Jump to content
Naimisiin.info

Karkkiteema ja karkkibuffet


Pink

Recommended Posts

  • Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ää, Nelly sulla on ollu kaikkee ihan liian ihanaa teiän häissä, ei voi ku ihastella! :girl_sigh: Mä voin ostaa nuo kannelliset purkit ja "lapiot", jos ei ole noille käyttöö enää kotona ;)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos. Ne on ollut käytössä jo monta vuotta ennen häitä, joten käyttöä löytyy kyllä edelleenkin. Kiitos kuitenkin ostotarjouksesta. :)

Link to comment
Share on other sites

JennyH kuvassa näkyviä kannellisia purkkeja on myynnissä Stockalla parasta aikaa. Etualalla oleva matala leveä astia on hinnaltaan 27,90 € ja kapea korkea lasiastia 16,90 €. Purkki sarjaan kuuluu vielä kuvassa näkyvä iso leveä astia, jonka hinta oli reilu 30 €.

2012-08-13+11.31.09.jpg

Link to comment
Share on other sites

^Kiitos vinkistä! Nuohan on kivoja sitten häiden jälkeenkin :) Taidan piipahtaa stockalla. Vinkkinä myös muille karkkibuffettia suunnitteleville morsioille, et sokokselta löytyy kans kivoja kannellisia purkkeja, muistaakseni hintaan 13.90 ja oli sitä sokoksen omaa house-sarjaa.

Link to comment
Share on other sites

Mitähän tekis kun on vieraina yksi pähkinäallerginen lapsi? Kun ei voi oikein esim. Candy Kingin karkkilaareista ottaa kun susupaloista on voinu jäädä pähkinänjämiä muihinkin karkkeihin ja lapioihin.. Tietääkö joku joitakin karkkeja vaikka laatikoissa jotka ois pähkinäallerkikoille turvallisia?

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli kanssa karkkibuffet ja se oli ihan loistojuttu! 100 hengen häissä karkkia meni noin 17 kiloa ja keksiäkin oli muutama kilo tarjolla.

Muokattu: , käyttäjä: cake
Link to comment
Share on other sites

Kiitos!

Cakepopsit teimme ystäväni kanssa kahdestaan ja niissä oli kyllä väkertämistä! Siksi vähän oiottiin: sisusta on tehty sekoittamalla tomusokeri-voikreemiä ja valmiskuivakakkua. Kuorrute on valkosuklaata, josta osa värjättiin vaaleanpunaiseksi punaisella elintarvikevärillä.

Link to comment
Share on other sites

Mieheke haaveili karkkibuffasta, mutta jätämme sen ehkä pois. Sen sijaan olemme suunnitelleet kakkutaivasta ja boolibuffaa. Kakkutaivaaseen siis noin 10 erilaista kakkua (emme osanneet päättää vain yhtä) ja boolibuffaan kolme erilaista alkoholillista ja kaksi alkoholitonta vaihtoehtoa.

Mielestämme tulisi liikaa kaikkea, jos vielä tähän sekoittaisimme karkkibuffan. Se tosin olisi aivan meidän juttu, sillä karkkia kuluu perheessämme käsittämätön määrä. Ei kuitenkaan kannata koskaan sanoa ei koskaan, sillä häämapista löytyy myös valmiiksi suunniteltu karkkibuffakin koristeineen, kulhovalintoineen, kauhoineen, karkkilaatuineen ja karkkipusseineen. Voi, kumpa saisin myös muita asioita hoidettua samalla innolla kuin häiden suunnittelua ja toteutusta!

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään teistä jo häät viettäneistä ja buffan järjestäneistä kannellisia jalallisia lasiastioita myynnissä (saman tyylistä kuin stockman) ??

Link to comment
Share on other sites

Älkää oikeasti ottako niitä kannellisia astioita!

Pöytä on täpötäynnä pientä karkkipurkkia, kauhaa ja koristetta. Toiseen käteen pussi, toiseen kauha ja... minnes se kansi laitetaan!? Millä kädellä se otetaan? Tosi hankalaa ja inhottavaa.

-Nelly-:n pöydässä ollut vaahtokarkkitorni oli upea (vaikka varmaan hankala ottaa tyhjentyessään), samanlaisia isoja astioita esille.

Ihan nättejä pöytiä ollut, mutta hirveän pientä. Toisessa karkkibuffaketjussa oli se linkki amerikkalaiselle sivulle, jossa puhuttiin sitä WAU-ilmiöstä, joka karkkibuffasta pitäisi tulla. Eli ostakaa karkkia liikaa - kaikkia ei ole tarkoituskaan syödä. Ajatelkaa ne kukkina, kivoja koristeita häiden ajan, mutta häiden jälkeen joutavat roskiin. Maksetaanhan koristeista muutenkin!

Itse kannatan edelleen paria isoa jalallista salaattivatia täynnä karkkia. Nuo pikkupurnukat ei oikeen sytytä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nyt on meidän häät vietetty ja karkkibuffet onnistui täydellisesti :) Kaikki vieraat söivät karkkeja ja ottivat vielä matkaevääksi pois lähtiessään. Vieraita meillä oli vajaa 60 joista lapsia 6. Vaikka buffet oli "auki" koko ajan, vasta ruuan jälkeen vieraat hakivat karkkia. Lapset hakivat aikuisten kanssa koska kipot olivat sen verran korkeita etteivät he saaneet itse, mutta lapset niitä karkkeja maltillisemmin söivät kuin aikuiset vaikka heilläkin oli lupa syödä niin paljon kuin jaksaa :)

Kippoja meille on ostettu sieltä sun täältä, yksi stokkan hulluilta päiviltä, pari sain joululahjaksi ja olivat ainoat jotka on ostettu sisustuskaupasta, pari kodin anttilasta ja muuten ihan perus lasikippoja ilman kantta ikeasta. Meillä oli sekaisin kannellisia ja kannettomia purkkeja ja eihän niitä kansia oikeasti tarvittu, loppuillasta kaikki kannet oli pöydällä. Karkkikauhat olen ostanut Turusta Muovitukusta ja niitäkään meillä ei ollut jokaiseen kippoon ja homma toimi silti hyvin.

Karkit oli ostettu hyvän ystävän avustuksella tukusta, sekä osa laivalta ja osa ihan tavallisesta ruokakaupasta. Jos vain on mahdollista niin tukkuun kannattaa mennä, siellä tosin karkkivalikoima oli suht pieni, joten en saanut niitä karkkeja joita olin suunnitellut. Toinen paikka mistä olisimme ostaneet jos emme tukkuun olisi päässeet oli FilmTown, sieltä olisi saanut ostaa laatikoittain ja tilata tarvittaessa karkkeja joita haluaa, hinta oli halvin verrattuna muihin karkkikauppoihin ja ruokakauppojen irtisosastoon.

Meillä oli seuraavia karkkeja:

2 kg vaniljafudge (meni kaikki)

2 kg vaahtokarkkeja (meni 1 kg)

2 kg kermatoffee (meni noin 1,5 kg)

2 kg liitulaku ( meni noin 1,5 kg)

2 kg noitapilli (meni reilu 1,5 kg)

2 kg vadelmatoukka (meni reilu 1 kg)

800 g bilareita (meni noin 650 g)

1 laatikko (n 30 kpl) muumi vaniljajugurtti-päärynä lakuja (meni kaikki)

1 laatikko turkinpippuri lakuja (meni kaikki)

1 laatikko muumi vanijlajugurtti-mustikka lakuja (meni kaikki)

noin 80 kpl Melody Pops tikkareita

Eli loppujen lopuksi meillä oli tosi paljon karkkia joista suurin osa meni. Lakut me oltiin otettu paperista pois ja laitettu kaikki samaan kippoon, joten kukaan ei tiennyt minkälaisia lakuja meillä oli. Meidän äidit huolehti karkkibuffetin täytöstä, koska kaikki karkit ei mahtunut kerralla kippoihin, he taisivat kerran tai kaksi käydä lisäämässä karkkia.

Vähän pienemmällä määrällä olisi tosin hyvin selvinnyt, minua ei olisi haitannut vaikka karkit olisivat loppuneet kesken, mutta en pystynyt hillitsemään itseäni tukussa :) Rahaa meillä näihin taisi mennä 150e pintaan, en ole niin tarkkaan laskenut, tukussa kumminkin valitsin niitä hiukan halvempia karkkeja.

Karkkipusseina meillä käytettiin tiimarista ostettuja paperipusseja, joihin en aikonut mitään koristella, mutta inspiraation myötä leimasin joka pussiin meidän etukirjaimet ja päivämäärän. Meillä taisi olla noin 80 pussia ja niitäkin jäi meille parisen kymmentä. Suurin osa vieraista tajusi hakea aina samaan pussiin lisää karkkia..

Kunhan saan valokuvaajalta kuvia, laitan tänne kuvan meidän hyvin onnistuneesta karkkibuffetista. Toivottavasti jollekkin on apua tästä romaanista jonka kirjoitin :)

Tässä vihdoinkin kuva meidän buffetista, ihana oli ja hyvää oli :)post-34739-0-74609500-1352959974_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pikaisella googletuksella löysin kauhoja mm. seuraavista;

(en kyllä tutustunut toimitusehtoihin sen kummemmin, eli en vanno että on Suomeen/ yksityishenkilölle saatavilla)

-Vinpak Oy, jääkauha nimellä täällä

-Ebay, esimerkiksi hakusanalla scoop löytyy monenlaista täältä

-Koayl Wholesale, täynnä ihanaa krääsää ja oma osio Candy buffet supplies, josta löytyy ainakin tällaisia kauhoja

-Krumeluuri, täällä

-Patra Shop, täällä

-Nettiresta, jauhokauha nimellä täällä

Itse ainakin kuvittelen joskus nähneeni tuollaisia muovisia kauhoja isommissa marketeissa. Sellaisella osastolla, jossa on mitta-astiat, kaulimet ynnä muut :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jaksoin selata vain muutamia sivuja taaksepäin, mutta tiedustelisin kuinka ajoissa porukka on karkit tilannut? Kuumottais jo kovasti päästä tilaamaan, mutta meillä häät toukokuussa. Karkkigalleriasta en ainakaan löytänyt parasta ennen päiviä.

Link to comment
Share on other sites

Kauhoja löytyy myös tuolta: http://kauppa.chezmarius.fi/naytatuotteet.php?lTuoteRyhmaTunniste=273

Meille tulee karkkipuffa. Varmaan koitan työpaikan kautta saada meille karkit, kun meillä irtokarkkeja hyllyt pullollaan. Vähän oon jo miettiny, et haluan pieniä karkkeja, . Rasioiksi tilasin pieniä "muffinivuokia" kahdessa värissä. Varmaan tulee ainakin suklaarusinoita, kermakarkkeja ja hedelmätuttifrutteja.. Jotain muuta pientä söpöä! ;D niin ja varmaan tikkareita lisäksi..

Link to comment
Share on other sites

Minkähän kokoisia noiden kauhojen pitäisi olla? Tuon yllä olevan linkin takaa löytyi niin paljon vaihtoehtoja että ihan hämäännyin. :girl_smile: 

Entä montako kauhaa teillä on tarkoitus hankkia? Varmaan ihan parilla pärjää? Tuskin siihen pöydän ääreen kovin montaa ottajaa kuitenkaan yhtäaikaa mahdu. 

Link to comment
Share on other sites

Pitää varmaan miettiä ne karkkilajit ja kuinka monta kippoa, mut luulen että 2-3 kpl riittää hyvin. Eihän niitä joka kipolle tarvi omaa olla. Eihän irtokarkkihyllyilläkään oo tusinaa kauhoja. :girl_smile: Koon puolesta luulen et jompi kumpi noista pienemmistä riittäis hyvin. Meil kuitenkin pieniä karkkejakin ja suht pienet kipot mihin niitä karkkeja pitäis laittaa. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mä haluaisin meidän karkit ruskeisiin paperipusseihin, mutta ihan älyttömän vaikeaa löytää sopivankokoisia ja sellaisia mitä toimitettaisiin yksityisihmiselle. Koko saisi olla max. 15x20cm. Täytyy vielä jatkaa etsintää, mutta saa vinkkailla jos joku tietää mistä löytyy?

Link to comment
Share on other sites

^ oletko minga kokeillut ihan kivijalkakauppoja? Esim. Tiimarista haettiin viimeksi lastenjuhliin n. 12x20 cm ruskeita ja punaisia paperipusseja.

muoks vielä, entäs nämä perushalpahalli/eurokauppa robinhuudit, puuilot yms?

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

Kiitos vinkeistä. Tuon Paperellan mä bongasinkin kun selailin nettikauppoja. Nyt loppuenlopuksi tilasin sitten pussit ebayn kautta HongKongista.. Saa nähdä koska tulevat perille ja tulevatko ollenkaan. Nyt kun vielä löytäisi pitsisen leimasimen jolla mä leimaisin noi kaikki 200 paperipussia  :girl_sigh: Voishan sitä tietty vähemmänkin hifistellä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...