottomasti kertoa asiasta oli molempien vanhemmat. Jälkikäteen olemme kertoneet parhaimmille ystävillemme, jotka ovat ottaneet uutisen positiivisesti. Sukulaiset eivät tiedä asiasta vielä yhtään mitään, ei edes sisaruksetkaan.

 

Päätimme jo aikanaan, että jos naimisiin mennään halutaan juhlat pitää kesällä ja sellainen päivä, jonka mies muistaa, hyvä jos muistaa oman syntymäpäivänkin :D. Kyseinen päivä oli viimeinen mahdollisuus, että kaikki kolme numeroa ovat samat ja mielestämme ihan hauska. Paikkakunnallamme järjestettiin tuona päivänä vihkihetki kirkossa ja ajateltiin, että se sopii hyvin meille ja on mitä helpoin tapa mennä naimisiin. Kirkossa oli siis vain me, pappi ja kirkon puolesta kaksi todistajaa. Suunnitelmissa on kuitenkin pitää nyt tulevana kesänä isot juhlat suvulle. Saapa nähdä kuinka moni suuttuu vai onko heillä vielä sen verran huumoria jäljellä, että kestävät tämän ison salaisuuden :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menimme salaa naimisiin Vantaan maistraatissa "perinteisenä salahääpäivänä" eli aprillipäivänä jotakuinkin 5kk sitten. Töissä esimies ainoastaan tiesi ja häntä vannotin olemaan kertomatta kenellekkään.
Vanhemmille tiedotettiin asiasta soittamalla, tutuille ja kavereille laitettiin facebookkiin näkyville minun vaihtunut sukunimeni ja sivilisääty.

reaktiot, aloitetaan vaikka morsiamen vanhemmista:
Äiti: Intettiin varmaan vartti onko kyseessä ihan tosi vai pelkkä aprillipila. Kun lopulta uskoi että "saa uskoa" eikä tartte juoda kuravettä päälle, oli onnellinen meidän puolesta (toki harmitteli samalla kun olisi itse halunnut täsmälleen samana päivänä mennä isäni kanssa naimisiin 27vuoden avoliiton jälkeen mutta isänipä hannasi asiassa jälleen :D )
Isä: (oli pilkillä kun soitin) ja tämä onnitteli ja sen jälkeen alkoi kertoilemaan omasta kalansaaliistaan :D (ei voinut kuin nauraa!)
Vanhempien luokse mentiin piipahtamaan (asuvat yli 500km päässä) pari päivää häiden jälkeen jolloin skoolattiin.

Sulhasen vanhemmat:

Isä: Onnitteli, kyseli koska on juhlat, kerrottiin että ei juhlita. Tämä selvä ja sovittiin että käydään vaikka syömässä joskus tai "juodaan pullakahvit". Antoi myöhemmin rahaa "häälahjaksi" kun ei astiastoa huolittu.
Äiti: Onnitteli, kyseli koska on juhlat, kerrottiin että ei juhlita... "no mutta kyllähän sitä pittää juhlat olla!" ja koetettiin kuitata että "no keität sitten kahvit kun tullaan käymään": Noh, järjestettiinkin Vappuna brunssi kakkuineen ja kuohuvineen. Ajattelin tämän olleen siinä, mutta sainkin tuossa pari viikkoa sitten kutsun "hääkahveille".. eli anoppi päätti järjestää meille hääkahvituksen ja kutsui jopa meidät sinne?!! Itsehän olen kys. päivänä töissä kaiken muun hyvän lisäksi joten liekköhän juhlat kuinka juhlittu kun itse pääsen paikalle. Tein kyllä tässä jokin aika selväksi että ei kumpikaan varsinaisesti ilahduttu tästä eleestä, mutta eiköhän tuota paikalle vaivauduta sit kuitenkin. Mitenköhän itse pääsen tästä yli..

Paras kommentti tuli kyllä mieheni mummolta joka kiitteli miten säästettiin koko suku juhlimisen (+matkustamisen) vaivalta.. vieressäni sattui vain istumaan tämän kesän tuleva morsian, jonka häitä juhlitaan koko suvun voimin parin viikon päästä :D 

Mittään en vaihtais! (paitsi ehkä anopin) Olen niin stressiherkkä ja mies taas vihaa ajatusta juhlakaluna olemisesta, joten tämä sopi meille paremmin kuin hyvin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meitä ei vaan napostele ajatus sukujuhlien järkkäämisestä, monestakaan syystä. Karataan siis vihille, mutta äitini meinataan ottaa todistajaksi kun hänelle on käytännössä pakko kertoa, mitä on tekeillä, ja mulle sanottiin maistraatista, että yksi todistaja täytyy tuoda, heiltä saa vain yhden. Saas nähdä, tuleeko siitä sitten sanomista miehen sukulaisten puolelta, että toi pääsi ja me ei (mulla on kyllä hyvät syyt siihen, joista tosin osaa en halua sanoa ääneen).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 mulle sanottiin maistraatista, että yksi todistaja täytyy tuoda, heiltä saa vain yhden.

