Jump to content
Naimisiin.info

Teemana ruskea ja (omenan)vihreä


syksy2007

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
Meillä on suunnitteella myös yhdistelmä valkoinen-tummahko ruskea - lime/omenan vihreä. Tarkoituksena olisi saada ainakin kukat, pöytäkoristeet, servetit ym. somisteet noissa väreissä, mahdollisesti myös esim. kakku. Niin ja kutsut ja kiitoskortit kans.

Saanko kysyä, että minkälaista kakkua olet miettinyt? Suklaakakkua? Vai jollain vihreällä marsipaanilla päällystettyä kakkua?

Link to comment
Share on other sites

Saanko kysyä, että minkälaista kakkua olet miettinyt? Suklaakakkua? Vai jollain vihreällä marsipaanilla päällystettyä kakkua?

Mä ajattelin jotain juustokakkutyyppistä, johon tulisi vihreä kiille ja päälle esim. suklaasta jotain koristusta tai kiekuraa. Tai sitten valkoiset kermakakut, joihin tulisi limenvihreää sokerimassaa jollain suklaasomisteilla.

Alla olevassa kakussa on sellaiset massapäälliset kuin ajattelin (tosin tuo voi olla myös marsipaania tai vaahtokarkkimassaa)

2969264280103744212SsjYUG_ph.jpg

Kiwi-juustokakku (taitaa olla leivoskoossa, tosin):

kiwi3.JPG

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 9 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 years later...

Hmmm, limenvihreä/omenanvihreä on ollut pitkään mun suosikkiväri ja miehellä ruskea (nyt kun autokin on kiiltävän ruskea ;) ), niin tää väriteema kyllä sopis meille hyvin  :girl_in_love:  opiskellessani teinkin jo limenvihreitä morsiuskimppuja ja kaikkee muuta limenvihreetä, joten kuvamatskuukin löytyis jo.. hmmm :)

 

Vihreä piristäisi kummasta hyvin ruskeavoittoista juhlapaikkaammekin.

Muokattu: , käyttäjä: Mirabels
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Meillekin tulossa toukohäihin (-15) tämä yhdistelmä, mahtavan insipiroivia kuvia, kiitos ihmiset! Ja tuo omppu paikkakortin pidikkeenä on loistava, varastanpas oitis käyttöön. Samoin jos löytäisi jostain isoja upeita käpyjä, niin niitä tekisi mieli hyödyntää myös. Teemavärit ovat toistaiseksi suunnitelmissa lähinnä koristeluun ja kutsuihin ym kortteihin. Olisiko teillä ideoita mihin muuhun niitä voisi hyödyntää? Joku oli kakkukuvia jo löytänytkin, mutta lisää kaipailen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Mä oon täysin väreistä ymmärtämätön, mutta jostain syystä mulla on nyt päässä idea, että meille tulisi pöytiin valkoisten pöytäliinojen päälle ruskeat kaitaliinat ja tuolit huputettaisiin vihreällä. Mutta näyttääkö tämä oikeasti järkevältä? Kyseessä on elohäät ja (toivottavasti) silloin olisi vielä ihan kesä, joten meneekö liian tummaksi? Juhlatila on vanha seuraintalo, eli sisältä puuta, lattiat puuta.

Mietin, että jos hakisi vaaleaa sävyä ruskeaan ja vihreään, mutta sitten taas mun puvussa on valkoisen lisäksi beigeä, joten tuleeko minusta sitten osa kattausta? :(

Auttakaa naista hädässä! Floristikin jo kyseli väreistä, enkä tiedä kimpustanikaan, että mitä värejä siihen nyt pitäisi törkätä. Maalais-/ekohäät kyseessä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...