Jump to content
Naimisiin.info

Porvoo


Guest December_Bride

Recommended Posts

Vajaan kahden viikon päästä olis tarkoitus mennä naimisii ko.paikassa ja olisi mukava kuulla kokemuksia paikasta. Onko erillinen vihkihuone tms. Kaikki kokemukset tervetulleita!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No niin, nyt on kokemusta :-) Porvoossa on todella kaunis vihkihuone, joka on sisustettu vihreän ja keltaisen sävyillä, seinällä kaunis ryijy. Vihkijä oli sellaisen kivisen puhujapöntön takana ja me seisomme matolla edessä. Vieraille oli vihreä sohva ja nojatuoleja. Meitä oli kaiken kaikkiaan 8 aikuista ja yksi pikku neiti ja ihan mukavasti mahduttiin huoneeseen. Todella mukava muisto jäi ko. paikasta, vaikka itse seremonia olikin ohi n.5 minuutissa. Mutta pääasia, että saimme toisemme  :-* :-*

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Juu me myös katsastettiin porvoon maistraatti ja kaunis ja tunnelmallinen vaikutti olevan. Lopulta ihan käytännönsyistä valittiinkin toinen maistraatti (ja kaupunki). Pieneltä sali kyllä näytti, mutta harvoin maistraattiin suurta vierasmäärää tuleekaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Porvoossa on paljon kesähäitä myös kirkkoa kaipaamattomille ja ajattelinkin olisiko täällä kokemuksia siviilivihkijän saamisesta Porvoossa juhlapaikalle viikonloppuna?

Saimme yhden suosituksen eräästä naisesta maistraatissa, mutta Porvoon maistraatista sanottiin, että vasta huhtikuussa tietävät lomat, eivätkä hekään vihi heinäkuussa (!!!!). Emme haluaisi summamutikassa hankkia paikalle henkilö, kun emme ole hyvää sanaa kuulleet. Olisihan nimittäin mukavaa kun vihkijä olisi mukava tyyppi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olipas hyvä kuulla varoitusta, että kesällä voi olla hankala saada siviilivihkijöitä paikalle!

Meillä on Porvoossa häät (no, Askolan puolella Prestbackan kartanossa juhlat), ja maistraattiin olemme menossa, juhlapaikalle saimme kyllä jo papin vihkimään meidät.

Onko teillä hääjuhla lauantaina? Mietimme, että jos ja kun maistraattiin sitten mennään siviilivihkimisen saadaksemme, sen tuisi olla perjantai eli edellinen päivä... tuntuisi tylsältä jos olisi kaksi vihkijää (tai vihkijä ja siunaaja) paikalla, joten päädyimme tällaiseen - maistraatit eivät kai ole auki lauantaisin?

Mutta ymmärsin sinun viestistä, että aiotte ilmeisesti pyytää vain siviilivihkijän paikalle juhlapäivänä?

Riikka76

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Terve! Riikka, voisitko selventää tuota viestiäsei. Itse olemme myös miettineet vihkimistä Porvoossa paikan päällä, mutta emme ole päätöksiä asian suhteen tehneet. Minä päivänä teillä on vihikiminen? Vihkiikö pappi teidät juhlapaikalla, vai pitääkö teidän mennä maistraattiin ensin?

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

minä soitin maanantaina porvoon siviilivihkijälle ja hän tulee meille kotia 070707 vihkimään meidät.... meillä se kävi näin helposti...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...