Kuvaaja on oikein mainio "oma todistaja", sitten ei tulisi kyräilyjä sukulaistenkaan puolelta + ottaisi oikein kuvatodisteet :D Ennenkuin otettiin maksettu kuvaaja mietin kyllä vaihtoehtoja olisiko joku läheinen ystävä tai sukulainen jolle voisin kuvat luottaa mutta kuten todettu, päädyttiin sitten aiemmin lastamme kuvanneeseen freelance -kuvaajaan ja saatiin ihanat kuvat muistoksi! (muutamia kuvia otettiin vihkimisen jälkeen miljöössä)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kumpikin inhotaan niin paljon kuvattavina olemista, että hyvä jos tulee edes yksi kännyräpsy meistä yhdessä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan menossa syyskuussa salaa maistraatissa naimisiin. Todistajien kanssa tässä pähkäillään, kun maistraatista sanottiin, että sieltä ei ehditä todistajiksi. Tietysti ymmärrettävää, työnteko keskeytyy jos pitää monta kertaa päivässä lähteä todistamaan naimisiin menoa.

Suunnitelma b lienee sitten se, että laitetaan päivää, kahta ennen lähimmille kavereille ilmoitus, että mennään naimisiin ja paikalle toivottavasti pääsisi ainakin kaksi kappaletta. Hankalaa kun porukka on arkena tietysti töissä. Aluksi mietittiin että pyydetään vain kavereita kaupungille ja kerrotaan vasta sitten että mennään naimisiin, mutta siinä on se vaara että eivät "muuten vaan" karkaa töistä aiemmin.

Mietityttää myös vanhempien reaktio, ainakin serkkuni ovat menneet naimisiin suurin seremonioin (tosin kaksi on jo eronnut), joten pientä painetta olisi järjestää ökyhäät. Mutku en taho!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mietityttää myös vanhempien reaktio, ainakin serkkuni ovat menneet naimisiin suurin seremonioin (tosin kaksi on jo eronnut), joten pientä painetta olisi järjestää ökyhäät. Mutku en taho!

Turhaa mietit ja jännität. Naimisiinmeno on lopulta vain ja yksinomaa iloinen asia joten jos vanhemmat kaipaavat juhlia niin lopulta varmaan järjestävät itse sellaiset. (Vaikka väkisin, mutta sehän ei itse avioliitonsolmimispäivää pilaa :girl_in_love:  ) Ja vanhempien prioriteettina tulisi olla jälkeläistensä onni :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä taitaa olla aika hiljaista nykyisin? :unsure:

Ollaan puhuttu miehen kanssa naimisiin menosta ja viikonloppuna automatkalla heräsi ajatus, että mitäs jos karataan ja mennään naimisiin.:wub: Ajatuksena oli salata asia niin pitkään kun vaan on mahdollista. :D Saavat sitten tietää kun osuu kohdalle. 

 

Mutta siis ideana oli, että mennään naimisiin 24.2.2017!  :gpari:

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mentiin salaa naimisiin eilen, vuoden verran ehdittiin olla salaa kihloissa. Ajattelin julkistaa asian Facebookissa aprillipäivänä, hauska nähdä kuka uskoo ja kuka ei :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Päätettiin avomiehen kanssa mennä salaa naimisiin. Jos menemme maistraatissa naimisiin niin mietin, että kenet sinne voisin pyytää kuvaamaan. Haluaisin kuitenkin muistoksi kuvat ja varmasti molempien vanhemmat haluavat nähdä kuvia. Kukaan ei tiedä suunnitelmasta ja olisi hauskaa ilmoittaa muulle perheelle ja suvulle hyvin hauskalla tavalla, että tadaa, menimme naimisiin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mentiin kaks vuotta sitten salaa naimisiin, asiasta tiesivät kaaso, bm ja valokuvaaja. Julkistettiin tieto häämatkalta, jonka aikana itse juhlien kutsut olivat ennättäneet perille kutsutuille. Kuvaaja oli työkaveri, joskin tekee sivubisneksenä tuota. Otettiin myös potretit samalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Se olisi 3 vrk vielä kun me mennään mieheni kanssa salaa maistraatissa naimisiin. Sen jälkeen vuorokaudeksi Tallinnaan. 

Minua jännittää jo aika paljon. En tiedä mitä laittaa päälle. Ulkonakin on kylmä. Jossain vaiheessa ajattelin laittaa päälle parhaat vaatteet ei kauniin mekon mut sit pitäisi vihkimisen jälkeen käydä kotona vaatteita vaihtamassa. Samalla olen taas katsonut kuvia jossa ihmiset käy siviilivihkimisessä ihan normaali vaatteilla. Sit pääsisi suoraan satamaan. Vaikea päättää!?! 

 

Mitä teen, auttakaa! 

 

Mies sanoi että tekee niin kun mä päätän

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

@Hellu76, haluatteko ottaa vihkimisestä kuvia? Luuletko, että arkinen vaatetus jälkikäteen harmittaa? Onko mitään välimallin ratkaisua, joka olisi pykälää juhlavampi mutta lämmin?

Mä olen niin hienohelma, että haluaisin (ja halusin) panna ykköset päälle maistraattiin. Jos nopea matkalle pääsy on tärkeää, voisiko vaatteet vaihtaa maistraatissa ennen lähtöä? Ainakin täällä oli pieni pukeutumistila, jossa onnistuisi. Toki vaatteet pitää sitten pukupussissa roudata Tallinnaan ja takaisin.

Aiotteko vielä reissussa juhlistaa erityisesti, onko juhlavaatteille sielläkin käyttöä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me menimme viime perjantaina naimisiin. Todistajat saatiin maistraatin puolesta, eli olimme käytännössä kahden. Hääjuhlat pidämme kyllä ensi keväänä, mutta saa nähdä kuinka kauan rouviintumiseni pysyy salassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään