Jump to content
Naimisiin.info

Karkkiteema ja karkkibuffet


Pink

Recommended Posts

Haluaisin, että karkit otetaan pahvisiin tai paperisiin pikkuvuokiin. Mistä olette ostaneet niitä? Löysin kuppeja mm. Decora Housen ja Happymonday.fi:n valikoimasta, mutta värit ja kuviot eivät olleet aivan sitä, mitä haen.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...

Meillekin tulee karkkibuffet ja ajattelin noin 6 erilaista karkkilaatua. Ottimena toimikoon ihan vain lusikat. Tein itse valkoisia/pitsisiä tötteröitä karkkitötteröiksi ja kivat tuli  :) Vielä pitäisi jostain löytää kaikki kulhot karkkibuffetiin, ehkäpä ikeasta...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillekin tulossa herkkubuffet 70-80 hengen häihin. :) Osan kulhoista olen ostanut täältä, osan Ikeasta ja loput vähän sieltä sun täältä. :)  Kauhat olen tilannut ebaysta. Karkkien väriteemana on valkoinen, vaaleanpunainen, vaaleanvihreä ja ruskea. Tärkeintä buffetissa on se, että yhteen kulhoon

tulee vain yhtä karkkia eli sanomme ei erilaisille makeissekoituksille.  Yritämme saada buffetiin myös  kaikille jotain. Toffeeta, suklaata,

lakua, salmiakkia, vaahtokarkkeja ja hedelmäkarkkeja. 

 

Tällä hetkellä ostettuna tälläisiä karkkeja:

-marianne 1kg

-toffee fudge 1kg

-pätkis 1,3kg

-v.pun ufokarkit 2,1 kg

-kirpeät mansikkapötköt 1,5kg

-happamat kallot 1,5kg

-liitulaku 500g

-pyöreitä toffeekarkkeja (valkoinen, v.pun, vaaleanvihreä) 500g

-sydän vaahtokarkkeja 500g

-muita vaahtokarkkeja 700g

-ranskalaiset pastillit 500g

-vihreät kuulat 1kg

-alku karkit 600g

 

Lisäksi herkkubuffettiin on tulossa kaurakeksejä, vohveleita, brunbergin mansikkasuukkoja 25kpl  ja suffeli patukoita. Lisäksi

jotkit hempeän väriset hedelmäkarkit on hakusessa.  Suolaista buffetiin on tulossa popcornit, joille on omat vaaleanpunaiset pahvikulhot.

Lisäksi olen suunnitellut hankkivani sipsejä ison kulhollisen buffetiin. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

mietin että jos rahkapurkkeja spraymaalais... tai sitte tötteröitä...

 

Siis voi hei mikä idea! Meillä kuluu paljon rahkaa (esim. Valion pehmeä) ja siinä olisi aika kiva kokokin karkkikipoiksi. Ehdittäisiin hyvin ennen häitä saamaan se purkkimäärä kasaan. Miten niistä saisi kuitenkin kivan näköiset, ei-rahkakuppimaiset? :D Riittääkö spraymaalaus vai olisiko viriäisikö jollakulla muita askarteluideoita? Kierrätys kunniaan ;) Saisiko niiden pinnan sprayattua ja sen jälkeen ainakin osin liitutaulumaalattua? Jokainen saisi nimensä kuppiin. Nyt lähti ihan lentoon ;)

 

Karkkilaatuja en ole vielä niin ajatellut, mutta haluan myös vain yhtä laatua yhteen kippoon. Harmi vaan, kun lempparinamme ovat kovat karkit, jotka varmasti kesän lämmössä tahmaantuisivat. Mutta kaikki karkki menee! Meillä yksi vieras toivoi popcornia, joten ehkä sitä yllätyksenä pistetään myös johonkin kulhoon - se vaan pelottaa, että se sottaisi kovin paljon?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on mietinnässä karkkibuffet. Varsinkin nyt kun käytiin kaason kanssa meidän kellarissa, josta kaaso bongasi, että meillähän on isoja kannellisia Riihimäen/Karhulan lasipurkkeja. Enpä olisi itse niitä hoksannut käyttää. Miehen mummo ne on sinne joskus säilönyt. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Höpsöä tai ei, myös meille on tulossa karkkibuffa. Olen jo tässä katsellut kauppojen hyllyjä sillä silmällä, mikäli oikein edullisia lasimaljoja hyppäisi nenun eteen. Kohta on kokoelma valmis! :) Meillä vieraita on tulossa noin 30-40, joten karkkimenekki tuskin on mitään valtaisaa. Haluaisimme kuitenkin useampaa laatua, ehkä viittä tai kuutta, peräti seitsemää? Edessä onkin vaaleanpunaisten ja valkoisten karkkien metsästystä. Mikäli jollakin pomppaa heti mieleen ehdotuksia, otan mieluusti vastaan! Mariannerakeet, toffeepallot ja Geishat ovat ainakin ennättäneet pyöriä mielessäni. Ehkä mukaan voisi eksyä kontrastiksi myös fudgeja... nam!

Link to comment
Share on other sites

Mun on kans pakko saada karkkibuffet :D Tulee olemaan oikeastaan ainoa sellainen "hääjuttu" meidän minikokoisissa mökkihäissä. 

 

Vieraita alle 30 mutta kun morsian saattaa "vahingossa" syödä yksinään sen kilon karkkia, kun on joutunut olemaan herkkulakossa mekkonsa vuoksi... 

Vielä pitäisi käydä kunnolla katsomassa juhlapaikka, että kuinka siellä sitten loppujen lopuksi on tilaa. Mutta vien vaikka oman pikkupöydän jos ei muuten meinaa onnistua. Äiti on hälytetty bongailemaan lasipurkkeja kaupoista ja kirppareilta ja yksi löytyy kotoa. Tuskin noita ihan hirveän montaa tarvii.. joku 3-5 :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Oi, karkkibuffet... Nousee ihan vesi kielelle, kun tässä kovasti yritän vähentää herkuttelua. :D

 

Hauska idea ostaa teemaväreihin sopivia karkkeja.. pisti ihan miettimään, mitähän kaikkea vihreää, oranssia ja keltaista (+ valkoista tietenkin) irtokarkkihyllyistä löytyykään. Ainakin kaikenlaiset banaanikarkit, jotka muutenkin ovat lemppareitani. Tosin suklaakin olisi yksi pakollinen, vaikka se ei väreihin "sovikaan". :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 10 months later...

Willy Wonka -teema!

Voi, kunpa edes toinen meistä pitäisi karkkibuffasta, kirkkaista väreistä ja iloisesta taustamusiikista! Hetken jo mietiskelin, että entä miten saisin sulhon pään käännettyä - kunnes tajusin, ettei tuo oikein sovi omiinkaan mieltymyksiin. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillekin karkkibuffa tulossa ehottomasti! Karkkivalikoimaa ei olla keretty vielä pohtia, mutta meillä myös ajatuksena, että kaikille löytyisi jotain :) . Karkkiottimet tilasin ebaysta, samoin kuin pieniä paperisia karkkipussukoita, jotka sopivat meidän teemaväreihin. Purkkeja ei myöskään olla vielä katseltu, onneksi tässä vielä on aikaa (häät 08/18) :D 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Olen tänään tutkiskellut ideoita karkkibuffaan ja olipas sitten pakko myös käydä ostamassa niitä valkoisia toffeepalloja, kun tuli niin vesi kielelle :rolleyes: Luin jostakin aiemmin, että karkkibuffa on jo menneen talven lumia ja niin nähty kaikissa häissä. Olen kuitenkin eri mieltä, sillä menen naimisiin vain kerran, ja jos sellaisen häihini haluan, sellainan häihini myös tulee. Kaiken lisäksi olen itse ollut häissä joskus 10 vuotta sitten, eikä karkkibuffa tainnut silloin vielä olla niin iso hitti. Eli minullehan tämä on ihan uusi juttu. :D

Itse olen paljon pohtinut karkkien määrää henkilöä kohden, sillä häämme tulevat olemaan noin 100 hengen juhlat ja esim. 150g/hlö tekee jo 15 kiloa karkkia.  Itsestä 150 grammaa karkkia ei kuitenkaan ole näin sokerihiirenä määrä eikä mikään, enkä oikein osaa suhteuttaa ruokailun ja kakkukahvien vaikutusta karkin kulutukseen. Joka tapauksessa karkkibuffa avataan kakkukahvien yhteydessä, eli karkkia ei tarvitse varata koko päiväksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...