Guest Ki-vi

"Salaa" naimisiin menneet!!

166 viestiä aiheessa

Me nyt ei varsinaisesti mennä salaa naimisiin (eli paikalla on todistamassa molempien vanhemmat ja sisarukset perheineen - heidän lisäkseen pari mun muuta kaveria tietää). Muut saavat tietää sitten sunnuntain lehteä lukiessaan... Hetken mielijohteesta päätettiin laittaa Vihitty-osastolle ilmoitukset sekä mun kotipaikkakunnan että nykyisen asuinpaikan lehtiin.  Ollaan silloin häämatkalla ja takuuvarmasti kännykät kiinni, niin pari viikkoa saadaan olla rauhassa. Voidaan ehkä sit keväämmällä kahvittaa sulhon puoli suvusta (mun puolelle pidettiin kunnon kihlajaiset).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidät vihitään kirkossa lyhyttä lyhyemmänkin :) kaavan mukaan, mutta kirkossa kuitenkin vain todistajien läsnäollessa. Tähän ratkasuun päädyttiin, kun suunnitellut häät kesällä 2007 rupesivat paisumaan ja paisumaan ja muut suunnittelivat jo niin paljon meidän puolesta että koimme että on helpompi aikastaa juhlia ja mennä salaa ja ennakkoon naimisiin. Muutamat ystävät tietää että ollaan naimisiin menossa ja välillä on harmittanut että ollaan kerrottu tai että minä kerroin ystävälleni. Hän on niin aktiivinen häiden suunnittelija ja on patistamassa millon mihinkin suuntaan meitä ja hommaamaan millon mitäkin ja kun ideana oli just se et mahdollisimman edullisesti ja mahdollisimman vähällä vaivalla mennään naimisiin ja ihan ilman stressiä :) Mutta ihan pian olen rouva ja sitten lähetämme sukulaisille meidän vihkipäinä otetut kuvat ja pieni runon pätkä mukaan. Ihan mielenkiinnolla odotellaan reaktiota, kun niin moni odottaa oikeita häitä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä suunnitelmissa sama kuin parilla muullakin. Eli perjantaina maistraattiin ja samana päivänä kortit postiin, saavat sitten eräät maanantaina aamukahvit väärään kurkkuun  ;) Kuvaa kuuluu myös se että pakenemme paikalta, siis matkalle. Mitään kahvitteluita emme ainakaan itse järjestä, anopin puolesta en nyt aivan varmaksi voi luvata.

Minun vanhempani olemme ajatelleet kutsua todistamaan, eli he ovat ainoat jotka saavat tietää. Kaikille muille tulee "yllätyksenä".

Muoks. nyt on kuitenkin alkanut elää päässä idea sen kahvittelun järjestämisestä lähimmille sukulaisille miehen puolelta, tämä tarkoittaa 10-15 henkeä. Katsotaan nyt....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin menemme salaa naimisiin.  Sukulaisille ja tuttaville lähetetään sitten "kiitoskortit" eli hääkuvalla varustetut kortit joissa on joku kiva värssynpätkä ja sitten "ilmoitus" että naimisiin mentiin  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan menossa 27.3. salaa naimisiin maistraatissa. Siitä startataan saman tien häämatkalle Phukettiin, jossa vielä on uus "vihkiminen" rannalla parin päivän päästä ja pienimuotoinen juhla ihan meille kahdelle. Kutsut laitetaan postiin samana päivänä ku meidät vihitään. Hääjuhlaa Suomessa vietetään kesäkuussa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mentiin eilen 2.2.07 salaa naimisiin Espoon maitraatissa, pari ystävää tietää nyt, ei vielä muita. Esikoista odottelemme loppukeväästä, ja ajattelimme nimiäiskutsuihin laittaa maininnan myös avioliiton juhlistamisesta. Vanhemmille kerromme kun esikkoa tulevat katsomaan, ellei paljastu jostain syystä aiemmin.

Täydellinen päivä, paikalla vain me kolme  :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kans salaa perjantaina, vaan molempien lapset mukana. Jälkeenpäin tiedotettiin lähisuvulle soittamalla, muille tekstarilla. Upea ja meidännäköinen päivä! Lähisuku kahvitettiin seuraavana päivänä, johon kutsut lähetettiin " hyvällä tekosyyllä", joten ei muita juhlia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan menossa 20.3 maistraatissa naimisiin ja illalla lähdetään Thaimaahan, jossa on kahdenkeskiset rantahäät ja illallinen 28.3.  :-X Tähän mennessä meidän suunnitelmista ei tiedä kuin mun muutama työkaveri (joista muutama lukeutuu myös vapaa-ajankavereihin). Yhdellekään sukulaiselle/perheenjäsenelle ei olla kerrottu eikä kerrota. Aateltiin laittaa ennen reissua paikalliseen lehteen menemään ilmoitus tästä iloisesta tapahtumasta. Ihmetelköön sitä sitten meidän poissa ollessa. ;) Ja postikorttien sijasta meinattiin lähettää ihmisille meidän hääkuva. Katsotaan jos saataisiin sitten syksyksi jotkut juhlat tännekin järkättyä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menemme kahden kuukauden päästä naimisiin ja alku viikosta kerrottiin vanhemmille("kosinnan" jälkeen) ja kahdelle ystävälle jotka tulevat myös maistraattiin todistajiksi. Työkaverit huomasivat sormuksen jotan kerroin, mutta uskon että muuten saadaan pidettyä salassa, niin kuin olisi tarkoitus! Sukulaiset kuitenkin vain alkaisivat hössöttämään ympärillä ja kumpikin tuntisi olonsa tukalaksí. Jälkeenpäin saa sitten onnitella ja pitää melua jos siltä tuntuu ;D.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mennään myös salaa. Ihan vain siksi että saamme varmasti keskittyä siihen kaikkein tärkeimpään eli toisiimme  :-X.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, salassa pidetyt siviilihäät on takanapäin :)

Maistraatissa päivällä vihittiin, siitä kotiin hääkakuttelemaan ennen illalliselle lähtöä ja vieraina oli 6 ystävää (yksikään ei omalta kotipaikkakunnaltamme, vaan uudesta kotikunnasta- joten pysyi salassa asia). täydellinen päivä, aivan meinän oloiset häät!!

Seruaavana arkipäivänä sai sukulaiset ja ystävät lukea kuvallisen vihki-ilmoituksemme lehdestä ja tuolloin olimme jo itse lomamatkalle menossa...välilaskukentällä tuli sitten onnittelu puhelu/tekstareita. Pääosin suhtautuminen oli todella positiivista, joskin toisen vanhemmat olivat vähän pettyineitä kun kai toivoivat että jos naimisiin mennään niin saisivat sitten sellaiset "perinteiset" häät (vaikka aina oltiin puhuttu, että salaa mennään jos mennään). Ja lisäksi yksi vanhemmista oli saanut onnitteluja tutuilta, eikä itse ollut vielä edes nähnyt ilmoitusta joten asia tuli hänen tietoonsa tätä kautta ja oli tietenkin ikävä tapa kuulla oman lapsen naimisiin menosta mutta tästä ollaan selvitty ja onnellisena ollaan koko sakki!

Ei tarvitse katua tätä tapaa toimia, oli ihanat häät.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

MUOKATTU, suunnitelma kävi jo toteen, joten täälä on tuore viesti siitä miten meni..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menimme salaa naimisiin, ja kerroimme mun äidille vasta kun tulimme häämatkalta! Eilen oli miehen äidin vuoro ja isille kerrotaan sitten kun nähdään ne jossain vaiheessa. Sukulaiset ja ystävät on ollut varsin positiivisesti yllättyneita, ja saatiin kuulla kehuja siitä, että osattiin keskittyä olennaiseen, eikä mihinkään isoihin juhliin. Meille salahäät oli juuri se oikea vaihtoehto, sillä jos oltais kerrottu asiasta etukäteen, niin olisi erittäin vaikeeta selittää esim. vanhemmille, että haluaisimme olla vain romanttisesti kahdestaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

tänään mennään maistraattiin tahtomaan :-X :-X

jännittää!!!!!

9.6 sit vasta varsinainen juhla

maha ihan sekasin :-[

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olemme menossa salaa naimisiin. Maistraatissa käynnin jälkeen laitamme kutsut postiin, jossa ilmoitamme asiasta ja kutsumme vieraat (vain ihan lähimmät ihmiset) puutarhajuhliin juhlistamaan naimisiinmenoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ai täällä on näin paljon muitakin "salamorsioita"  :D Me olimme jo jonkin aikaa puhuneet naimisiin menosta. Elämäntilanne (ja lähinnä rahatilanne) oli nyt kuitenkin sellainen, ettei ollut resursseja järjestää sellaisia perinteisiä kirkkohäitä. Se meni jotenkin sillain, että "heitin ilmoille" että mennään salaa naimisiin, ja sulhanen innostui tästä ideasta. :) Olemme siis menossa heinäkuussa naimisiin maistraatissa, eikä asiasta tiedä kuin kaksi ystäväämme, jotka ovat tulossa todistamaan. Päätimme, että pidämme "kunnon häät" kun opiskelut on opiskeltu ja rahatilannekkin sallii :) Emme ole vielä päättäneet milloin ja miten kerromme muille...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Salaa mentiin täälläkin, vielä muutama päivä ennen valittelin mutsille ettei toi huoli mua eikä haluu naimisiin  ::) Mutsi kun oli patistellut vähän siihen suuntaan kun on yhteistä omaisuutta jne. Erinomaisesti feikattiin siis.

Esteidentutkintalappu vietiin henkkoht maistraattiin joten todistajia ei tarvittu, ja vihkimistilaisuudessakin oli todistajat talon puolesta. Sieltä kun päästiin, käytiin syömässä ja skumpat juomassa, sitten pistettiin tekstarilla tiedotus kaikille tutuille + sukulaisille ja pyydettiin lasilliselle baariin illalla. Muutama sieltä tulikin vaikka oli niin lyhyt varoitusaika : ;D

Kaikin puolin just meidän sorttinen juttu.

Tarkoitus oli alunperin pitää  jotkut isommat juhlat tässä kesällä, mutta nyt ei oikein jaksa innostua, mitä sitä sitte turhaan.. kävi mielessä että jos sitten ekana hääpäivänä juhlisi isommin?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on yllätyshäät suunnitteilla ensi talvelle. Tarkoituksena on mennä vihille vanhempien todistaessa, sen jälkeen syömään ja siitä sitten häämatkalle Thaimaahan.

Saas nähdä, mitä vanhemmat tykkää. En ole vielä kertonut heille, että emme halua naimisiin hääjuhlan kera. Aiomme kertoa heille suunnitelmistamme vasta pari viikkoa ennen vihkimistä. Sukulaisille ja kavereille ilmoitetaan sitten vasta, kun olemme matkalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on mielen vieressä kytenyt sellainen ajatus, että menisimme ensi vuoden alussa naimisiin ihan salaa, ilman että kukaan saisi tietää ennen kuin toukokuun alussa varsinaiseen juhlaan laitettaisiin kutsut menemään ja siihen ilmoitus "menimme naimisiin, juhlimme sitä ensi kesänä". Kutkuttaa etukäteen jo  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Salaa mekin mennään naimisiin,tai tietää vain mun veli ja hänen avokki,yks mun ystävä ja miehen sisko ja hänen miehensä.Saas nähdä mitä työkaverit sanoo perjantaina  8-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mentiin naimisiin viime vuoden helmikuussa, ja sanoin kavereille etta katsokaa hesari ensi sunnuntaina. siella oli sitten meidan haailmoitus. vaan valitettavasti jotkut ei olleet osanneet katsoa oikeille sivuille, ja joillekin ei vaan oo tilaisuutta nahda lehtea. juhlat on sitten nyt syksylla. suoraan sanottuna rahatilanne ei ehka oo sen parempi kuin aiemmin, mutta ajattelin etta jos yhtaan pidemmalle asiaa lykkaamme, niin saman tien voisi sitten jo pitaa jotkut muut juhlat.   :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä ei olla menty, mutta ajellaan maistraatista sitten "tunnustamaan" tekomme niille ketkä eivät ole todistajina, seuraavana päivänä on sovittu kahvittelu mutta osallistujat eivät vielä tiedä teemaa. Selviää sitten.  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaikki sujui hienosti, kukaan ei ottanut nokkiinsa vaan olivat onnellisia meidän puolesta.  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ollaan meinattu mennä naimisiin kaikessa hiljaisuudessa kahdestaan maistraatissa. Jos ei todistajia ole omasta takaa niin miten olette hoitaneet hääkuvauksen (kuvauksen vihkitilaisuudessa. )

Oletteko jättääneet kokonaan kuvat ottamatta, pyytäneet maistraatista jotain työntekijää räpsäisemään parit otokset vai mitenkä? :-?

Vaikka ei juhlintaa sen suuremmin olisikaan niin mielelläni jonkun kuvan haluaisin tuolta muistoksi..  :-[

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään