Teemana vihreä


Guest _jonna_

Recommended Posts

  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Mulla tulee olemaan vihreä hääpuku (mustat koristeet ja asusteet), sulhasella vihreä liivi, vihreää ja valkoista kimpuissa ja vieheessä, kutsuissa ja muissa papereissa vihreää ja valkoista, hääkarkit on vihreässä rasiassa, jossa pieni valkoinen kukka...katsotaan jos vielä muuta keksitään. Kaasot eivät sentään vihreään pukeudu vaan kirkkaan keltaiseen :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Engelina

Tää kuva kuvaa varmaan parhaiten sitä visiota, mikä mulla on meidän häiden teemaväreistä:

http://weddingchicks.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/06/gardenweddinginvite.jpg

Eli pöytiin tulee valkoiset liinat, valkoiset kankaiset lautasliinat, maljakoihin itse kasvatettuja malvikkeja (kts. alla) vaaleanpunaisena ja valkoisena sekä vihreää lehteä. Ajattelin vielä ostaa kirkkaita kynttilätuikkuja ja sitten oon ostanut valkoisia kehyksiä pöytänumeroita varten. Vielä on vähän epäselvää millasiin maljakoihin noi malvikit laittais.

Kutsut teen Sinellistä ostamastani kartongista, jonka väri on antiikinvihreä.

malvikki_MG_1561.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Meidän häät on toukokuun lopussa ja mua polttelisi kauheasti käyttää koristelussa koivunoksia, kun ne lehdet on parhaan värisiä just silloin. Mahdollisia ongelmia on ainakin kaksi. Ensimmäinen on allergiat. Mietin riitäisikö jos nyppisi norkot pois ja huuhtelisi ne oksat niin niissä ei olisi siitepölyä enää..? Toinen ongelma on, että mitä niille koivunoksille tekisi. Olisi ehkä kiva sitoa ne jotenkin köynnöstyyppisesti menemään pöydän keskellä, mutta tuleeko niistä sitten liikaa saunavihdan näköisiä..? Ja nyt on talvi niin ei voi edes mallailla. Onko kenelläkään koivunoksa-kokemuksia jaettavaksi?

Link to comment
Share on other sites

Koivu-allergisena hieman epäilen riittääkö että nyppii norkot ja huuhtelee oksat. Ylipäätään siihen vuoden aikaan on koivu-allergisilla vaikea olla ja allergeenien tuominen sisätiloihin ja lähelle heitä ei voi auttaa hirveästi. :( Ikävä sanoa tätä, kun idea kuulostaa minustakin tosi hyvältä. Tietysti voit tiedustella onko vieraittesi joukossa kuinka paljon allergisia henkilöitä, ja ovatko he kuinka allergisia koivulle.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Aikanaan pikkuveljen rippijuhlissa meillä oli limenvihreä teemavärinä ja muistaakseni koristeluina oli limenvärisistä pöytäkynttilöistä muutamat asetelmat. Lautasliinat olivat limenväriset ja äitini oli jostain onnistunut hankkimaan kahvipöytään limenvärisiä neilikoita komeana kimppuna!

Morsiamen kengät voisivat esim. olla teemaväriset ja samoin kaaso(jen) mekot tai vaikkapa vyötärölle nauhat tuossa värissä. Myös paperitavaraan väritys on kohtuullisen helppo toteuttaa.

Juhlatilan muusta koristelusta: limenväriset kaitaliinat ja jos siihen aikaan sattuvat koivunlehdet olemaan hiirenkorvalla niin niistä saisi kivan suomalaista ja teemaväriin sopivaa koristusta tilaan.

Tässä muutamia ideoita kehiteltäviksi! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Me ollaan päätetty teemaksi valkoinen ja lime ! :)Mahdollisesti vielä lisäksi ripaus jotain fuksian sävyä, mutta voi olla, että pitäydytään vain kahdessa värissä.

 

Aijaijai, miten innoissani olenkaan! Nyt saa alkaa miettimään koristelua oikein todenteolla, kun on värimaailma päätetty!! :girl_dance:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Oi loistavuutta ja hienoja inspiraatiokuvia! Meillä on ensi vuoden toukohäihin tulossa omenanvihreää, valkoista ja suklaanruskeaa. Omenat olen jo sulhollekin saanut myytyä koristeiksi, lisäksi tarkoitus on noissa edellä mainituissa väreissä ripotella origamikurkia ympäriinsä. Ens viikolla selviää lopulta, mikä kolmesta mahdollisesta juhlatilasta otetaan, niin pääsee toden teolla suunnittelemaan :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...